Eşimle olan sorunlarım

Psikolog eşimin narsist davranışlar sergileyen pasif agresif olduğunu söyledi
Bir narsistle ömür geçmez. Düzelmeye eğilim göremedim ben eşinizde. Narsistler kendilerini düzeltmek istemezler. Aksine kendilerinin özel olduğunu düşünüp aynı davranışlarına devam ederler. Üç ay küserek de hiç bir evlilik yoluna giremeZ. Anlaşmalı boşanacağını da sanmıyorum. Siz okulların kapanmasını bahane ediyorsunuz gibi geldi bana. İşinize karışmak haddime değil elbette ama gerçekten boşanacaksanız işlemleri başlatmanız yararınıza olacaktır. Dava sırası gelene kadar zaten okullar kapanır.

Cocukta buyukmus yani tam ergenlik zamani.Aranizdaki huzursuzluk 16 yıldır suruyor mu?Bunca yil bu sekilde nasil katlandiniz peki?Çocugunuzla konustunuz mu o sizin bosanmaniza ne diyor?
Evliliğimizin toplamda dört yılını ayrı geçirdik.Ben tek başıma hem çalışıp hem de sürekli hastalanan bir çocuk büyüttüm(oğlumun kronik hastalığı var) ve hiç takdir edilmedim.Oğlum büyüyünce bağımsızlaştığımı hissetmeye başladım.Bir de genç yaşlarda insan daha mı tolere edebiliyor bilmiyorum.Yaş ilerledikçe kaldıramıyorsun artık bazı şeyleri

Terk edilmemek için normalleştirmesi gerektiğini bilecek kadar aklı başında.
Ben iletişime geçmeden boşanın derim. O, evlilikte nasılsa siz de son noktayı onun istediği gibi koyun ona.

Çok bile sabretmişsiniz ki bence hiç sabredip devam ettirmek için çabalamayın zaten iş boşanmaya ciddi bir şekilde varınca aklı başına gelir özürler diler aynı benim fikrim evliliğiniz hep böyle çalkantılı küsmeli geçer. Benim en nefret ettiğim şeydir bir erkeğin trip atması. Birde gün geçtikçe sayıları artıyor tamam bu kadında da iyi değil abartılı olduğu sürece arkadaşta da iyi değil fakat bir sevgili bir eş adayı ailen oluyor artık sürekli çekilmiyor. Cidden çok itici olduğu gibi sen ondan soğudukça bu durum hem sürekli kavgalara sebep oluyor hem de boşanmaya kadar gidiyor ki bu noktada cinsel ilişkiye giremem ki ben bana dün hakaret edip saçma sapan şeylere trip atan kafasına göre uzun süre konuşmayıp iş cinselliğe gelince cilveleşen adam zaten beni öpmesin bile çünkü midem kaldırmaz aklı başka yerde oluyor Bilmiyorum ben böyleyim en azından soğudum mu sevgi falan kalmaz tabi ufak tefek tartışmalarda değil ama sürekli ve uzun küsmelerden bahsediyorsunuz yardımcı olmamak için bile küsüyor olabilir bence. Gerektiği zaman yemekte yapmalı yardımda etmeli sporunu yine yapsın. Kadın dediğin sadece cinsellikten ibaret değildir evlilik beraber gülüp huzurlu vakit geçirmektir. Sürekli huzur bozuyorsa maalesef sonu iyi olmaz.

Allah yardimciniz olsun siz de kararli olup kararinizi verin ve lutfen merhamete gelip vazgecmeyin kararinizdan hakkinizda hayirlisi olsun

Maddi anlamda da biraz toparlamam lazım kendime ait az bir birikimim var şimdi artı gelecek ay ameliyat olacağım.Boşanınca memleketime gideceğim.Boşanıp tayin isteyeceğim.Ben zaten alıştım bu duruma.Bir de dava çekişmeliye dönerse diye delil topluyorum whatsaptan yazışıyorum onun hatalarına yönelik.Farklı planlarım var delil toplamakla ilgili

Haklısınız ben de soğuyorum sonra zor oluyor tekrar bir şeyler hissetmem.Boşanma hazırlıklarımı yapıyorum.Adamın eyvallahı yok.

