- Konu Sahibi at liberty
-
Belki tuhaf gelecek bazılarına ama babamı kaybettikten sonra geçmişi kapatabildim.
Adınıza üzüldüm.İnsanın ruhunda derin yaralar açıyor bu travmalar.Eminim cocuğunuz cok mutludur 32 yil huzursuz bi evde yasadim nasil birsey anlayamazsinız keske bosansalardı hatta hiç babam olmasaydi çok daha mutlu olurdum ben. Bi babasizliğa takmış herkes hepsi çok iyi zaten iyi insan karisina iyi davranır
Okumuş adam pasif narsis agrasif filan demişPsikolog eşimin narsist davranışlar sergileyen pasif agresif olduğunu söyledi
Belki tuhaf gelecek bazılarına ama babamı kaybettikten sonra geçmişi kapatabildim.
Ben kaybetsemde üzüluceğimi düsünmuyorum maalesef
Hiç problem değil okudum üzüldüm sadece. Ben akşam yolculuklarında ışıkları yanan evlere baktığımda hep düşünürüm kim bilir her birinde ne hikayeler yaşanıyor diye.Bana hiç de tuhaf gelmiyor, aksine ben de bunu yaptım...
Babamı temmuzda kaybettim ve 33 yıldır yaşananları anca kapatabiliyorum. Huzursuzluk, gerginlik, başarısızlığının acısını bizden çıkarması, anneme yaptığı psikolojik baskı, annemin pasifliği, 20 yıldır ilaç kullanarak bunlara katlanmaya çalışması.
Anneme hep kızardım niye boşanmıyorsun diye, annem evlenmeden önce çalışıyormuş ve işyerinde amirmiş, işini yapmayan personeline tehlikeli bir alet fırlatmış ve işten atılmış, dolayısıyla yaşadığımız hiç bir yer onu işe almaz tekrar ben bunu geçen sene öğrendim babam söylemişti. Babam da bunu bildiğinden yıllarca eziyet etmiş kadına ne de olsa ayrılamayacak diye, arkada ailesi maddi destek vermiyor, çocuklarınla gelme geleceksen sadece kendin gel diyor, zaten pasif ve özgüvensiz bir kadın, kusura bakmayın konuyu böldüm konu sahibi
Herkes yasadığını bilir kendinden çok anneme üzuldüğümden asla üzülceğimi düşunmuyorum annem bi rahat edicek diye sevinirimBen kaybettim babamı, üzülüyor insan yine de inanın
Herkes yasadığını bilir kendinden çok anneme üzuldüğümden asla üzülceğimi düşunmuyorum annem bi rahat edicek diye sevinirim
Psikolog narsistik kişilik bozukluğu demedi fakat narsistik davranışlar sergileyen pasif agresif dedi. Siz boşandınız mıEsinizin narsist tutumlari oldugundan eminim ama dr pskolog degilim elbette. Benzer bi evlilik yasadim. Empati kuramazlar, ozur dilemezler, hep suclu sizsinizdir ve hayatta her konuda magdurdurlar yani oradada suclu hatali onlar degildir. Dr narsist olabilecegini soylemedimi?
Doğru analiz etmişsiniz sırf inadına söylediBu ne be bu evlilik mi şimdi. İnsan ya katil olur ya mefta böyle bi adamla. Iyi cocuk yapmissiniz bu adamdan yüzüne tükürülecek adam degil. Cocuk ac kalsin diyebilio sana inadindan oyle pis bi vicdan.
Benim ömrüm terapilerde geçti. Senin adamdan bi cacık olmaz en kralına da gitse. Kişilik bozukluğu var kendi adam olmak istemedikçe napsan boş. Eminim ki paşa paşa oraya gidio olmasi sana sorunun sende olduğunu ispat etmek için.Hiç problem değil okudum üzüldüm sadece. Ben akşam yolculuklarında ışıkları yanan evlere baktığımda hep düşünürüm kim bilir her birinde ne hikayeler yaşanıyor diye.
Herkesin bir hikayesi var. Herkes kendi yaşadığını bilir. Maalesef insan ailesini seçemiyor. Onlar ne şartlarda büyüdü ki böyle insanlar oldular. Eskidrn bu psikolog işleri de bu kadar yaygın değildi olsaydı da herkesin maddi gücü yeterli olmuyor. Bundan sonraki hayatınız mutluluklarla dolu olsun
Araniz iyiyken nasil. Kavga ederken herkes saçmalar da hatalarını güzel zamanlarinizda güzelce söylemeyi de eminim denemişsinizdir. O zaman ne diyo?Doğru analiz etmişsiniz sırf inadına söyledi
Bireysel terapiye bir kez gitti onuda psikolog çağırdığı için( ben gizliden psikologla yazışıyordum) bireysel terapi için düşüneyim demiş. Ben bir buçuk yıldır ona bireysel terapi al diyorumBenim ömrüm terapilerde geçti. Senin adamdan bi cacık olmaz en kralına da gitse. Kişilik bozukluğu var kendi adam olmak istemedikçe napsan boş. Eminim ki paşa paşa oraya gidio olmasi sana sorunun sende olduğunu ispat etmek için.
Kendinde sıfır hata gören insanin terapide işi ne zaten. Gercek delilerin delirttigi biz zavallilar gideriz psikologa. Bilmiorum siz olmasaniz kim çeker bunu. Hoş kendi gibi birine bu halleri sökmez heralde. Hangi evlilikte 3 ay küs kalırsan sonu bosanma olur zaten. O konuda ne dio bosanalim bosanmayalim?Bireysel terapiye bir kez gitti onuda psikolog çağırdığı için( ben gizliden psikologla yazışıyordum) bireysel terapi için düşüneyim demiş. Ben bir buçuk yıldır ona bireysel terapi al diyorum
Güzellikle söylesemde eleştirildiğini düşünüyor hemen. Savunmaya geçiyor.Sadece benimle olan sorunları için değil çocukla ilgili olsada aynı. Kompleksleri varAraniz iyiyken nasil. Kavga ederken herkes saçmalar da hatalarını güzel zamanlarinizda güzelce söylemeyi de eminim denemişsinizdir. O zaman ne diyo?
Bende bunu söyledim ona. Sen benimle değil başkasıyla olsan da bu tavırlarınla muylu olamazsın dedim.Terapide bu söylediğim gündeme geldi . Bu söyllediklerimden aşağılanmış hissetmiş kendini öyle dedi. Ne söylesem öyle hissediyoKendinde sıfır hata gören insanin terapide işi ne zaten. Gercek delilerin delirttigi biz zavallilar gideriz psikologa. Bilmiorum siz olmasaniz kim çeker bunu. Hoş kendi gibi birine bu halleri sökmez heralde. Hangi evlilikte 3 ay küs kalırsan sonu bosanma olur zaten. O konuda ne dio bosanalim bosanmayalim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?