Eşimle olan sorunlarım

Ben iki haftaya verirler diye düşünmüştüm kendimce arkadaşların yazdığına göre sanırım yanlış düşünmüşüm
Çocuğumla konuşmadım şimdi strese girsin istemiyorum.Stres ataklarını tetikliyor ve dersleri var, bana çok düşkün.Oğlumda bulunduğumuz yeri sevmiyor.

Oğlunuz 14 yaşında. Evde aylarca küs yaşadığınızda etkilenmiyor mu ? Ortada il ve okul değişimi var. Oğlunuz belki sizin istediğiniz yere gitmek istemeyecek. Tayin istemeden oğlunuzla konuşmalısınız.

Surda çok çok ender yazarım boşan diye ama siz bosanin bence. Böylesi çocuk için daha iyi olur.ayni evin icinde 3 ay kus kalabiliyorsaniz zaten zorluk çekmezsiniz bence sonrasında. Çocuk en azından gergin ortamdan kurtulur.kac yaşında çocuğunuz?

Tabiki boşanma öncesi konuşacağım.Etkilenmez mi duygularını çok yansıtmıyor içinde yaşıyor yavrum.Ben de çok üzülüyorum ona bunları yaşattığımız için

Okul değişimi için geçen gün bi yokladım.Oğlum liseye kadar özel okuldaydı.Seneye tekrar özel bir okula mı gitsen diye eğitimleri karşılaştırdık vs. Olumlu baktı bulunduğumuz ile üç buçuk yıl önce geldik burayı sevmiyor zaten ve çok sıkılıyor

Biz zaten üç buçuk yıl önce de iş nedeniyle iki yıl ayrıydık oğlumla ikimizdik.İdmanlıyız yani
Çocuğum 14 yaşında

Düğünümüzden önceki gece çok kötü kavga etmiştik.Çalıştığım ilden erkek bir iş arkadaşım da ( o arkadaşımı sevmiyordu)düğüne geldi bizde kaldı diye çok kötü kavga etmiştik siz ne biçim insanlarsınız ne biçim bi ailesiniz demişti. Ablam o zaman istersen vazgeç dedi keşke onu dinleseymişim.Düğünde de takı odasında kv yarın işinizi gücünüzü halledip misafirleri yolcu etmeye geleceksiniz dedi biz kayınvalideyle tartıştık beyefendi tenis maçı izler gibi bizi izledi sadece

Anlaşmalı boşanma için de aynı süre geçerli mi bilmiyordum.Yarın avukatla görüşeceğim bunları konuşayım
Anlaşmalıda da geçerli danışın tabi çünkü ben davanın görüldüğü gününün hemen geldiğini hiç görmedim..

Konuya yazanlar kendi eşlerinizle karşılaştırmayın, narsistler baska bir sey...Doktor da teshisi koymus zaten...Konu sahibi bu adam asla değişmez, empati yapamıyor, duyguları yok...Asla değişmeyeceğini düşünerek ver kararını

kavgalarınız ev işimi dağınıklıkmı yemekmi sadece. kavgalar bunun yüzüzndenmi çıkıyor , kadın tutun zorla bi işi yaptıramazsınız. değişmez ya kabul edip devam edeceksiniz yada boşanacaksınız

Evet empati de yapamıyor duygusuz da. Narsist davranışları var asla hatasını kabul etmiyor inkar ediyor manipüle ediyor. Eskiye göre törpülendi önceden daha fenaydı.Yok değişmiyor zaten ben de bıktım hayat enerjimi sömürüyor.

Daha çoook üzülür acı cekersiniz...
Narsistle yasayan kadın bi saçının okşanmasına, sebepsiz bir sevgi sözcüğüne bile muhtaç kalır...Sürekli sidik yarışından başka bişey bilmez...Ayrıca narsistler için, hayran olunmak hava su gibi besin oldugundan aldatırlar....Dikkat edin...Bence değmez

aylarca konuşmamak

nasıl dayanıyorsunuz, meselaa bir akşam kurdugunuz iletişim nasıl ,

Ben o örneği sorunlara yaklaşımını anlatmak adına yazdım. Sorun ev işi değil. Herhangi küçük bir anlaşmazlığı bile çözemiyoruz kabul etmiyor veya kızdığımı anlasa da açıklama yapmıyor. Bende o zaman agresifleşiyorum bu sefer duvar örüyoruz. Yaşamadan anlamak çok zor çünkü çok farklı bir insan. İletişim sıfır. Duygularını ifade edemiyor göstermiyor çocuğuna bile vedalaşmalar dışında sarıldığını görmedim. Banada öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…