- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.455
- 548
- 37
Kadınları sen seç bence ya.ilk zamanlarda yapıyorduk böyle şeyler ama artık bende soğudum doğrusu pek içimden gelmiyor. Ancak böyle tatile falan yurt dışına çıkarsak oralarda oluyor işte.
Pardon iğrenç olan nedir? kendimi neden linç ettirme gereği duyayım? Evet gayet lüks bir hayat yaşıyorum ve kocamın da başkasına ev açmadığından gayet eminim. Kocamın emin ol iyi tanıyorum bir gün elbet sıkılıp geri gelecektir çünkü kocam fazlasıyla seçicidir. Rahat olma sebebim de budur. Çok seçici olduğu için önüne gelenle düşüp kalkmadığından eminim
Hayatından memnunsan buraya konu açmaya gerek yokKızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.
Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
Tecrübe diyorsun yani. teşekkür ederim ben almayayım
bak dün kızın teki evli bir adamdan hamile kaldığını yazmış buraya okudun mu orayı ? ya senin kocandan da hamile kalırlarsa ne puk yicen ?
Ha tamam o zaman sıkıntı yok önüne gelenle degilmis nasılsa, ilk kez hayatımda böyle acayip bir düşünce tarzı gördüm. Çok üzgünüm ama sizde onu gurur kalmamis eşinizin sağladığı imkanlara aşıksınız. Normal bir insan bu aşağılamayi kabul edemez. Buraya neden konu açtınız o halde onu anlayamadım.ilk zamanlarda yapıyorduk böyle şeyler ama artık bende soğudum doğrusu pek içimden gelmiyor. Ancak böyle tatile falan yurt dışına çıkarsak oralarda oluyor işte.
Pardon iğrenç olan nedir? kendimi neden linç ettirme gereği duyayım? Evet gayet lüks bir hayat yaşıyorum ve kocamın da başkasına ev açmadığından gayet eminim. Kocamın emin ol iyi tanıyorum bir gün elbet sıkılıp geri gelecektir çünkü kocam fazlasıyla seçicidir. Rahat olma sebebim de budur. Çok seçici olduğu için önüne gelenle düşüp kalkmadığından eminim
Bende yüksek muhendisten sonra okumadimBaşka hikayelerle gelmelisin.
Bunlar bayatladı artık
Kadınları sen seç bence ya.
Oturup beraber kararlaştırın kimle sevişsin kocan.
Hatta arada sende katil. İyice renklensin hayatınız.
Sen kocan ve metresleri mutlu, kocaman bir aile olun.
Benimkiler yine başladı yargı dağıtmaya
Ulan kendi kocalarınızı iki dakikalık zevk için boşamazsınız eminim burda yine löb löb en zeki benim havalarına giriyorlar ya
kız ne güzel laf soktun seni sadrazam yapıyorum
Bende yüksek muhendisten sonra okumadim
Öyle bir salaklık yapacak değil kocamı tanıyorum
Nasil bi kafa yapısı bu ya...Doğumdan sonra vajina genişlediği için erkekler pek zevk alamıyormuş zaten öyle çok duyum aldım.Doğum yaptınız mı kaç çocuğunuz var
Ya arkadaşlar kadına parlıyosunuz ama belki çoluk çocuk var iki dklık zevk için bozmuyo yuvasını
nerden biliyosun kızların içine boşalıp boşalmadığını
Seni sevdim dobrasın
Ya beni buralarda kimse sevmezdi duygulandım şuan
Tecrübe diyorsun yani. teşekkür ederim ben almayayım
İkinizde midemi bulandırdınızKızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.
Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
Biliyorum canım
İki dakikalık dersin tabi saniyelere eyvallah diyen biri olarak.helvacım
kadın zaten yasak aşkı olduğunu söylememiş
bir kaç günlük takıldıkları var demiş yani siz sanki ik dklık zevk için yuvayı bozacakmısınız da burda kadına ahkam kesiyorsunuz ya
Biliyorum canım
begonvilsin sen belliBegonvil?
En azından gizli saklı bişey yok
gizli saklı yapmasındansa beni ihmal etmesindense neden kızayım?
İki dakikalık dersin tabi saniyelere eyvallah diyen biri olarak.
Şu yorumuna ciddi cevap yazmaya değmez be mermad, takıl sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?