Eşimle olan sorunlarım

dursunlar bakalim
Evet evet aldatilinca kovdum evden boşandım

Evet bir de x hanım diyor ya sana, orda boğmamayı başarmışsın tebrikler

Başka bir forumda gördüm nişanlı olduğunuzu yazmıştınız sanki yanlış hatırlamıyorsam. Düğün ne zaman
Haziranda, valla inanın her an vazgeçecek gibiyim, evleneceğim kişi ile de ilgili değil, bu evlilik korkusundan, annemlerin evliliği o kadar tuhaf ki yıllarca çok iyi insanlarla hep birlikte oldum bir kez bile evlenmeye cesaret edemedim

Tamam bu insan diyorsanız, değer görüyorsanız, sevildiğinizi hissediyorsanız, büyük çatışmalar yaşamıyorsanız vazgeçmeyin bence. Evlilik güzel şey aslında ama işte doğru insansa. Sizinde yazdıklarınızdan mantıklı kararlar vereceğinizi düşünüyorum.Evlilik biraz da şans işi yaşamak lazım. Ailenizde yaşamadığınız mutluluğu kendi çekirdek ailenizde yaşamanızı diliyorum

Çok teşekkürler inşallah

Boşanmak çok isabetli bir karar olmuş çoğu yazılacak şey yazılmış zaten. Oğlunuza birlikte huzurlu günler dilerim.

Geçenlerde bir aile büyüğümüz vefat etti. 80 yaşındaki karısı cenazede dedi ki"Ben artık özgürüm."
Vay be. Bu sozden ne belgeseller cikar kadinin hayattaki rolu ve boyun egdiklerine adina. Ne uzucu (

Mesajınız gözümden kaçmış yeni okudum.Kardeşiniz çok iyi yapmış keşke ben de bu kadar yıpranmadan çok önce boşansaydım. Yaptıkları resmen eziyet. Ben aslında çok tahammülü yüksek biri değilim.Buna rağmen yıllarca katlandım ama çok kavgalar ettim. Daha naif davransaydım eminim daha da fazlasını yapardı.
Şu sıralar eve de geç geliyor. Çocukla ilgili konuda whatsapptan yazıyorum hiç bakmıyor.Sorumluluk almıyor.Haziranı bekleyebilecek miyim bilmiyorum. Sabrım tükendi, psikolojim iyi değil. Kendine de o kadar iyi bakıyor ki. Güzel güzel kahvaltısını yapıyor sporuna gidiyor.Beni kanser edecek.
Ben de boşanmada çirkefleşeceğini düşünüyorum umarım yapmaz. Resmiyette boşanamadı mı kardeşiniz, çekişmeliye mi döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…