• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle problemim var

keşke duygularınızı netleştirmeden karar vermeseydiniz,
şuan affettiğiniz için ne kadar beyninizi kemirsede bi 'laçkalaşma' durumu olmuştur tabiri caizse.
aldatılmak herkes için farklı sonuçlar doğurur,seçim elbette sizin.
ama o seçimi yaparken öyle iyi düşünmek gerekiyor ki;
ne affettiğinizde içiniz içinizi yemeli,
ne terkettiğinizde acaba bi şans versemiydim demelisiniz...
o yüzden çok iyi düşünmek lazım.
siz affedip sindiremeyenlerden olmuşsunuz(ki bir çok kadında bunu yaşıyordur kolay hazmedilir bişey değil).
tavsiyem eşinizle konuşun duygularınızı anlatın,mümkünse bir müddet ayrı kalın,
cezalandırmak için değil.kendiniz için.
ne yapacağınıza karar verin.
ona göre hareket edin.
yoksa bundan sonra hayat size çok daha zor gelir...

Keske...kendimi kandirdigimi cook iyi biliyorum...6ay onceki hayatimi istiyorum,..

Güven terkettiği bedene asla geri dönmezmiş. Ne de doğru bi söz.Acabaların beynini kemirmesi ayrılmaktan daha mı iyi. Bekara koca boşamak kolay derler ama sanırım bır daha kolay kolay güvenemeyeceksiniz

Güven terkettiği bedene asla geri dönmezmiş. Ne de doğru bi söz.Acabaların beynini kemirmesi ayrılmaktan daha mı iyi. Bekara koca boşamak kolay derler ama sanırım bır daha kolay kolay güvenemeyeceksiniz[/QUOTE

su an kendimi o kadar mutsuz hiss esiyorumki anlatamam...kendimi duzeltmeye calisiyorum allahima agir gider cocugum icin dusunmiyeyim...oyle kotu durumdayimki aglamamak icin zor tutuyorum kendimi...en iyisi ne soylerse soylesin o gun cikip gitmekdi...yapmadigim icin kendimi zayif hiss ediyorum...qaliba sizlerde oyle dusunuyosunuz?!.

Güven terkettiği bedene asla geri dönmezmiş. Ne de doğru bi söz.Acabaların beynini kemirmesi ayrılmaktan daha mı iyi. Bekara koca boşamak kolay derler ama sanırım bır daha kolay kolay güvenemeyeceksiniz[/QUOTE

su an kendimi o kadar mutsuz hiss esiyorumki anlatamam...kendimi duzeltmeye calisiyorum allahima agir gider cocugum icin dusunmiyeyim...oyle kotu durumdayimki aglamamak icin zor tutuyorum kendimi...en iyisi ne soylerse soylesin o gun cikip gitmekdi...yapmadigim icin kendimi zayif hiss ediyorum...qaliba sizlerde oyle dusunuyosunuz?!.

Onu yaptigina,yapacagina pisman etmwk istiyorum.yolunu bulamiyorum iste tnm...

Lutfen bana bir yol gosterin...esime givenemiyorum 5 aydir dogum yaptim 8aylik hmleyken bir kizla yazisdigini gordum...cok sey oldu ama aff etdim simdi ona givenemiyorum...her an aklimda beni aldatdigini dusuniyorum...bir yol

şahsım adına konuşuyorum eşim beni aldatsa ki yrn ne olacağımızı bilemem ona güveniyorum ama ben ona hep söylerdim 5 tanede çocuğum olsa biter diye ne bilim dokunamam bile ona artık başkası dokundu diye güvenemem daha çnkü 1 şans verirsen devamı geliyor örnekleri oldu çevremde

şahsım adına konuşuyorum eşim beni aldatsa ki yrn ne olacağımızı bilemem ona güveniyorum ama ben ona hep söylerdim 5 tanede çocuğum olsa biter diye ne bilim dokunamam bile ona artık başkası dokundu diye güvenemem daha çnkü 1 şans verirsen devamı geliyor örnekleri oldu çevremde

Bende aynisini soyluyordum.bu duruma nasil dustum hic bilmiyorum...herkese akil veriyodum aff etme diye...simdi kendim gulunecek durumdayim...yasamani hic istemem berbat bi sey...

Bende aynisini soyluyordum.bu duruma nasil dustum hic bilmiyorum...herkese akil veriyodum aff etme diye...simdi kendim gulunecek durumdayim...yasamani hic istemem berbat bi sey...

allahm esirgesin cnm inş kocan doğru yola gelir madem şans verdin sen büyklük etmişin allah ıslah etsin böylelerini evlerinde gül gibi karıları varken neden başka karı peşinde koşarsınz ki allah çirkin şansı versin demek gerekiyor

allahm esirgesin cnm inş kocan doğru yola gelir madem şans verdin sen büyklük etmişin allah ıslah etsin böylelerini evlerinde gül gibi karıları varken neden başka karı peşinde koşarsınz ki allah çirkin şansı versin demek gerekiyor

Bazen yine yapsada gorsem gitmeme yeniden sebep olsa diyorum...gitmek istiyorum ama beni neyin durdurdugunu bilmiyorum...aslinda bazen cocuklugumda kalsaydim diyesim geliyo...buyumemin tek hediyesi oglum benim icin...kocam her zaman hakli,dogru yolda oldufunu sanir...her kes kabullenmeli sadece...onun icin yakalanmasini istiyorum ya bi beni tanitayim iyiysemde cok pis inatciyimdir.donmem dersem donmem...bilmiyo cnm...bildiremedim iste

bende birseyni gormedm ama nedemse guweneniorm hatta form konu actm bunun icin... smdi bosan falan demiorm bosanmak olurmu yuwa kurmak kolaymi peki babasiz cocuk buyutmek..
bak kardesm ben ole yaptm sana tawsiye.werim kocani al konus ama ciddi sekilde gozunu korkut yemnler ettir
birlkte birseyler yapin cocugi annenfalan birak knsup unutmaya calisin olmazsa aile dansmana gidin ben esimle gidemiorm meslegi dolyisla tehlikeye girioms ne alakasysa bende psikologa gidicem..
zor bu isler cok zor ama bosandktan sonra daha zor olmayacgnin garantisi yok

Bazen yine yapsada gorsem gitmeme yeniden sebep olsa diyorum...gitmek istiyorum ama beni neyin durdurdugunu bilmiyorum...aslinda bazen cocuklugumda kalsaydim diyesim geliyo...buyumemin tek hediyesi oglum benim icin...kocam her zaman hakli,dogru yolda oldufunu sanir...her kes kabullenmeli sadece...onun icin yakalanmasini istiyorum ya bi beni tanitayim iyiysemde cok pis inatciyimdir.donmem dersem donmem...bilmiyo cnm...bildiremedim iste

brz gözünü korkutabilirsin aslında bi süre ayrı kalarak belki bu şekilde de işe yarar

Aldatmak illa fiziksel degildir ki.. Ben de aldatilmis biri olarak diyorum ki asıl biri beynine ruhuna girmisse iste o daha beter bir aldatmadir.. Benim esim olayinda en yikildigim nokta kadina ginaydin, iyi geceler, gunun nasil gecti, bugin sesin cikmiyor iyi misin tarzi mesajlardi.. Adam kadina ruhunu vermis bedeninden cok daha aciydi.. tabi herkesin kararı baska size kolayliklar dilerim

Back
X