Eşimle olan sorunlarım

Adınıza üzüldüm.İnsanın ruhunda derin yaralar açıyor bu travmalar.
Objektif söylüyorum mükemmel değil, kötü bir baba da değil iyi anlaşıyorlar.Sadece ona da sevgisini göstermiyor, bir de pinti davranıyor o yüzden oğlumun ihtiyaçlarını ben karşılıyorum.Maddi anlamda bana karışamaz. Tiyatroya, sinemaya, futbola vs götürür.Maç izlerler.
Oğlum bu şekilde mutlu mu tabiki değil hangi çocuk ister ki? İçim acıyor çocuğum için.Ben iki yıl önce boşanmaya kalktım çok ağlamıştı kıyamadım. Şimdi kendisi boşanacaksanız boşanın diyor

Belki tuhaf gelecek bazılarına ama babamı kaybettikten sonra geçmişi kapatabildim.

Bana hiç de tuhaf gelmiyor, aksine ben de bunu yaptım...

Babamı temmuzda kaybettim ve 33 yıldır yaşananları anca kapatabiliyorum. Huzursuzluk, gerginlik, başarısızlığının acısını bizden çıkarması, anneme yaptığı psikolojik baskı, annemin pasifliği, 20 yıldır ilaç kullanarak bunlara katlanmaya çalışması.

Anneme hep kızardım niye boşanmıyorsun diye, annem evlenmeden önce çalışıyormuş ve işyerinde amirmiş, işini yapmayan personeline tehlikeli bir alet fırlatmış ve işten atılmış, dolayısıyla yaşadığımız hiç bir yer onu işe almaz tekrar ben bunu geçen sene öğrendim babam söylemişti. Babam da bunu bildiğinden yıllarca eziyet etmiş kadına ne de olsa ayrılamayacak diye, arkada ailesi maddi destek vermiyor, çocuklarınla gelme geleceksen sadece kendin gel diyor, zaten pasif ve özgüvensiz bir kadın, kusura bakmayın konuyu böldüm konu sahibi

Hiç problem değil okudum üzüldüm sadece. Ben akşam yolculuklarında ışıkları yanan evlere baktığımda hep düşünürüm kim bilir her birinde ne hikayeler yaşanıyor diye.
Herkesin bir hikayesi var. Herkes kendi yaşadığını bilir. Maalesef insan ailesini seçemiyor. Onlar ne şartlarda büyüdü ki böyle insanlar oldular. Eskidrn bu psikolog işleri de bu kadar yaygın değildi olsaydı da herkesin maddi gücü yeterli olmuyor. Bundan sonraki hayatınız mutluluklarla dolu olsun

Herkes yasadığını bilir kendinden çok anneme üzuldüğümden asla üzülceğimi düşunmuyorum annem bi rahat edicek diye sevinirim

Anlıyorum , yaşadıklarımız farklıdır tabi ki. Ne yalan söyleyeyim, babamın durumunda biz annem rahat edecek diye düşündük kardeşimle. Garip duygular tabi ki, herkes ister birbirini seven sayan anne babayla büyümek , ama olmayınca olmuyor işte.

Esinizin narsist tutumlari oldugundan eminim ama dr pskolog degilim elbette. Benzer bi evlilik yasadim. Empati kuramazlar, ozur dilemezler, hep suclu sizsinizdir ve hayatta her konuda magdurdurlar yani oradada suclu hatali onlar degildir. Dr narsist olabilecegini soylemedimi?

Psikolog narsistik kişilik bozukluğu demedi fakat narsistik davranışlar sergileyen pasif agresif dedi. Siz boşandınız mı

Bu ne be bu evlilik mi şimdi. İnsan ya katil olur ya mefta böyle bi adamla. Iyi cocuk yapmissiniz bu adamdan yüzüne tükürülecek adam degil. Cocuk ac kalsin diyebilio sana inadindan oyle pis bi vicdan.

Bu ne be bu evlilik mi şimdi. İnsan ya katil olur ya mefta böyle bi adamla. Iyi cocuk yapmissiniz bu adamdan yüzüne tükürülecek adam degil. Cocuk ac kalsin diyebilio sana inadindan oyle pis bi vicdan.
Doğru analiz etmişsiniz sırf inadına söyledi

Benim ömrüm terapilerde geçti. Senin adamdan bi cacık olmaz en kralına da gitse. Kişilik bozukluğu var kendi adam olmak istemedikçe napsan boş. Eminim ki paşa paşa oraya gidio olmasi sana sorunun sende olduğunu ispat etmek için.

Böyle ömür torpuleriyle ömrünü tüketmeye değmez zaten aynı evin içinde iki yabancı gibisiniz niye çekeceksiniz. Çocuğuna bile merhamet etmeyen ac kalsın diyen bi adam. Çekmeyin degmez

Bireysel terapiye bir kez gitti onuda psikolog çağırdığı için( ben gizliden psikologla yazışıyordum) bireysel terapi için düşüneyim demiş. Ben bir buçuk yıldır ona bireysel terapi al diyorum

Bireysel terapiye bir kez gitti onuda psikolog çağırdığı için( ben gizliden psikologla yazışıyordum) bireysel terapi için düşüneyim demiş. Ben bir buçuk yıldır ona bireysel terapi al diyorum
Kendinde sıfır hata gören insanin terapide işi ne zaten. Gercek delilerin delirttigi biz zavallilar gideriz psikologa. Bilmiorum siz olmasaniz kim çeker bunu. Hoş kendi gibi birine bu halleri sökmez heralde. Hangi evlilikte 3 ay küs kalırsan sonu bosanma olur zaten. O konuda ne dio bosanalim bosanmayalim?

Araniz iyiyken nasil. Kavga ederken herkes saçmalar da hatalarını güzel zamanlarinizda güzelce söylemeyi de eminim denemişsinizdir. O zaman ne diyo?
Güzellikle söylesemde eleştirildiğini düşünüyor hemen. Savunmaya geçiyor.Sadece benimle olan sorunları için değil çocukla ilgili olsada aynı. Kompleksleri var

Bende aynı şeyleri yaşadım sürekli bir aşağılanma sürekli bı kavga tartışma balkonda ağlardım adamın umru olmazdı bı gönül alma yok bı sevgi sözcüğü yok en son da 3 hafta bnle konuşmadı yatağı ayırdı konuşmaya çalıştım ama olmadı seni sevmiyorum dedi bnde orda anladım ki ne yaparsam yapayım olmucak eşim bir türlü hatalarını yada beni anlamicakti orda bitirdim aileminn yanına geldim yani demem o ki olmayınca olmuyor senin hayatından gidiyor hasta oluyorsun şimdi şükür en azından huzurluyum

Bende bunu söyledim ona. Sen benimle değil başkasıyla olsan da bu tavırlarınla muylu olamazsın dedim.Terapide bu söylediğim gündeme geldi . Bu söyllediklerimden aşağılanmış hissetmiş kendini öyle dedi. Ne söylesem öyle hissediyo‍♀ Boşanma konusunda hiç yorum yapmıyor Psikologa boşanmak istemediğini ama takdir edilmediği için ümitsiz olduğunu söylemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…