- 2 Kasım 2017
- 155
- 128
- 53
Hayır çok kilolu değil normal kilosu son aylarda 4-5 kilo aldı ama aldığıyla normal yaniBüyük ihtimal kiloludur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır çok kilolu değil normal kilosu son aylarda 4-5 kilo aldı ama aldığıyla normal yaniBüyük ihtimal kiloludur.
Aramız iyi ama bozuluyor tabi yataktan atmış gibi :)) tıpa hiç kullanmadım taksam bebeği duyabilir iyim acaba
Zaten kbb ye gittik o bizi uyku testine yönlendirdiUyku doktoru yerine Kulak burun boğaz (KBB) doktoruna gidin![]()
O zaman alışkanlık haline falan mı geldi ki?Hayır çok kilolu değil normal kilosu son aylarda 4-5 kilo aldı ama aldığıyla normal yani
Aradaki sayfaları okuyamadım.Zaten kbb ye gittik o bizi uyku testine yönlendirdi
Burun ameliyatı oldu da horlama tedavisi varsa en mantıklısı onu yapmak internetten dr araştırıyım ozaman başka birine daha gitsin ama ben sanmıyorum nasıl bir tedavi olabilir ki apne de bile maske veriyolar ancak bi tedavi olsa ona yparlar diye düşünüyorumO zaman alışkanlık haline falan mı geldi ki?
Yani her yolu denemişsiniz nerdeyse.
Burunda eğrilik, geniş eti falan. Bunlardan da eminseniz bence üzerinde durun. Ne olur ne olmaz.
Ameliyatı ne zaman oldu?Burun ameliyatı oldu da horlama tedavisi varsa en mantıklısı onu yapmak internetten dr araştırıyım ozaman başka birine daha gitsin ama ben sanmıyorum nasıl bir tedavi olabilir ki apne de bile maske veriyolar ancak bi tedavi olsa ona yparlar diye düşünüyorum
olmaz olur mu .. var tabiTedavisi yokki horlamanın tedavisi mi varmış
Yeni cnm 7 ay olduAmeliyatı ne zaman oldu?
Eğer geçmişte olmuşsa tekrar etmiştir.
İnşallah vardır öyle bi tedavi, uyuyamama çok zor bi durum.
Sorma biz de öyleyiz. Başta hep tartışıyorduk ben uyuyamıyordum eşimi durtuyordum yastık mastık hiç ise yaramaz horlama büyük dert. İkimiz de uykusuz perişan ise gidiyorduk. Uykumuz kıymetli. Dr kilodan dedi. Üstelik ikimiz de daha kilo aldık ben de horlamaya başladımMerhaba
Eşimle iki aydır ayrı yataklarda uyuyoruz.Nedeni ise eşimin horlaması . Eşim daha önce horlamıyordu fakat son iki aydır çok horluyor,ben sürekli gece uyandırdığım için salondaki koltuğa gidiyordu.artık yatakodasına hiç gelemiyor.direk koltukta uyuyor.onunla uyumak istiyorum ama gelirse ben uyuyamıyorumzaten bebek de var bu defa ben çok uykusuz kalıyorum. Dr a gittik uyku testi de herşey yapıldı.ama malesef çözüme ulaşamadık.sanırım biz artık beraber uyuyamıcaz.bereber uyumadan evlilik nasıl yürür?
Eşi horlayıp da bu sorunu çözen var mı?