Eşimle mutluyum fakat sürekli eski eşi

onların özeli...yeni eşi çıldırtmaya yetecek cümle...

Eşim boşanmak isteyen taraf kadın şiddet görse sanırım boşanmak ister . Tek bildiğim kadının gece hayatına düşkün okuşu

onların özeli...yeni eşi çıldırtmaya yetecek cümle...
Ben bu eşimle evlenmeden önce eski eşimle aramda gecen sorunları ablattım cok böle derine inip eşimi incitmeyecek bir şekilde geçmişin özeli olmaz die düşünüyorum tabiki cok cok derin mevzulatı bilmeme gerek yok ama eski eşle özel olmaz boşandıktan sonra haksızmıyım

Eşim boşanmak isteyen taraf kadın şiddet görse sanırım boşanmak ister . Tek bildiğim kadının gece hayatına düşkün okuşu
Gece hayatına düşkünse arkasından alkol vs.gelir zaten.eşiniz düzenli yaşamak istemiş ne güzel sizi bulup çocuk yapmış.bence eşinize,eski eşi sormayın aranızdaki mahrem örtüsü kapalı kalsın.yüz göz olmayın bu konuda.

Olsa da kabul edilmez haklısınız.

haksızsınız. ne demek özel olmaz. sizi de boşasın gitsin şundan boşadım bundan boşadım desin.

çocukları yokmuş belki kadın vajinismus? saçmalamışsınız özel kalmaz diyerek kusura bakmayın. şu zihniyetteki birine iyi ki anlatmamışlar zaten.

Kadin kotuymus kocam iyiymis diye evlendim. Annesinin bu kadar bela oldugu ayrintisi atlayarak anlatilmis. Bkz: Son konum!

Eşin değil kadının çocuğu olmuyorsa sana söylemek istememiş olabilirler.
Beni çocuk için aldılar veya çocuğum olmazsa beni de boşatırlar diye düşünmemen için.

Benim kaynanam bana köle gibi hizmet eden birisi eşim keza öle eltilerimide cok seviyorum ya ben 3 senedir reklamları yaşıyorum yada kadın sorunlu
Kızzz 3 sene reklam olur mu? iyi insanlarmış işte kıymetlerini bil bırakkkkk eski eşi hortlatmaaaaaa:))))

Eşinizin onunla ilgili konuşmak istememesi kendi hatasından kaynaklı gibi geldi bana, eski eşden kaynaklı bir durum olsaydı çoktan eşiniz de aileside kötülerdi o bayanı.
Açık açık içinizden geçenleri konuşun derim.

eski karısı düğününüze çiçek mi gönderdi ay kusura bakmayın da ben olsam çok gülerim. ne acizlik

arkadaşları ile niye ilişkiyi kesmiş

Bosanmalarinin hic sözkonusu olmamasi garip.
Bosanma nadeni kadinla ilgili olsaydi, esinin
Ailesi elli kere anlatirdi bence.

Ayrildiktan sonra neden tedavi görmüs?
kesinlikle anlatırlardı

Sırf Şu Konuya Yorum Yapmak İçin Giriş Yaptım Merak Ettiğim Şu; Eski Eş Nerden Biliyor Sizin Düğün Yerini-Tarihini de Çiçek Gönderiyor Veee Mail Adreslerini???? Kim Duyurmuş Ona

Sırf Şu Konuya Yorum Yapmak İçin Giriş Yaptım Merak Ettiğim Şu; Eski Eş Nerden Biliyor Sizin Düğün Yerini-Tarihini de Çiçek Gönderiyor Veee Mail Adreslerini???? Kim Duyurmuş Ona
Sizce kim?

Yani görüşüyor olmaları kendi yeni evliliği için tehdit sayılır,bu adam için.bence kadın hazmedememiş o yüzden rahatsızlık vermiş.

Aralarında Ne Geçmiş Neden Boşanmışlar Bilemeyiz Ama Konu Sahibinin Kafa Geç Dank Etmiş Evleneli 3 Yıl Olmuş Ve Hamilesin Şimdi Noldu da Sorguladın Boşanma Sebebini? Evlenmeden Sorgulaması Gerekiyordu Sebebi Önemli Aldatma mı,Şiddet mi Nedir Yani... Birde Sır Gibi Etrafın Saklaması Ayrı Tuhaflık Ben Bile Merak Ettim Baksana Kaç Yıl Sonra Siteye Giriş Yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…