Eşimle mutluyuz aslında ama...

o_simdi_evli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
63
0
0
Aksaray
hayırlı günler kızlar. Nasıl anlatmalıyım bilmiyorum ama bunu tecrübesi olan arkadaşlardan öğrenmek zorundayım
1aylık evliyim çok şükür her şey güzel ama cinsel yaşantımızla alakalı bir sorunumuz var eşimle birlikte olduğumuz zamanlar ben hiç tatmin olamadım halada olamıyorum. Eşim boşalıyor ama ben orgazm olamıyorum daha sonra eşim benimde zevk alabilmem için bir şeyler yapıyor ama olmuyor bnm işim bitti zoraki yapıyorum gibi oluyor oda benim sinirlerimi bozuyor kızıyorum istemiyorum haliyle eşiminde morali bozuluyor.
Eşimle konuşuyorum ama bu sorunumuzu çözemedik acaba problem bende mi yoksa eşimde mi? Yada ikimizde de problem yokta tecrübesizlik mi? Lütfen bu tip sorunlar yaşayanlarınız olduysa nasıl oldu bu sorunu çözdünüz yardım edinnn

canım bayanların orgazm olması erkeklere oranla çok zordur biraz zamana bırakın cinsel anlamda iyice birbirinizi tanıyın cinsellikte bence her şey açıkça konuşulmalı ona isteklerini anlat ön sevişmeyi uzun tutarsanız belki daha kolay olur biraz zamana bırak canım

canım yani erkeklere göre bayanların daha zordur bunu sorun etme oluruna bırakın derim bence önemli olan zaten bu konuda erkektir:)

1 ay uzun bir zaman dilimi değil.biraz zamana bırak
zaten kadının orgazm olması erkeğe göre daha zor birbirinizi tanıdıkça zamanla olur diye düşünüyorum ben

1 ay kısa bi süre bencede...
hem eşin işini bitirip önemsememezlik te yapmıyormuş çabaladığına göre birbirinizi tanıdıkça zamanla çözaülecektir bu sorununuz...

daha 1 aylık evli olduğunuz için hemen orgazm olamazsın bence bundan....ama duyduğuma göre zaman ilerledikçe alıştıkça sen eşinden daha kolay orgazm olucaksın nette bunu okumuştum kadınlar daha kolay ve daha sık orgazm olur erkeklere göre yazıyordu ..ama alışmak şart bence....bunları okudukça banada çok zor bişeymiş gibi gelior yıllarca evli olanlar bile orgazm olamadığını sölüyor acaba diyorum neden?? bunu merak ediyorum gerçekten

ikinizde de sorun olduğunu sanmıyorum. daha çok yenisiniz. erkeğin orgazm olması kadınınkine göre her zaman daha basittir. kadının duygusal olarak da hazır olması lazım. eşinin sana yaklaşımı çok önemli. ön sevişmeyi biraz daha uzun tutun ve sana odaklansın tamamen. senin de yönlendirmenle zevk noktalarını bulsun. birbirinize karşı açık sözlü olun. cinselliği birlikte öğrenin. zamanla her şey rayına oturur sıkma canını. bir de pozisyonlar önemli tabi. kadının üstte olduğu pozisyonda hem kontrol kadında olduğu için hem de uyarıcı noktalara daha fazla temas ettiği için orgazm kolaylaşır. kadın alttayken de popo altına alınan yastık da aynı şekilde zevk noktalarına teması kolaylaştırır.

Zamana bırakmalısın,daha çok yenisiniz
eşinde o yüzden boşalıyordur
biraz daha alışınca herşey güzelolur umarım
kadın zaten her ilişkide orgazm olacak diye birşey yok
arkadaslarında dediği gibi yıllardır evli olupta
orgazm nedir bilmeyen kadınlar var...

acık sözlü ol neyden hoşlanıyorsan onu eşine söyle
eşinde ona yönelsin,eşin boşalsa bile sen sinirlenme
deva etmiş ya da ediyor olması seni düşündüğü anlamına geliyor
bir çok erkek işini bitirip arkasını dönüp yatıyor bak bu konuda şanslısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…