- 5 Mart 2022
- 280
- 306
- 33
- Konu Sahibi at liberty
-
Hiç normal bir şekilde konusabildiginiz zamanlar olmuyor mu
Anlaşmazlık yaşamazsak gayet iyiyiz uyumludur gezmeyi sever aileme karşı iyidir şuraya gidelim şunu yapalım derim tamam der dışardan birilerine anlatsam asla inanmazlar beni dominant sanırlarHiç normal bir şekilde konusabildiginiz zamanlar olmuyor mu ?
İkimizde inatlastiginiz için ve karşı taraftan adım beklediğiniz için olay şu köprüde ki 2 inatçı keçi olayına dönmüş.cunki bazen bizimde öyle oluyor.ama aylarca kuşluk felan sürmüyor.ama nerdeyse her gün anlaşamadığı kız bir konu buluyoruz.yani artıları ve eksileri ile değerlemdirmelisiniz eşinizi.bu adam kötü de çok mu kotu ? İyiyse ne kadar iyi ? Hangi yönü daha ağır basıyorsa o doğrultuda karar verin.Anlaşmazlık yaşamazsak gayet iyiyiz uyumludur gezmeyi sever aileme karşı iyidir şuraya gidelim şunu yapalım derim tamam der dışardan birilerine anlatsam asla inanmazlar beni dominant sanırlar
İlk cümlenizin nedenini anlayamadım boşanmaya karar verdim evet.İnsanlar buraya içini dökmek için de yazıyor ben de dışarda özelimi anlatmayı çok sevmediğimden burada paylaşmak istedimIyi de kendi planınızı zaten yapmışsınız ya da duymak istediğimiz sözler hiçbirimizin ki değil.. Yani biz de eşimle 1 haftalık küslükler hep yaşadık ama 2 senedir ben işimdeyim o işinde artık küsecek kadar birbirimizi göremiyoruz sadece hafta sonu görüşünce de ailecek vakit geçiriyoruz.. Ya tartışacak şeyleri indirgeyin ya da ben artık bu kadar küs yaşamaktansa ayrılmak istiyorum deyin ve kararınızın da arkasında durun..
Eskiye göre çok yol katetti ama bunu kıramıyor bir türlü. Her evlilikte sorun olur ama konuşur halledersin uzamaz. Hiç hatasını da kabul etmez manipüle eder bu kez ben öfkeleniyorumİkimizde inatlastiginiz için ve karşı taraftan adım beklediğiniz için olay şu köprüde ki 2 inatçı keçi olayına dönmüş.cunki bazen bizimde öyle oluyor.ama aylarca kuşluk felan sürmüyor.ama nerdeyse her gün anlaşamadığı kız bir konu buluyoruz.yani artıları ve eksileri ile değerlemdirmelisiniz eşinizi.bu adam kötü de çok mu kotu ? İyiyse ne kadar iyi ? Hangi yönü daha ağır basıyorsa o doğrultuda karar verin.
İlk cümlenizi okulun kapanmasını bekliyorum demenize yazdım siz o davayı o zaman açtığınızda davanın size gelme tarihi okulun yeniden açılma zamanına denk gelir şimdi açın beklemeyin..İlk cümlenizin nedenini anlayamadım boşanmaya karar verdim evet.İnsanlar buraya içini dökmek için de yazıyor ben de dışarda özelimi anlatmayı çok sevmediğimden burada paylaşmak istedim
O boşanmak istiyor mu ? Bu erkeklerde yolun ortasins bırakılan terlik gibi ittirmedikce ,tepki göstermedikce hiç bir karar almadan bizim tepki vermemizi bekliyorlar.bekliyorlar ki sinirden patlayalim catlatalim .adamlar ne öte ne beri .... öylece dürduk yere kendiliğinden herşeyin duzelecegini zannediyorlar herhaldeEskiye göre çok yol katetti ama bunu kıramıyor bir türlü. Her evlilikte sorun olur ama konuşur halledersin uzamaz. Hiç hatasını da kabul etmez manipüle eder bu kez ben öfkeleniyorum
Çocuğum 9. Sınıfa gidiyor ergen şimdi dönem ortasında okulu değişsin istemiyorum.Anlaşmalı boşanmayı düşünüyorumİlk cümlenizi okulun kapanmasını bekliyorum demenize yazdım siz o davayı o zaman açtığınızda davanın size gelme tarihi okulun yeniden açılma zamanına denk gelir şimdi açın beklemeyin..
