Büyükşehirde ev kira iş yeri yoğun , ama eşim işinden çok mutlu olduğu için konum değiştirmek istemiyor , ben işyerim den ayrılırsam fabrikada çalışmam diyor , bende ona bu şehirden başka türlü gidemeyeceğimizi söylüyorum , gerçekten ev kiraları çok yüksek merkezde bir ev 30 bin şu an mahalle arası tanıdık birinin evinde 15 bin ödüyoruz , ama evin konumu berbat bir yerde , bayırda … eşiniz size böyle mi davranırdı , yoksa nerede mutlu olacaksak orada iş mi bakardı ?
Yani kısacası şöyle ; iş yeri çok yoğun evin konumu aşırı kötü yerde ,evin mutfağı bile doğru düzgün değil . İşe giderken 1 km bayır çıkıyorum ,sonra servise binip 20 dakika servis çekiyorum , bu Büyükşehirde evimiz yok arabamız yok , siz olsaydınız ne yapardınız lütfen yardımcı olun
Yani kısacası şöyle ; iş yeri çok yoğun evin konumu aşırı kötü yerde ,evin mutfağı bile doğru düzgün değil . İşe giderken 1 km bayır çıkıyorum ,sonra servise binip 20 dakika servis çekiyorum , bu Büyükşehirde evimiz yok arabamız yok , siz olsaydınız ne yapardınız lütfen yardımcı olun