• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ömür boyu ayrı yataklarda mı uyucaz

Cok haklisiniz horlayan bir insanla herkes uyuyamaz.ben mesela aslaaa uyuyamam.bende esimden ayri yatiyorum bebegim 6 aylik diger kizimda uc yasina girecek.dogalgaz sobam var yatak odasi soguk malesef ayri yatiyoruz.tamamen mecburiyet.sogukluk falanda girmiyor haa dersen ki esimle yatmayi cok istiyorum yatagimizda ama simdilik boyle.yaza insallah.benim esimde horlar sesi iceri odaya gelir gider ceviririm susar.herzaman horlamaz tabi ama surekli horlayan bir es le uyunmaz..

Merhaba
Eşimle iki aydır ayrı yataklarda uyuyoruz.Nedeni ise eşimin horlaması . Eşim daha önce horlamıyordu fakat son iki aydır çok horluyor,ben sürekli gece uyandırdığım için salondaki koltuğa gidiyordu.artık yatakodasına hiç gelemiyor.direk koltukta uyuyor.onunla uyumak istiyorum ama gelirse ben uyuyamıyorum:KK43: zaten bebek de var bu defa ben çok uykusuz kalıyorum. Dr a gittik uyku testi de herşey yapıldı.ama malesef çözüme ulaşamadık.sanırım biz artık beraber uyuyamıcaz.bereber uyumadan evlilik nasıl yürür? :110:Eşi horlayıp da bu sorunu çözen var mı?
Doktora gitsin, horlamanın tedavisi var biliyorum. Sonra ayrı yatmaya alışırsınız, iyi olmaz.

Merhaba
Eşimle iki aydır ayrı yataklarda uyuyoruz.Nedeni ise eşimin horlaması . Eşim daha önce horlamıyordu fakat son iki aydır çok horluyor,ben sürekli gece uyandırdığım için salondaki koltuğa gidiyordu.artık yatakodasına hiç gelemiyor.direk koltukta uyuyor.onunla uyumak istiyorum ama gelirse ben uyuyamıyorum:KK43: zaten bebek de var bu defa ben çok uykusuz kalıyorum. Dr a gittik uyku testi de herşey yapıldı.ama malesef çözüme ulaşamadık.sanırım biz artık beraber uyuyamıcaz.bereber uyumadan evlilik nasıl yürür? :110:Eşi horlayıp da bu sorunu çözen var mı?
Benim eşimde çok yorgun olduğunda horlar ben de ona sarılırım hisseder ve yönünü değiştirir daha sakin uyur.Bazen yüzünü severim anlar hemen yönünü değiştirir.Eğer senin ki sürekli horluyorsa horlama önleyici bantlardan al eczaneden dene belki işe yarar.Ben eşimle ikizler olunca 2 yıl ayrı yatmak zorunda kaldım bir bebek onunla uyudu bir bebek benimle .İsteyen hertürlü evliliğini yürütür.^yaşlarına geldiklerinde kavuştuk birbirimize ayyy ne bekledik beee... :)

Evet hep problemli olanlar onlar nedense :) uyandırıyorum diye kızıyor ,yan yat diyorum yastığını düzelt diyorum mesela kızıyor uyandırıldığı için.2 saniye içerisinde tekrar uyuyabiliyorsun halbuki
Ayrı yatıyorsunuz diye araya soğukluk girmez merak etmeyin, kbb uzmanına göründü mü? Belki burun içi deformasyon veya geniz eti problemi vardır.
Eşimle ben de çok yorgunsak veya nezle grip olmuşsak horlarız :))) gece birbirimize horluyorsun deyip yastık düzeltir devam ederiz ki biz yatakta köpeğimizle yatıyoruz o da horluyor, bizimki dönem dönem oluyor ama köpeğimiz her daim horluyor :KK70::KK70:

Immmm. Oda kapılarını kapacak kadar olmasada eşim de iste kendi çapında horlar. Ilk 1 hafta hatta o kadar bile yok diyim garip gelmişti. Uyumak zor olmuştu ama ben çabuk alıştım sanırım. Artık kulağıma hiçbir ses gelmiyor. Öküzler gibi de uyuyorum valla.

eşimin söylediğine göre bende horul horulmuşum tabi insan kendi horultusunu duyamaz ama ...

Küçükken dedemlere gittiğimizde gece korkardim.. Dedem pancar motoru gibiydi mübarek. Yani değil oda kapısı dedemi evin eşiğine yatirsan o ses gene gelirdi kulagimiza. Bu kulaklar o dedeye katlanmış. Eşimin iki horultusu koyar mi sandın :D

Su bi şey vardı burna takılan. Birit rayt. Okunduğu gibi yazdım .