O boşanmak istiyor mu ? Bu erkeklerde yolun ortasins bırakılan terlik gibi ittirmedikce ,tepki göstermedikce hiç bir karar almadan bizim tepki vermemizi bekliyorlar.bekliyorlar ki sinirden patlayalim catlatalim .adamlar ne öte ne beri .... öylece dürduk yere kendiliğinden herşeyin duzelecegini zannediyorlar herhalde
Çok teşekkür ederimÇocuğunuz için en doğru kararı vermişsiniz. Hic bir çocuk sevgisiz ve huzursuz bir ailede büyümeyi haketmiyor. Bundan sonra ki yaşantınızda mutluluk sizinle olsun inşallah...
İşte insani teokisizlik daha çok sinir ediyor.hayir iyi birşey deseler dilleri kopacak sankiistemediğini biliyorum ama renk vermiyor hiç yorum yapmıyor
Bunu demeye çalışıyorum şehrinizde davalar çok çabuk mu bitiyor?! .. Hiç sanmıyorumÇocuğum 9. Sınıfa gidiyor ergen şimdi dönem ortasında okulu değişsin istemiyorum.Anlaşmalı boşanmayı düşünüyorum
Ve bu insana çocuğunuz için en azından 14 15 yıl katlanmışsınız düzeltebilmek umuduyla elinizden geleni yapıp terapide almışsınız. Bazı insanlar iyileşmez.Allah uzun ömür versin bir 43 sene daha yaşamayacaksınız(inşallah yaşarsınızistemediğini biliyorum ama renk vermiyor hiç yorum yapmıyor
Bu kadar narsist adamla cinsellik... Yani sadece hazları üstüne yaşadığı çok belli zaten de, siz neden buna hizmet ediyorsunuz anlamadım. Buna karışmak haddim değil belki ama sizi kullanması dokundu bana.Merhaba arkadaşlar. Eşimle bir kısır döngü içindeyim.Çok yoruldum, çok tükendim.İçimi dökmek, düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
Eşim beni kızdıracak veya kıracak bir şey yaptığında yapıcı hiçbir adım atmaz.Ben trip yaparım o hiç umursamaz bu duvar örme aylarca devam eder.Aylarca konuşmayız.Sonunda ben pes edip mesaj atarım sonra bu telefon konuşmasında tartışmaya dönüşür.Hatasını kabul etmez üste çıkmaya çalışır, manipüle eder 50 kere anlatırdım(anlamadığını düşündüğümden) hatasının ne olduğunu.En sonunda bazen özür dilerdi.Bazen de kendisi bir şeye kızar duvar örer ama konuşup halletmek ona göre değil.Zaten sürekli manipüle ettiği için bende çok öfkeleniyorum kavga ediyoruz
Yine üç aylık küsme ve boşanma gündeminden sonra çift terapisine gitmeye karar verdik.Önce işe yaradığını düşündük.Çift terapini tamamladık.Psikolog ben çok yıprandığım için (eşim beni geçmişte ailesi yüzünden ve kendi tutumlarıyla yıprattığı için) bireysel terapiye benle devam etmek istedi.Hatta ben kendisine söyledim keşke önce eşimi alsaydınız diye çünkü eşimin buna ihtiyacı olduğunu düşünüyordum
En son iki ay önce nöbetten geldiğimde evin her zamanki gibi berbat olduğunu görünce sinirlendim.Söyledim sen yine koyverdin elini bir şeye sürdüğün yok 3 saat spor yapacak enerjin olduğuna göre işten çıkınca yemekte yaparsın dedim.Ben işten gelip yemek mi yapacağım dedi.Çocuk aç mı kalsın dedim aç kalsın dedi.Hiç yapıcı değildi.Psikolog seansıma gittim ordada onun bana yaptıklarını işlediğimiz için eskiler aklıma geldi.Eve döndüğümde bana yine duvar ördüğünü hissettim.Bak duvar örme benim tahammülüm kalmadı dedim boşanırım dedim.Oralı olmadı.Aradan iki ay geçti küsüz.
