Şu bantlar hikaye demek boşuna mı reklam yapıyorlarmışBantlarla da horluyor işi ağır değil ,çaresi yok
Doktora gitsin, horlamanın tedavisi var biliyorum. Sonra ayrı yatmaya alışırsınız, iyi olmaz.Merhaba
Eşimle iki aydır ayrı yataklarda uyuyoruz.Nedeni ise eşimin horlaması . Eşim daha önce horlamıyordu fakat son iki aydır çok horluyor,ben sürekli gece uyandırdığım için salondaki koltuğa gidiyordu.artık yatakodasına hiç gelemiyor.direk koltukta uyuyor.onunla uyumak istiyorum ama gelirse ben uyuyamıyorumzaten bebek de var bu defa ben çok uykusuz kalıyorum. Dr a gittik uyku testi de herşey yapıldı.ama malesef çözüme ulaşamadık.sanırım biz artık beraber uyuyamıcaz.bereber uyumadan evlilik nasıl yürür? Eşi horlayıp da bu sorunu çözen var mı?
Benim eşimde çok yorgun olduğunda horlar ben de ona sarılırım hisseder ve yönünü değiştirir daha sakin uyur.Bazen yüzünü severim anlar hemen yönünü değiştirir.Eğer senin ki sürekli horluyorsa horlama önleyici bantlardan al eczaneden dene belki işe yarar.Ben eşimle ikizler olunca 2 yıl ayrı yatmak zorunda kaldım bir bebek onunla uyudu bir bebek benimle .İsteyen hertürlü evliliğini yürütür.^yaşlarına geldiklerinde kavuştuk birbirimize ayyy ne bekledik beee... :)Merhaba
Eşimle iki aydır ayrı yataklarda uyuyoruz.Nedeni ise eşimin horlaması . Eşim daha önce horlamıyordu fakat son iki aydır çok horluyor,ben sürekli gece uyandırdığım için salondaki koltuğa gidiyordu.artık yatakodasına hiç gelemiyor.direk koltukta uyuyor.onunla uyumak istiyorum ama gelirse ben uyuyamıyorumzaten bebek de var bu defa ben çok uykusuz kalıyorum. Dr a gittik uyku testi de herşey yapıldı.ama malesef çözüme ulaşamadık.sanırım biz artık beraber uyuyamıcaz.bereber uyumadan evlilik nasıl yürür? Eşi horlayıp da bu sorunu çözen var mı?
Ayrı yatıyorsunuz diye araya soğukluk girmez merak etmeyin, kbb uzmanına göründü mü? Belki burun içi deformasyon veya geniz eti problemi vardır.Evet hep problemli olanlar onlar nedense :) uyandırıyorum diye kızıyor ,yan yat diyorum yastığını düzelt diyorum mesela kızıyor uyandırıldığı için.2 saniye içerisinde tekrar uyuyabiliyorsun halbuki
Ben hic rahatsiz olmam. Takinti yaptiginiz icin uyuyamiyorsunuz. Birkac gun idare edin uykusuz kalin. Alisirsiniz. Esin horluyor diye yatagi ayirmak cok sacma. Ayrica horlamanin tedavisi var. Neden olmadi.Merhaba
Saçma derkenBen hic rahatsiz olmam. Takinti yaptiginiz icin uyuyamiyorsunuz. Birkac gun idare edin uykusuz kalin. Alisirsiniz. Esin horluyor diye yatagi ayirmak cok sacma. Ayrica horlamanin tedavisi var. Neden olmadi.
Benimde öyle biri susuyo biri başlıyo ühühühühAllahimmmm cok sinir bi konu her gece kriz geciriyorum. o susuyo bu sefer bebek basliyo. ama o cok tatli ses cikariyor. bazen sinirden agliyasim geliyo. zaten bebek yüzünden derin uykum yok. hersey denedik yok yok yok. 10 saniyede bir tekme atiyorum resmen. sonra direk yine basliyor ben yine tekme atiyorum sonra bana iftira atiyo ben horlamadimki sen yalandan yapiyorsun diye.
benim esimde son iki yildir asiri yorgunluk vardi adam oturdugu yerde uyuyordu dedeler gibi. biz islerin yogunlugundan saniyorduk. meger cenesi 20 lik dis yüzünden oldugu gibi iltihap yapmis. doktor hersey cok güzel olucak diyor bakalim. 4 gözle o günleri bekliyorum. o yorgunluk hissi olmazsa güya horlamazmis Allahim nolur öyle olsun
:)) banada gitgide rahat gelmeye başlıyorUyurken ayrı olsanız nolur ki
Bence öyle daha rahat
Yayıla yayıla yatmak
Kbb ye göründü zaten ameliyat da oldu ama horlaması için kbb lik bir durum yokmuş, bir horlama bir horlama dahaAyrı yatıyorsunuz diye araya soğukluk girmez merak etmeyin, kbb uzmanına göründü mü? Belki burun içi deformasyon veya geniz eti problemi vardır.
Eşimle ben de çok yorgunsak veya nezle grip olmuşsak horlarız :))) gece birbirimize horluyorsun deyip yastık düzeltir devam ederiz ki biz yatakta köpeğimizle yatıyoruz o da horluyor, bizimki dönem dönem oluyor ama köpeğimiz her daim horluyor
Aynen öyle rahatsız bir şekilde uyumaktanda ayrı yatmayı seçtim bende uyuyamadıktan sonra zaten bebek de uyanıyor ee gündüz nasıl ayakta durucam!Uyku dinlenmek için değil midir? Sırf beraber yatacağım diye kalitesiz uyku uyumaktansa ayrı yatmayı tercih ederim.
Bizim evde herkes istediği yerde yatmakta özgür :) çocuklarım da dahil buna. Eşimle aramıza da hiç soğukluk girmedi bu zamana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?