Eşimle olan sorunlarım

Anlaşmazlık yaşamazsak gayet iyiyiz uyumludur gezmeyi sever aileme karşı iyidir şuraya gidelim şunu yapalım derim tamam der dışardan birilerine anlatsam asla inanmazlar beni dominant sanırlar
İkimizde inatlastiginiz için ve karşı taraftan adım beklediğiniz için olay şu köprüde ki 2 inatçı keçi olayına dönmüş.cunki bazen bizimde öyle oluyor.ama aylarca kuşluk felan sürmüyor.ama nerdeyse her gün anlaşamadığı kız bir konu buluyoruz.yani artıları ve eksileri ile değerlemdirmelisiniz eşinizi.bu adam kötü de çok mu kotu ? İyiyse ne kadar iyi ? Hangi yönü daha ağır basıyorsa o doğrultuda karar verin.

İlk cümlenizin nedenini anlayamadım boşanmaya karar verdim evet.İnsanlar buraya içini dökmek için de yazıyor ben de dışarda özelimi anlatmayı çok sevmediğimden burada paylaşmak istedim

Eskiye göre çok yol katetti ama bunu kıramıyor bir türlü. Her evlilikte sorun olur ama konuşur halledersin uzamaz. Hiç hatasını da kabul etmez manipüle eder bu kez ben öfkeleniyorum

İlk cümlenizin nedenini anlayamadım boşanmaya karar verdim evet.İnsanlar buraya içini dökmek için de yazıyor ben de dışarda özelimi anlatmayı çok sevmediğimden burada paylaşmak istedim
İlk cümlenizi okulun kapanmasını bekliyorum demenize yazdım siz o davayı o zaman açtığınızda davanın size gelme tarihi okulun yeniden açılma zamanına denk gelir şimdi açın beklemeyin..

Çocuğunuz için en doğru kararı vermişsiniz. Hic bir çocuk sevgisiz ve huzursuz bir ailede büyümeyi haketmiyor. Bundan sonra ki yaşantınızda mutluluk sizinle olsun inşallah...

Eskiye göre çok yol katetti ama bunu kıramıyor bir türlü. Her evlilikte sorun olur ama konuşur halledersin uzamaz. Hiç hatasını da kabul etmez manipüle eder bu kez ben öfkeleniyorum
O boşanmak istiyor mu ? Bu erkeklerde yolun ortasins bırakılan terlik gibi ittirmedikce ,tepki göstermedikce hiç bir karar almadan bizim tepki vermemizi bekliyorlar.bekliyorlar ki sinirden patlayalim catlatalim .adamlar ne öte ne beri .... öylece dürduk yere kendiliğinden herşeyin duzelecegini zannediyorlar herhalde

İlk cümlenizi okulun kapanmasını bekliyorum demenize yazdım siz o davayı o zaman açtığınızda davanın size gelme tarihi okulun yeniden açılma zamanına denk gelir şimdi açın beklemeyin..
Çocuğum 9. Sınıfa gidiyor ergen şimdi dönem ortasında okulu değişsin istemiyorum.Anlaşmalı boşanmayı düşünüyorum

istemediğini biliyorum ama renk vermiyor hiç yorum yapmıyor

Çocuğum 9. Sınıfa gidiyor ergen şimdi dönem ortasında okulu değişsin istemiyorum.Anlaşmalı boşanmayı düşünüyorum
Bunu demeye çalışıyorum şehrinizde davalar çok çabuk mu bitiyor?! .. Hiç sanmıyorum dava tarihiniz açıldıktan sonra ortalama görülme süresi 2 ay sonra..

istemediğini biliyorum ama renk vermiyor hiç yorum yapmıyor
Ve bu insana çocuğunuz için en azından 14 15 yıl katlanmışsınız düzeltebilmek umuduyla elinizden geleni yapıp terapide almışsınız. Bazı insanlar iyileşmez.Allah uzun ömür versin bir 43 sene daha yaşamayacaksınız(inşallah yaşarsınız )

Bu kadar narsist adamla cinsellik... Yani sadece hazları üstüne yaşadığı çok belli zaten de, siz neden buna hizmet ediyorsunuz anlamadım. Buna karışmak haddim değil belki ama sizi kullanması dokundu bana.
Bence konu zaten çocuk yemek yemesin dediği an bitmiştir. Herhangi bir insan ( kadın erkek fark etmez) çocuğa acımıyorsa bir yetişkine asla vefa göstermez, asla insanlık göstermez. Düzeleceğini de hiç sanmıyorum. Üç saat spor yapıp çocuğuna yemek yapmayanın derdi hiçbir zaman evi, evliliği olmaz.Sizi süründürmesine bir an önce son verin. İnşallah hemen kurtulursunuz.

Cocukta buyukmus yani tam ergenlik zamani.Aranizdaki huzursuzluk 16 yıldır suruyor mu?Bunca yil bu sekilde nasil katlandiniz peki?Çocugunuzla konustunuz mu o sizin bosanmaniza ne diyor?

Ya bende çocuğun aç kalmasına çok üzüldüm.. İnsan lahmacun söyler bir yumurta kırar tost yapar ya.. Lanet olsun böyle babalara.

Benim de o sözü çok zoruma gitti çok üzüldüm ben de öyle düşünüyorum.Ben üç yıl öncesine kadar psikolojisinin değişik olduğunun farkındaydım bu yüzden muhakeme yapamadığını düşünüyordum ama bir olaydan sonra baktım ki aslında herşeyin farkında ve bilinçli yapıyor.Bir de hep beni suçluyordu sen çok sinirlisin herşeyi sorun ediyorsun diye.Ben de acaba mı diye sorguluyordum

Ya bende çocuğun aç kalmasına çok üzüldüm.. İnsan lahmacun söyler bir yumurta kırar tost yapar ya.. Lanet olsun böyle babalara.
Amin, Rabbim karşılığını iki dünyada da göstersin.
Bunun gibilerde bu benim çocuğum, bana emanet gibi bir bakış açısı yok işte ve çok çok tehlikeli olan da bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…