Eşimle oturup bi film izliyemiyorum hemen uyuyorum:(

skaya2006

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
282
2
116
İstanbul
Kızlar eşimle akşamları oturamıyorum hemen uykum geliyor.Birlikte uzanıp sarılıp film izlemek istiyor adam.Ben hemen uyuyorum.Dayanamıyorum.Bugün uyumuycam diyorum yine uyumuş oluyorum.Çok kötü bişey ya.Evlendiğimizden beri böyle.Adam ilk başta şikayet ediyodu artık o da alıştı.Film alırken benim istediğim filmleri almıyor.Nasılsa uyuyacaksın diye:)Napıcam uyku kaçırmak için önerisi olan var mı?

İçiyorum yaa etki etmiyor.kola çay kahve hiç bişey ve ben fazla sevmem içeceğii istemeden içiyorum düşün artık:)

:) çok tanıdık bir sorun..

şimdi canım ben şahsen film izlemeyi çok seven bir insan değildim. yani genelde tv yi sadece kafa dağıtmak için kullanır, sinema dışında, dur bi dvd koyayım da izleyeyim vs demezdim bekarken.

zıttı gibi, film izlemenin baş hobilerinden biri olan bir adamcağızla evlendim. başlarda ben de uyuyordum (benim ilgimi çeken filmler aldığımız halde) sonra nedense bu olaya alıştım. özel bir çaba sarf etmeme rağmen, artık ilgiyle sonuna kadar izliyorum. kendiliğinden oturdu yani..

canım benım bende aynı durumdayım ağzım açık uyuyorum hergn aynı kanepeye uzanır uzanmaz gözlerim kapanıyo

bende aynıydım ki hala aynıyım ilk zamanlar yalvarıyordu uyuma die ... bende uyumuyorum gözlerimi dinlendiriyorum diyordum ......şimdi çocukllar oldu bırak filmi izlemeyi sürekli çizgi film izler olduk ..
gecer bu romantzm anları

aynı dertten bende muzdaribim malesef 2 yıl 2 aylık evliyim artık adam da alıştı
ama birlikte başbaşa vakit gecirseydik da süper olurdu Allaha şükür mutluyuz ama daha ii olabilirdi vesselam

kız uykudan başka birşey gelmiyor mu aklına...

ne güzel oturup senle film izliyor...

bol bol kafein.al ne diyim..

Çalışıyorsanız erkekn kalkıyorsanız çok normal..

İlaç kullanılmıyorsa eğer geceleri iki bardak portakal suyu uykuyu kaçırır. Kahveden v.s daha etkili.

Birde çalışmıyorsanızöğleleyşn bir iki saat uyuyarak uykunuzu alırsınız belki.

Evet ya uzanır uzanmaz eşim diyor evetttt hatunumun uykusu gelmiş uyku pozisyonuna girdi diyoadam her akşam yalnız geçiriyo ya şimdi bile msn den seni çok özledim yazıyo adam akşam yüzümü göremiyoki:)))

Eşim parmaklarını gözüme sokarak çözmeye çalışıyor bu olayı :

Evet her on dk da bir parmaklarıyla gözlerimi yokluyor

kendim yazmış gibi hissettim. benim eşimde artık kendine göre film alıyor. yorgun olmasam bile hemen uyuyorum. çaresini bulamadım ama buurayı takip edicem bakalım?

uzanmıyayım diyorum tamam oturuyorum yine aynı oturduğum yerde gözlerim kapanıyor.Ya ben küçüklüğümden beri erken uyurdum.Benim ailem öyleydi erken uyurduk ondan mıdır nedir?Ya da çok yoruluyorum sabah 6,30 da kalk işe git eve gel yemek yap sofra topla çay demle çayı içemeden uyu:):):)

uzanmıyayım diyorum tamam oturuyorum yine aynı oturduğum yerde gözlerim kapanıyor.Ya ben küçüklüğümden beri erken uyurdum.Benim ailem öyleydi erken uyurduk ondan mıdır nedir?Ya da çok yoruluyorum sabah 6,30 da kalk işe git eve gel yemek yap sofra topla çay demle çayı içemeden uyu:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…