- 5 Mart 2022
- 280
- 306
- 33
- Konu Sahibi at liberty
-
Doğrudur daha büyük şehirlerde süre uzuyordurOrası hangi şehir bilmiyorum yorumumda da söyledim davalar çabuk mu görülüyor diye benim bulunduğum şehirde asla bu kadar hızlı değil..
Çok iyi yapmışsınızdursunlar bakalim
Evet evet aldatilinca kovdum evden boşandım
Evet bir de x hanım diyor ya sana, orda boğmamayı başarmışsın tebriklerPazar günü psikologla yazıştık sonra eşimi aradı çağırdı. Terapiden bir gün sonra benimle konuştu. Ne konuştu anlamadımGeldi bana
X hanım (psikoloğun adını söyledi) Y hanım seni aradı mı diye sordu, aramadı dedim.Beni aradı dün dedi. Niye aramış dedim ,beni çağırdı gittim dedi. Sen benim küstüğümü söylemişsin, ben küsmedim sen küstün dedi. Bana soldan soldan gelmeye başladılar tabi.Sen bana boşanacağım dedin beni aşağıladın dedi. Bende sana bak duvar örme benim tahammülüm kalmadı boşanacağım dediğimi söyledim. Bende ev işi hakkında konuştuğumuzda evet hayatım haklısın bu ara saldım bende dikkat edeyim deseydin konu kapanacaktı dedim ama sen benimle inatlaşıp üstüne küsüyorsun dedim. Sonra işte geçen evi süpürmüş eline sağlık dememişim.Ben klozetleri yıkadığımda, ütü yaptığımda,toz aldığımda vs. eline sağlık diyor musun dedim.Bu böyle uzadı.Yani hiç yapıcı bir konuşma yapmadı hatta üstüne gittim sen X hanım diye geldin konuşmaya başladın ne konuşacaksın benimle ne konuştun sen şimdi dedim hiç sesini çıkarmadı.
Anlayacağınız yok yani bir adım yol katedemiyoruz. Çaba gösterirse bana yenilmiş hissedecek kendini.
Boşanmayı düşünüyorum banada yazık.Dün çocuğumla konuştum memleketime gelmek istemiyor. Bende burda kalmak istemiyorum çatlarım burda bi başıma. Oğlumu ikna etmeye çalışacağım. Of zor ya
Evet garip bir tavrı vardı psikoloğa da söyledim terapide bir yerine dokunmuş belli (psikolojik anlamda )Evet bir de x hanım diyor ya sana, orda boğmamayı başarmışsın tebrikler
Başka bir forumda gördüm nişanlı olduğunuzu yazmıştınız sanki yanlış hatırlamıyorsam. Düğün ne zamanEvet garip bir tavrı vardı psikoloğa da söyledim terapide bir yerine dokunmuş belli (psikolojik anlamda )
Haziranda, valla inanın her an vazgeçecek gibiyim, evleneceğim kişi ile de ilgili değil, bu evlilik korkusundan, annemlerin evliliği o kadar tuhaf ki yıllarca çok iyi insanlarla hep birlikte oldum bir kez bile evlenmeye cesaret edemedimBaşka bir forumda gördüm nişanlı olduğunuzu yazmıştınız sanki yanlış hatırlamıyorsam. Düğün ne zaman
Tamam bu insan diyorsanız, değer görüyorsanız, sevildiğinizi hissediyorsanız, büyük çatışmalar yaşamıyorsanız vazgeçmeyin bence. Evlilik güzel şey aslında ama işte doğru insansa. Sizinde yazdıklarınızdan mantıklı kararlar vereceğinizi düşünüyorum.Evlilik biraz da şans işi yaşamak lazım. Ailenizde yaşamadığınız mutluluğu kendi çekirdek ailenizde yaşamanızı diliyorumHaziranda, valla inanın her an vazgeçecek gibiyim, evleneceğim kişi ile de ilgili değil, bu evlilik korkusundan, annemlerin evliliği o kadar tuhaf ki yıllarca çok iyi insanlarla hep birlikte oldum bir kez bile evlenmeye cesaret edemedim
Çok teşekkürler inşallahTamam bu insan diyorsanız, değer görüyorsanız, sevildiğinizi hissediyorsanız, büyük çatışmalar yaşamıyorsanız vazgeçmeyin bence. Evlilik güzel şey aslında ama işte doğru insansa. Sizinde yazdıklarınızdan mantıklı kararlar vereceğinizi düşünüyorum.Evlilik biraz da şans işi yaşamak lazım. Ailenizde yaşamadığınız mutluluğu kendi çekirdek ailenizde yaşamanızı diliyorum
Geçenlerde bir aile büyüğümüz vefat etti. 80 yaşındaki karısı cenazede dedi ki"Ben artık özgürüm."Herkes yasadığını bilir kendinden çok anneme üzuldüğümden asla üzülceğimi düşunmuyorum annem bi rahat edicek diye sevinirim
İşte insanlara huzur verin sizi guzel ansınlar karısı kim bilir kac yıldır cekiyordu adamiGeçenlerde bir aile büyüğümüz vefat etti. 80 yaşındaki karısı cenazede dedi ki"Ben artık özgürüm."
