Eşimle ömür boyu ayrı yataklarda mı uyucaz

Aranız nasıl peki? Bozuluyor mu bu duruma?
Bilmiyorum Ama, kulak tıpası vs deneyip, ayrı yatmayı en son deneseydiniz daha doğru olurdu.

Aranız nasıl peki? Bozuluyor mu bu duruma?
Bilmiyorum Ama, kulak tıpası vs deneyip, ayrı yatmayı en son deneseydiniz daha doğru olurdu.
Aramız iyi ama bozuluyor tabi yataktan atmış gibi :)) tıpa hiç kullanmadım taksam bebeği duyabilir iyim acaba

Valla horlama yastığı aldım geçen hafta gr işe yaramıyor,troide baktırmadık ama :/

Evet son aylarda birqz kilo aldı onun da etkisi var ama zayıfla desem daha çok bozulucak :)

Tıpa takabilirim aslında bak bunu düşünmemiştim işe yararmı acaba ,neden imkansız ki yan yatınca horlaması.yan da horluyor :)

Normalde uyurken kaslarimiz gevşediği icin sirt ustu uyurken, girtlagimizla nefes borumuzun açısı birbirine uymadigindan horlariz. Yan yatinca o açı degisir ve horlamayiz. Demek ki esinizinki cok dar. Tipa deneyin bakalim. O da nefes acici bantlar taksin. Ise yarar belki. Beraber uyumamayi sacma buluyorum. Siz de alisirsiniz bir sure sonra. Gurultu ortamda uyuyabilen insanlar var sonucta aliskanlikla.

Ben de senin durumundayım. Benim de bebeğim var. Ayrı yatıyoruz çoook uzun zamandır. Yan odadan bile horlamayı duyup mırın kırın ediyor bazen çocuk. Takipteyim konuyu.

Bence fedakarlik edip alismaniz lazim. Zaten insN bunyesi bir duruma cabuk adapte olur. Bir sure sonra duymaz kulaklariniz. Yuksek yastikta yan yatinca da devam ediyorsa bence cozum ayri yatmak da degil daha iyi bir doktora gorunmeniz lazim. Adama da yazik.

evet alışılıyo ebncede.
benim babam aşırı horlardı ben yan odadan duyardım evlenince bi süre o sesi aradım geceleri

Horlamanın tedavisi var diye biliyorum. Doktora gitmişsiniz ama başka bir doktoru deneyebilirsiniz.

Vardır illaki ama ben alışamıyorum uyku kalitesi önemli

Horlamanın tedavisi var diye biliyorum. Doktora gitmişsiniz ama başka bir doktoru deneyebilirsiniz.
2 tane alanında önemli profesöre gittik ama bişey yapılamadığını söylediler ameliyat da olduğu için bildiğiniz biri varsa gidebiliriz keşke olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…