onların özeli...yeni eşi çıldırtmaya yetecek cümle...Gidin kadın hakkında suç duyurusunda bulunun. Rahatsız eden eski eş, evliliğinize zarar veriyor, sizi taciz ediyor. 10 yıllık evlilikde çocuk yapmamalarını vs sorgulama. Bu onların özeli. Belki olmadı çocukları.
Eşim boşanmak isteyen taraf kadın şiddet görse sanırım boşanmak ister . Tek bildiğim kadının gece hayatına düşkün okuşuEvet haklısınız eşimin ikinci eşiyim şiddetten kaçmış eski eşi ben de şiddet gördüm defalarca.kısaca çoğu kadın boşuna gitmez.
konusahibi de ilginç nasıl boşanma sebeblerini bilmiyormuş hayret.bu işte bir tuhaflık var.yani bir şeyler normal akışında gitmemiş ya da eksik anlatılıyor.
Ben bu eşimle evlenmeden önce eski eşimle aramda gecen sorunları ablattım cok böle derine inip eşimi incitmeyecek bir şekilde geçmişin özeli olmaz die düşünüyorum tabiki cok cok derin mevzulatı bilmeme gerek yok ama eski eşle özel olmaz boşandıktan sonra haksızmıyımonların özeli...yeni eşi çıldırtmaya yetecek cümle...
Gece hayatına düşkünse arkasından alkol vs.gelir zaten.eşiniz düzenli yaşamak istemiş ne güzel sizi bulup çocuk yapmış.bence eşinize,eski eşi sormayın aranızdaki mahrem örtüsü kapalı kalsın.yüz göz olmayın bu konuda.Eşim boşanmak isteyen taraf kadın şiddet görse sanırım boşanmak ister . Tek bildiğim kadının gece hayatına düşkün okuşu
Olsa da kabul edilmez haklısınız.Ben bu eşimle evlenmeden önce eski eşimle aramda gecen sorunları ablattım cok böle derine inip eşimi incitmeyecek bir şekilde geçmişin özeli olmaz die düşünüyorum tabiki cok cok derin mevzulatı bilmeme gerek yok ama eski eşle özel olmaz boşandıktan sonra haksızmıyım
haksızsınız. ne demek özel olmaz. sizi de boşasın gitsin şundan boşadım bundan boşadım desin.Ben bu eşimle evlenmeden önce eski eşimle aramda gecen sorunları ablattım cok böle derine inip eşimi incitmeyecek bir şekilde geçmişin özeli olmaz die düşünüyorum tabiki cok cok derin mevzulatı bilmeme gerek yok ama eski eşle özel olmaz boşandıktan sonra haksızmıyım
Kadin kotuymus kocam iyiymis diye evlendim. Annesinin bu kadar bela oldugu ayrintisi atlayarak anlatilmis. Bkz: Son konum!Evet haklısınız eşimin ikinci eşiyim şiddetten kaçmış eski eşi ben de şiddet gördüm defalarca.kısaca çoğu kadın boşuna gitmez.
konusahibi de ilginç nasıl boşanma sebeplerini bilmiyormuş hayret doğrusu.bu işte bir tuhaflık var.yani bir şeyler normal akışında gitmemiş ya da eksik anlatılıyor.
Tamam bakarı canımKadin kotuymus kocam iyiymis diye evlendim. Annesinin bu kadar bela oldugu ayrintisi atlayarak anlatilmis. Bkz: Son konum!
Benim kaynanam bana köle gibi hizmet eden birisi eşim keza öle eltilerimide cok seviyorum ya ben 3 senedir reklamları yaşıyorum yada kadın sorunluKadin kotuymus kocam iyiymis diye evlendim. Annesinin bu kadar bela oldugu ayrintisi atlayarak anlatilmis. Bkz: Son konum!
Ortak kimse yok onunla görüşüp arkadaşımız olanda eşim ondan boşandıktam sonra arkadaşları da ilişkiyi kesmiş cocuk meselesinde çnceleri acaba eşim kısır mı die düşündüm :) ama ben hamile olduguma göre değilmiş
Kızzz 3 sene reklam olur mu? iyi insanlarmış işte kıymetlerini bil bırakkkkk eski eşi hortlatmaaaaaa:))))Benim kaynanam bana köle gibi hizmet eden birisi eşim keza öle eltilerimide cok seviyorum ya ben 3 senedir reklamları yaşıyorum yada kadın sorunlu
arkadaşları ile niye ilişkiyi kesmişOrtak kimse yok onunla görüşüp arkadaşımız olanda eşim ondan boşandıktam sonra arkadaşları da ilişkiyi kesmiş cocuk meselesinde çnceleri acaba eşim kısır mı die düşündüm :) ama ben hamile olduguma göre değilmiş
kesinlikle anlatırlardıBosanmalarinin hic sözkonusu olmamasi garip.
Bosanma nadeni kadinla ilgili olsaydi, esinin
Ailesi elli kere anlatirdi bence.
Ayrildiktan sonra neden tedavi görmüs?
onların özeli...yeni eşi çıldırtmaya yetecek cümle...
Sizce kim?Sırf Şu Konuya Yorum Yapmak İçin Giriş YaptımMerak Ettiğim Şu; Eski Eş Nerden Biliyor Sizin Düğün Yerini-Tarihini de Çiçek Gönderiyor Veee Mail Adreslerini???? Kim Duyurmuş Ona
Yani görüşüyor olmaları kendi yeni evliliği için tehdit sayılır,bu adam için.bence kadın hazmedememiş o yüzden rahatsızlık vermiş.Benceeeeee Şuan ki Eşi
Yani görüşüyor olmaları kendi yeni evliliği için tehdit sayılır,bu adam için.bence kadın hazmedememiş o yüzden rahatsızlık vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?