Hayirlisi olsun diyeyim benÇok iyi yapmışsınızdarısı başıma
Vay be. Bu sozden ne belgeseller cikar kadinin hayattaki rolu ve boyun egdiklerine adina. Ne uzucuGeçenlerde bir aile büyüğümüz vefat etti. 80 yaşındaki karısı cenazede dedi ki"Ben artık özgürüm."
Teşekkür ederimBoşanmak çok isabetli bir karar olmuş çoğu yazılacak şey yazılmış zaten. Oğlunuza birlikte huzurlu günler dilerim.
AmiiinHayirlisi olsun diyeyim ben
En az elli yıllık evlilerdir 50 yıllık esaretİşte insanlara huzur verin sizi guzel ansınlar karısı kim bilir kac yıldır cekiyordu adami
En büyük çocuğu 60ı geçkinEn az elli yıllık evlilerdir 50 yıllık esaret
Vah teyzemeEn büyük çocuğu 60ı geçkin
Mesajınız gözümden kaçmış yeni okudum.Kardeşiniz çok iyi yapmış keşke ben de bu kadar yıpranmadan çok önce boşansaydım. Yaptıkları resmen eziyet. Ben aslında çok tahammülü yüksek biri değilim.Buna rağmen yıllarca katlandım ama çok kavgalar ettim. Daha naif davransaydım eminim daha da fazlasını yapardı.Yazdıklarınızı sanki kardeşim yazmış gibi okudum. Tamamen aynı şeyleri yaşadı, sekiz yıl bitti evliliğinde ama artık baktı yılları gençliği boşa gidiyor boşanmaya karar verdi. Daha önce de defalarca boşanmanın eşiğine gelip hep bir şans daha diyerek devam etmişti ama geldiği şu noktada gördüğü tek şey o şanslar hep kendine zaman kaybı olmuş.
Onlar da sizin gibi çift terapisine gittiler, bireysel terapiler aldılar ama adam da hiç bir değişiklik olmadı.
Ne özür diler ne bir sevgi sözcüğü söyler, cinsel anlamda da reddedildiğinde haftalarca suratını asar konuşmaz kavga çıkarır.
Sizin dediğiniz gibi hikayenin çok detayı var bu noktaya getiren.
Üç aydır evleri ayırdılar, kardeşim protokolü de hazırladı ama adam imzalamıyor, güya çocuğunu düşünüyor bu sorumluluğu almak istemiyorum yuvamı kurtarmak istiyorum diyor ama ortada bir yuva yok bunu göremiyor.
Kardeşim susmayı da denedi, sabretti, alttan aldı, her dediğini yapayım belki düzelir dedi ama düzelmedi. Hatta bir ara işi bile bıraktı belki evde durursam kafası rahatlar diye ama yok adam hasta, danışman da demiş narsist özellikler var diye.
Kardeşimin neşesi yerine geldi, kafası inanılmaz rahat çok mutlu, kızıyla kendine yeni bir hayat kurdu, işe de döndü, enerjisi yükseldi resmen.
Olmuyorsa zorlamayın, bu dünyaya bir daha gelmeyeceksiniz, hayatınıza bakın.
Çocuğunuz zarar görmeden ayrılmak daha mantıklı.
Maalesef yeğenim evdeki bu enerjiden olaylardan çok etkilendi yıllardır, şimdi o da terapiler alıyor ama çookk uzun yolları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?