Mantıklı davranmanız gerek, bence beni aldatıyor diye dallandırıp budaklandırır, konuyu çevreye yayarsanız eşiniz daha da dikkatli olacak ve hiç açık vermeyecek. Eğer davada kullanmak istiyorsanız delil toplamanız gerek, bunun de tek yolu telefon sifresi değil. İşyerine gerekirse birini gönderecek, gerekirse basında dikileceksiniz.
Önceki konunuzda sizin birkaç gün çalışmanızı istediğini, kendisinin bu günlerde dinleneceğini söylediğini ilettiniz. Bence kabul edin, sabit hayat değişince mutlaka açık verecektir. Konuştuğu kadın şehir içindeyse bu izin günlerinde buluşacaktır, ki bende şehir içinde, yoksa neden size çalış ben hergün çalışmak istemiyorum desin, iş yerinde rahat rahat mesajlaşır işte. Buluşacak olmasa boşa heyecan aramaz. Bu buluşmaları basmanız veya bastırmanız lazım. Bunun için de yüksek ihtimalle size daha fazla para lazım, peşine birini takabilirsiniz eşinizin. Bu parayı da dükkanda daha fazla çalışarak edinebilirsiniz.
Sizin adınızı damla hanım yapmış, yani hayatındaki kişi sizi varlığınızdan habersiz olabilir. Haberi olsaydı en azından damla yapardı diye düşünüyorum, hanım ne alaka. Sanki hayatındaki kişiye 'iş arkadasım' vb bir yalan söyleyebilmek için yazılmış bir isim gibime geldi.
Telefonu banyoya bile götürmesi garip bence bu hayatındaki kişinin sizi bilmediği ihtimalini güçlendiriyor. Demek ki ansızın arayabilir, eşiniz bundan korkuyor. Şifresini bilmediğiniz telefonun mesajlarını zaten açamazsınız. Benim anlamadığım ise su. Bildirimleri de mi kapalı? Mutlaka sizin yanınızda arayan birileri oluyordur. Hiç mi görmediniz? Hep erkek arkadasları arıyor demeyin, farklı bir isimle kaydetmiş olabilir. Özellikle telefonuna yanıt vermediği erkek arkadası var mı arayan?