• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ömür boyu ayrı yataklarda mı uyucaz

Merhaba
Eşimle iki aydır ayrı yataklarda uyuyoruz.Nedeni ise eşimin horlaması . Eşim daha önce horlamıyordu fakat son iki aydır çok horluyor,ben sürekli gece uyandırdığım için salondaki koltuğa gidiyordu.artık yatakodasına hiç gelemiyor.direk koltukta uyuyor.onunla uyumak istiyorum ama gelirse ben uyuyamıyorum:KK43: zaten bebek de var bu defa ben çok uykusuz kalıyorum. Dr a gittik uyku testi de herşey yapıldı.ama malesef çözüme ulaşamadık.sanırım biz artık beraber uyuyamıcaz.bereber uyumadan evlilik nasıl yürür? :110:Eşi horlayıp da bu sorunu çözen var mı?
beslenme düzenide horlamayı tetikler. akşam 7 den sonra yemesin bişey. tıka basa yemek yiyip üstüne şekerli çayları içiyosa meyve tatlı abur cubur falan yiyosa yani yatana kadar sürekli bişey yiyorsanız oda etkiliyor yemeyin. biz akşam çaylarını bayadır bıraktık en fazla meyve yiyoruz. eskiden yanina mısır patlatırdık ıvır zıvır çerezler koyardık mahvolurduk. vücudu asidik hale getirmekten başka bir şey değildi. sindirilmiyor miğde dolu dolu baskı yapıyor vücuda huzursuz uyuluyordu şimdi çok rahatız.

Erkeklerin her hali sorun ya;
uyku halleri bile sorun;
pozizyon değiştir
yoksa bir ömür boyu sıcacık yatağından ve eşinden mahrum kalacak

Babam hep horlar , annem alışmış artık horlaması kesilince bişey olmasın diye korkup uyandırıyomuş babamı. Bence alışmaya çalışın.

Erkeklerin her hali sorun ya;
uyku halleri bile sorun;
pozizyon değiştir
yoksa bir ömür boyu sıcacık yatağından ve eşinden mahrum kalacak
Evet hep problemli olanlar onlar nedense :) uyandırıyorum diye kızıyor ,yan yat diyorum yastığını düzelt diyorum mesela kızıyor uyandırıldığı için.2 saniye içerisinde tekrar uyuyabiliyorsun halbuki

Ah ah ayni durum. Horlamiyor aslan gibi kükrüyor aralarda. Geçen gece bebegi aglatti korkutup. Yanda cevirsem amuda da kalksa horluyo. Ayri yatmak istemiyorum cunku baska sorunlarimiz var. İdare etmeye calisiyorum

KBB doktoruna götürün büyük ihtimal kemik falan vardır burnunda ameliyatla çözülür. Eşim ameliyat oldu yüzde 90 azaldı.

Merhaba
Eşimle iki aydır ayrı yataklarda uyuyoruz.Nedeni ise eşimin horlaması . Eşim daha önce horlamıyordu fakat son iki aydır çok horluyor,ben sürekli gece uyandırdığım için salondaki koltuğa gidiyordu.artık yatakodasına hiç gelemiyor.direk koltukta uyuyor.onunla uyumak istiyorum ama gelirse ben uyuyamıyorum:KK43: zaten bebek de var bu defa ben çok uykusuz kalıyorum. Dr a gittik uyku testi de herşey yapıldı.ama malesef çözüme ulaşamadık.sanırım biz artık beraber uyuyamıcaz.bereber uyumadan evlilik nasıl yürür? :110:Eşi horlayıp da bu sorunu çözen var mı?
Ilk evlendigimizde bende rahatsız olmuştum eşimin horlamasindan 2 yastıkta uyuyor şimdi başı daha dik yani horlama kesildi ikimizde rahatız tavsiye ederim

Merhaba
:)
Eşim horlamıyor ama çok tepiniyor uykuda
Benim uykum hassas
Gece beraber yatarız
Ama ayrı uyanırız
4 senelik evliyiz

Benn uyanınca birdaha uyuyamıyorum
Sabah işe gidiyorum
Eskiden ben koltuga gecerdim eşimi uyandırmazdım
O beni gşderken görürse ben gideyim der giderdi
Baktım ikimizden biri illa koltukta sabahı ediyor
Odamiizn birine yatak aldım
Dediğim gbi
Birlikte uyuyoruz
Ben 3-4 gbi uyanınca o odaya geciyorum
O da uykusundan olmuyor bennde olmuyorum
Çok takılmayın bu duruma
Eşinizle aranız iyiyse
Bu sorun olmamalı
Ben de isterdim sabah eşimle aynı yatakta uyanayım ama daha hiç ksmet olmadı:)

Hayır çok kilolu değil normal kilosu son aylarda 4-5 kilo aldı ama aldığıyla normal yani
Tiroidlerine baktırsın bence dahiliye doktoruna giderek daha öncede konu açmıştın çok uyuyor diye,tiroid kiloda aldırır,aşırı uykuda yapar ,nodülde olabilir boğazında tiroidden kaynaklı.

Çok yemek yiyorsa kilo problemi varsa horlayabilir burnu tıkanıyor olabilir burun bandi alabilirsiniz yastığı rahatsiz olabilir belki daha yuksek bir yastık faydali olabilir bu seçeneklere bakabilirsiniz yatak ayirmak çözüm değil

Konunuzu okuyunca aklıma bir anım geldi.yazin balkona çıktım hava almak için sonra aslan kükremesi gibi bir ses duydum ama çok korkunçtu sesin ne olduğunu anlamaya çalıştım ve anladimki karşı binanın iki alt katındaki amcanın sesi..Karısı değil tüm mahalle şikayet ciydi..Abartı. Gelebilir bilmeyenlere ama ben o ewdekiler o sesle nasıl uyuyorlar diye düşünüyordum Allah şifalar versin ins

Konunuzu okuyunca aklıma bir anım geldi.yazin balkona çıktım hava almak için sonra aslan kükremesi gibi bir ses duydum ama çok korkunçtu sesin ne olduğunu anlamaya çalıştım ve anladimki karşı binanın iki alt katındaki amcanın sesi..Karısı değil tüm mahalle şikayet ciydi..Abartı. Gelebilir bilmeyenlere ama ben o ewdekiler o sesle nasıl uyuyorlar diye düşünüyordum Allah şifalar versin ins
Ay güldürdünüz beni yaa. :halay::halay:

Ben de aynı sorunu yaşıyorum.kulaklığı tavsiye ederim.ya da müzik dinlemeyi seven biriyseniz müzik eşliğinde uyumaya çalışın daha rahatlatıcı oluyor

Merhaba
Horlamayan erkek yoktur sanırım. 1.5 yıllık evliyim ben alıştım horlamalara. Uyuduktan sonra problem olmuyor duymuyorum bile. Bazen coştuğu oluyor onda da hafif dürtüyorum :) sizde alışmaya çalışın bence. Ayrı yatarak soğukluk girer araya. Şahsen ben eşim olmadan uyuyamıyorum.

Buyuk sorun.eski esim gik ses çıkarmadan uyurdu.
Simdi erkek arkadasim akillara zarar duvarlari basima mi yikiyorlar aslanlarin arasina safariye mi attilar beni belli degil.birlikte uyuyoruz sonra ben off poff yapınca aliyor yastik yorganini hooop salona gidiyor.7 yildir kac defa birlikte uyandik sayilidir : )

Back
X