Ondan kullansa belki iyi gelir. Ama bence normal değil. Yani birden horlamasinin altında muhakkak başka bi sağlık sorunu olabilir.

Merhaba
Ben hic rahatsiz olmam. Takinti yaptiginiz icin uyuyamiyorsunuz. Birkac gun idare edin uykusuz kalin. Alisirsiniz. Esin horluyor diye yatagi ayirmak cok sacma. Ayrica horlamanin tedavisi var. Neden olmadi.

Horlamaya ben de tahammül edemem. Her gece olması can sıkıcı oluyordur tabi. Benim eşim de sırt üstü yattığında bazen horlar. Yan çeviririm susar :) bir dizide görmüştüm. Kadın adamın pijamasının sırtına top dikiyordu. Sırt üstü yatamasın diye. İşe yaramıyordu tabi :KK70::KK70:

Allahimmmm cok sinir bi konu her gece kriz geciriyorum. o susuyo bu sefer bebek basliyo. ama o cok tatli ses cikariyor. bazen sinirden agliyasim geliyo. zaten bebek yüzünden derin uykum yok. hersey denedik yok yok yok. 10 saniyede bir tekme atiyorum resmen. sonra direk yine basliyor ben yine tekme atiyorum sonra bana iftira atiyo ben horlamadimki sen yalandan yapiyorsun diye.

benim esimde son iki yildir asiri yorgunluk vardi adam oturdugu yerde uyuyordu dedeler gibi. biz islerin yogunlugundan saniyorduk. meger cenesi 20 lik dis yüzünden oldugu gibi iltihap yapmis. doktor hersey cok güzel olucak diyor bakalim. 4 gözle o günleri bekliyorum. o yorgunluk hissi olmazsa güya horlamazmis Allahim nolur öyle olsun

Benümde
Allahimmmm cok sinir bi konu her gece kriz geciriyorum. o susuyo bu sefer bebek basliyo. ama o cok tatli ses cikariyor. bazen sinirden agliyasim geliyo. zaten bebek yüzünden derin uykum yok. hersey denedik yok yok yok. 10 saniyede bir tekme atiyorum resmen. sonra direk yine basliyor ben yine tekme atiyorum sonra bana iftira atiyo ben horlamadimki sen yalandan yapiyorsun diye.

benim esimde son iki yildir asiri yorgunluk vardi adam oturdugu yerde uyuyordu dedeler gibi. biz islerin yogunlugundan saniyorduk. meger cenesi 20 lik dis yüzünden oldugu gibi iltihap yapmis. doktor hersey cok güzel olucak diyor bakalim. 4 gözle o günleri bekliyorum. o yorgunluk hissi olmazsa güya horlamazmis Allahim nolur öyle olsun
Benimde öyle biri susuyo biri başlıyo ühühühüh

Ayrı yatıyorsunuz diye araya soğukluk girmez merak etmeyin, kbb uzmanına göründü mü? Belki burun içi deformasyon veya geniz eti problemi vardır.
Eşimle ben de çok yorgunsak veya nezle grip olmuşsak horlarız :))) gece birbirimize horluyorsun deyip yastık düzeltir devam ederiz ki biz yatakta köpeğimizle yatıyoruz o da horluyor, bizimki dönem dönem oluyor ama köpeğimiz her daim horluyor :KK70::KK70:
Kbb ye göründü zaten ameliyat da oldu ama horlaması için kbb lik bir durum yokmuş, bir horlama bir horlama daha :KK48:fenaymış :KK35:

Uyku dinlenmek için değil midir? Sırf beraber yatacağım diye kalitesiz uyku uyumaktansa ayrı yatmayı tercih ederim.

Bizim evde herkes istediği yerde yatmakta özgür :) çocuklarım da dahil buna. Eşimle aramıza da hiç soğukluk girmedi bu zamana kadar.

Uyku dinlenmek için değil midir? Sırf beraber yatacağım diye kalitesiz uyku uyumaktansa ayrı yatmayı tercih ederim.

Bizim evde herkes istediği yerde yatmakta özgür :) çocuklarım da dahil buna. Eşimle aramıza da hiç soğukluk girmedi bu zamana kadar.
Aynen öyle rahatsız bir şekilde uyumaktanda ayrı yatmayı seçtim bende uyuyamadıktan sonra zaten bebek de uyanıyor ee gündüz nasıl ayakta durucam!

Eşimin horlaması ninni gbi gelir sonucta bizim için calışıp yoruluyor. Ama bu kadar tahatsız ediyorsa bnce doktora götürürdüm saglığı için.

Back
X