Psikolog bunu bireysele çağırdı gitti.Ertesi gün benimle X hanım diye konuşmaya başladı ama yapıcı bir konuşma yok yine üste çıkmaya çalışan sorumluluk almayan bir konuşma.Ben boşanırım demişim onu aşağılamışım o bana küsmemiş ki, hep o mu hatalıymış vs.
Zaten duygusal bir paylaşımımızda yok ev arkadaşı gibiyiz ama iş cinselliğe gelince karıısı olduğumu hatırlar .Ben söylerim bunu ama çaba sarfetmez.
Okullar kapanınca boşanmayı düşünüyorum.Ömrümü boşa heba ediyormuşum gibi geliyor.Hikayemde daha çoook yaşanmışlıklarım var ama onları da yazsam destan olur. Zaten çok uzun oldu kusura bakmayın.Yorumlarınız benim için değerli sabredip okuyanlara teşekkür ederim.
Cocukta buyukmus yani tam ergenlik zamani.Aranizdaki huzursuzluk 16 yıldır suruyor mu?Bunca yil bu sekilde nasil katlandiniz peki?Çocugunuzla konustunuz mu o sizin bosanmaniza ne diyor?Çocuğum 9. Sınıfa gidiyor ergen şimdi dönem ortasında okulu değişsin istemiyorum.Anlaşmalı boşanmayı düşünüyorum
Aynen öyleİşte insani teokisizlik daha çok sinir ediyor.hayir iyi birşey deseler dilleri kopacak sanki
Ya bende çocuğun aç kalmasına çok üzüldüm.. İnsan lahmacun söyler bir yumurta kırar tost yapar ya.. Lanet olsun böyle babalara.Bu kadar narsist adamla cinsellik... Yani sadece hazları üstüne yaşadığı çok belli zaten de, siz neden buna hizmet ediyorsunuz anlamadım. Buna karışmak haddim değil belki ama sizi kullanması dokundu bana.
Bence konu zaten çocuk yemek yemesin dediği an bitmiştir. Herhangi bir insan ( kadın erkek fark etmez) çocuğa acımıyorsa bir yetişkine asla vefa göstermez, asla insanlık göstermez. Düzeleceğini de hiç sanmıyorum. Üç saat spor yapıp çocuğuna yemek yapmayanın derdi hiçbir zaman evi, evliliği olmaz.Sizi süründürmesine bir an önce son verin. İnşallah hemen kurtulursunuz.
Benim de o sözü çok zoruma gitti çok üzüldüm ben de öyle düşünüyorum.Ben üç yıl öncesine kadar psikolojisinin değişik olduğunun farkındaydım bu yüzden muhakeme yapamadığını düşünüyordum ama bir olaydan sonra baktım ki aslında herşeyin farkında ve bilinçli yapıyor.Bir de hep beni suçluyordu sen çok sinirlisin herşeyi sorun ediyorsun diye.Ben de acaba mı diye sorguluyordumBu kadar narsist adamla cinsellik... Yani sadece hazları üstüne yaşadığı çok belli zaten de, siz neden buna hizmet ediyorsunuz anlamadım. Buna karışmak haddim değil belki ama sizi kullanması dokundu bana.
Bence konu zaten çocuk yemek yemesin dediği an bitmiştir. Herhangi bir insan ( kadın erkek fark etmez) çocuğa acımıyorsa bir yetişkine asla vefa göstermez, asla insanlık göstermez. Düzeleceğini de hiç sanmıyorum. Üç saat spor yapıp çocuğuna yemek yapmayanın derdi hiçbir zaman evi, evliliği olmaz.Sizi süründürmesine bir an önce son verin. İnşallah hemen kurtulursunuz.
Amin, Rabbim karşılığını iki dünyada da göstersin.Ya bende çocuğun aç kalmasına çok üzüldüm.. İnsan lahmacun söyler bir yumurta kırar tost yapar ya.. Lanet olsun böyle babalara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?