Bunu demeye çalışıyorum şehrinizde davalar çok çabuk mu bitiyor?! .. Hiç sanmıyorum dava tarihiniz açıldıktan sonra ortalama görülme süresi 2 ay sonra..
Anlaşmalı boşanma için de aynı süre geçerli mi bilmiyordum.Yarın avukatla görüşeceğim bunları konuşayım

Yarın avukatla randevum var bunları konuşacağım teşekkür ederim

Aynen ben elimden geleni yaptım içim rahat çocuğum da görüyor en azından ileride neden boşandın demez.Valla bundan sonra kendim için birşeyler yapmak istiyorum artık tabi ki oğlumla

Cocukta buyukmus yani tam ergenlik zamani.Aranizdaki huzursuzluk 16 yıldır suruyor mu?Bunca yil bu sekilde nasil katlandiniz peki?Çocugunuzla konustunuz mu o sizin bosanmaniza ne diyor?
Onada çok üzülüyorum.Bunları yaşatmaya ne hakkımız vardı diye o neden mutlu bir ailede büyümüyor diye.Konuştuğumuz zamanlarda sorun yok Ben problem olarak gördüğüm bir şeyi söylesem bile tartışma çıkıyor.Tartışmazsak iyiyiz.Ama hiç sorun çıkmayacak hiç bir şikayetim olmayacak.Çocukta ne desin boşanacaksanız boşanın diyor

Kimsenin şifacısı değilsiniz. Bunu haketmiyorsunuz. Hele çocuğunuz da bu durumu haketmiyor

Sizin yaşadığınızı bir dönem bende yaşadım.evlendigim ilk donemler.esim kuserdi kendi dünyasında sürekli .evliliğimin üçüncü yılında işe başladım kiizm bir yaşındaydı bikicita verdim.isim iş cikisinda alıyordu eve geçiyorlardı ben eşimden daha geç geliyordum.bir tane yek yapmazdi adam bir tabak çorba yazdı aç gelirdim bide ben geç geliyordum işim gereği ise alışma süreci çocuğundan ilk ayrilmisim duygusalim zaten .yemek hazirla derdim yapmazdı.camasirpari toplaması kurtmalikteki.birgun cinnet geçirdim yeter artık aç grliyorum bir gün yemekte sen yap dedim ben dedi sen çalışıyorsun diye asla yemek yapamam kusura bakma dedi.oylemi öyle dedi bende diğer gün isten ayrıldım gitmedim işi bıraktım.evimin düzeni bozuldu.calistigim için eşimde yardım etmesi hiç ir zaman yıprandım baktım olmuyor kıymet bilmiyor kavga gürültü var iş hayatım orda bitti.simdi 13 yıllık evliyim ama bir dönem calissaydim şimdi çok daha rahat olucaktik biselrin sahibi olurduk ama hak rtmedi eşim hala kabul etmiyor o un yuzinden olduğunu bunlarin.artik takmıyorum hale hareketini

Eşiniz de bencil davranmış.Ben ev işlerini dert etmiyorum aslında benim sorunum yapıcı değil yıkıcı olması.O gün nöbetten çıkmıştım işim zaten yorucu eve geldim mutfak pislik içinde sinirlendim.Bencilliğine sinirlendim.Evde olduğum günler çok takılmıyorum canı istediğinde yapıyor

Çocuğum 9. Sınıfa gidiyor ergen şimdi dönem ortasında okulu değişsin istemiyorum.Anlaşmalı boşanmayı düşünüyorum

Anlaşmalı boşanmada da gün verilecek. Verilecek tarih yoğunluğa göre değişmiyor mu ?

Çocuğunuzla konuştunuz mu ? Memlekete gideceğim dediğinize göre il değişikliği yapacaksınız. Seneye çocuğunuz 15 yaşında olmayacak mı ? Belki mevcut okulunda devam etmek , babasıyla kalmak isteyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…