• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ömür boyu ayrı yataklarda mı uyucaz

Aranız nasıl peki? Bozuluyor mu bu duruma?
Bilmiyorum Ama, kulak tıpası vs deneyip, ayrı yatmayı en son deneseydiniz daha doğru olurdu.

Aranız nasıl peki? Bozuluyor mu bu duruma?
Bilmiyorum Ama, kulak tıpası vs deneyip, ayrı yatmayı en son deneseydiniz daha doğru olurdu.
Aramız iyi ama bozuluyor tabi yataktan atmış gibi :)) tıpa hiç kullanmadım taksam bebeği duyabilir iyim acaba

Tiroide bakıldı mı ? Uzun süre tedavi edilmeyen tiroidde horlama yapar.
Horlama tastığı alabilirsiniz.
Benim eşimde çok horlar doktor küçük dilini kısaltıcam biticek dedi kestirmedi.
Patinaj çeker gibi sesler çıkartıyo bazen suratıma üflüyo korkunç rüya görüyosam zıplıyorum
Horlama yastığı alın birde uyku için kıyafete damlatılan damlalar var onlardan alın hem o rahat eder hem siz
Valla horlama yastığı aldım geçen hafta gr işe yaramıyor,troide baktırmadık ama :/

Kilo mu aldı son zamanlarda?
Benim eşim de horlardı ilk evlendiğimizde kilo aldı. Sonra kiloları verdi, horlamalar çok azaldı. Üstüne burnunda eğrilik varmış %98 kapalıymış burnu, onun ameliyatını oldu. Çok şükür artık sadece aşırı yorulduğunda horlar o kadar.
Evet son aylarda birqz kilo aldı onun da etkisi var ama zayıfla desem daha çok bozulucak :)

Tıpa takabilirim aslında bak bunu düşünmemiştim işe yararmı acaba ,neden imkansız ki yan yatınca horlaması.yan da horluyor :)

Normalde uyurken kaslarimiz gevşediği icin sirt ustu uyurken, girtlagimizla nefes borumuzun açısı birbirine uymadigindan horlariz. Yan yatinca o açı degisir ve horlamayiz. Demek ki esinizinki cok dar. Tipa deneyin bakalim. O da nefes acici bantlar taksin. Ise yarar belki. Beraber uyumamayi sacma buluyorum. Siz de alisirsiniz bir sure sonra. Gurultu ortamda uyuyabilen insanlar var sonucta aliskanlikla.

Merhaba
Eşimle iki aydır ayrı yataklarda uyuyoruz.Nedeni ise eşimin horlaması . Eşim daha önce horlamıyordu fakat son iki aydır çok horluyor,ben sürekli gece uyandırdığım için salondaki koltuğa gidiyordu.artık yatakodasına hiç gelemiyor.direk koltukta uyuyor.onunla uyumak istiyorum ama gelirse ben uyuyamıyorum:KK43: zaten bebek de var bu defa ben çok uykusuz kalıyorum. Dr a gittik uyku testi de herşey yapıldı.ama malesef çözüme ulaşamadık.sanırım biz artık beraber uyuyamıcaz.bereber uyumadan evlilik nasıl yürür? :110:Eşi horlayıp da bu sorunu çözen var mı?
Ben de senin durumundayım. Benim de bebeğim var. Ayrı yatıyoruz çoook uzun zamandır. Yan odadan bile horlamayı duyup mırın kırın ediyor bazen çocuk. Takipteyim konuyu.

Bence fedakarlik edip alismaniz lazim. Zaten insN bunyesi bir duruma cabuk adapte olur. Bir sure sonra duymaz kulaklariniz. Yuksek yastikta yan yatinca da devam ediyorsa bence cozum ayri yatmak da degil daha iyi bir doktora gorunmeniz lazim. Adama da yazik.

Bence fedakarlik edip alismaniz lazim. Zaten insN bunyesi bir duruma cabuk adapte olur. Bir sure sonra duymaz kulaklariniz. Yuksek yastikta yan yatinca da devam ediyorsa bence cozum ayri yatmak da degil daha iyi bir doktora gorunmeniz lazim. Adama da yazik.
evet alışılıyo ebncede.
benim babam aşırı horlardı ben yan odadan duyardım evlenince bi süre o sesi aradım geceleri :KK48:

Horlamanın tedavisi var diye biliyorum. Doktora gitmişsiniz ama başka bir doktoru deneyebilirsiniz.

Normalde uyurken kaslarimiz gevşediği icin sirt ustu uyurken, girtlagimizla nefes borumuzun açısı birbirine uymadigindan horlariz. Yan yatinca o açı degisir ve horlamayiz. Demek ki esinizinki cok dar. Tipa deneyin bakalim. O da nefes acici bantlar taksin. Ise yarar belki. Beraber uyumamayi sacma buluyorum. Siz de alisirsiniz bir sure sonra. Gurultu ortamda uyuyabilen insanlar var sonucta aliskanlikla.
Vardır illaki ama ben alışamıyorum uyku kalitesi önemli

Horlamanın tedavisi var diye biliyorum. Doktora gitmişsiniz ama başka bir doktoru deneyebilirsiniz.
2 tane alanında önemli profesöre gittik ama bişey yapılamadığını söylediler ameliyat da olduğu için bildiğiniz biri varsa gidebiliriz keşke olsa

Back
X