• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle ömür boyu ayrı yataklarda mı uyucaz

Son 2 aydir olduysa kilo artisindan kaynakli olabilir ama benim de esimde uzun suredir vardi biz de ayni durumdaydik. Uyku testinden sonra apne teshisi konuldu ve maskeyle uyuyor suanda esim.. suanda kendisi de ben de daha rahatiz.. doktorlar bazen anlayamayabiliyorlar ne yazikki, bizde bikac tane doktora gitmistik oncesinde..

O zaman alışkanlık haline falan mı geldi ki?
Yani her yolu denemişsiniz nerdeyse.
Burunda eğrilik, geniş eti falan. Bunlardan da eminseniz bence üzerinde durun. Ne olur ne olmaz.
Burun ameliyatı oldu da horlama tedavisi varsa en mantıklısı onu yapmak internetten dr araştırıyım ozaman başka birine daha gitsin ama ben sanmıyorum nasıl bir tedavi olabilir ki apne de bile maske veriyolar ancak bi tedavi olsa ona yparlar diye düşünüyorum

Burun ameliyatı oldu da horlama tedavisi varsa en mantıklısı onu yapmak internetten dr araştırıyım ozaman başka birine daha gitsin ama ben sanmıyorum nasıl bir tedavi olabilir ki apne de bile maske veriyolar ancak bi tedavi olsa ona yparlar diye düşünüyorum
Ameliyatı ne zaman oldu?
Eğer geçmişte olmuşsa tekrar etmiştir.

İnşallah vardır öyle bi tedavi, uyuyamama çok zor bi durum.

Benim eşim de aşıru derecede horlardı mi süre ayrı yattık yine horluyor aşırı derecede ama bir süre sonra alışıyosun basil trenin yakınında oturanlar o sese alıdıyosa sende eşinin horlamasına alış sakın ayrı yatmayın muhabbet iniz azalır

ne derece horluyor ki?
babamın horlama sesinden biz uyuyamazdık, ama annem nasıl alışmışsa 40 yıldır beraber uyuyorlar, üstelik annem aksine baygın gibi uyur çıt sesi çıkmaz, sadece arada deprem oluyor sanıp sıçrıyormuş :KK53:

Kayinbabamda asiri derecede horluyo hava makinesi gbi bisey verdiler gece yatarken onu takiyo horlamiyo onu takinca bska bi doktora dha gidin bence

Ilk zamanlar esim de cok horluyordu.
Biz hic yatagimizi ayirmadik bu sebeple.
Ben uyandikca durtuyordum pozisyon degistirince horlama kesiliyordu.
Sonradan burun eti ameliyati oldu 4 senedir horlamiyor. Olay burun etiymis.

araştırmalarım sonucu şimdi horlama protezi diye bişey buldum kişinin çene yapısına göre hazırlamıyormuş,ortadontistler tarafından. Geceleri uyurken takılıyormuş onu mu denesek

valla benimkide horluyor.
bende göğsünü ovuşturuyorum yastığını düzeltiyorum tamam aşkım tamam :KK200::KK49:diyince oda sakinleşiyor .

Aynı sorun bende de var eşim aralıksız horluyor her şeyi denedik olmadı biz de ayrı yatmaya karar verdik ayrı yatınca ne olacakki ben sorun görmüyorum uyumadan önce sarılırız konuşuruz sonra da uyuruz yapacak bi şey yok çok da sıkıntı yapmayın derim

Merhaba
Eşimle iki aydır ayrı yataklarda uyuyoruz.Nedeni ise eşimin horlaması . Eşim daha önce horlamıyordu fakat son iki aydır çok horluyor,ben sürekli gece uyandırdığım için salondaki koltuğa gidiyordu.artık yatakodasına hiç gelemiyor.direk koltukta uyuyor.onunla uyumak istiyorum ama gelirse ben uyuyamıyorum:KK43: zaten bebek de var bu defa ben çok uykusuz kalıyorum. Dr a gittik uyku testi de herşey yapıldı.ama malesef çözüme ulaşamadık.sanırım biz artık beraber uyuyamıcaz.bereber uyumadan evlilik nasıl yürür? :110:Eşi horlayıp da bu sorunu çözen var mı?
Sorma biz de öyleyiz. Başta hep tartışıyorduk ben uyuyamıyordum eşimi durtuyordum yastık mastık hiç ise yaramaz horlama büyük dert. İkimiz de uykusuz perişan ise gidiyorduk. Uykumuz kıymetli. Dr kilodan dedi. Üstelik ikimiz de daha kilo aldık ben de horlamaya başladım :KK70: simdi kilo verdik ama horlama gecmedi. iyice alıştık ayrı yatmaya. Tatillerde misafirlikte evimize biri geldiğinde filan beraberiz sorun yok. Ama normalde ayrı uyuyoruz. Böyle ayrı yatan çok duydum. Normalleşmis. Eskiden insanlar 4-5 kişi aynı odada uyuyarak herşeye alışkın büyürmüş. Bizler çocukluğumuzdan 30lu yaşlara kadar tek olmaya alışmışız. Cocugumuz da yok, gecici durum diye ustunde durmuyoruz. Ama eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor. Soğukluk olacağını düşünürsek yada hissedersek o zaman farklı olur tabi. Siz de çok takılmayın uykunuzu almanız önemli bu dönemde. Özledikçe sarılın, sokulun bol bol. Uykunuz gelince ayrılırsınız. Fiziksel temas yakınlık kopmasın.

Back
X