Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

çalışmıyorum diye bi kelime geçiyor mu?

bu kadar mı cahil kaldınız? prezervatif diye bişey üretildi biliyormusunuz?

hıhı canım muhakkak

Ee ablacım çalışıyorsan boşan, nafakanı da alırsın, tazminatını da alırsın.

Sen açık ilişki yaşamayı kabul etmişsin. Bundan şikayet ettiğin için mi konu açtın? O kadar şey yaşanmış, durumu artık kabullenmişsin. Neyini kafanda ölçemiyorsun?

Saygısı bitti diye bişey kullanmadım. aksine saygısı devam ettiğini söyledim. Evde huzurum olmasa saygısını hissetmesem durur muyum?
Buram buram fake taa buradaki kadinalri sinir etmek yurt dışı tatilleri bangoliv evleri yatlar katlar hayal dünyası çok geniş inşallah evliliği gerçekten böyle değildir

Türkçe yazmaktan acizsin sanırım anlamaktan da acizsin. Neyse kendi hayal dünyanda mutluluklar. belli ki sen olamadın diye kimse olamaz diye düşünüyorsun da canım üzülme bee

hıhı canım muhakkak

Prezervatif tam koruma da sağlamıyor.

hıhı canım muhakkak
yıllardır korunma şeklim
cahil değilim merak etme
zavallı....
sadece prezervatif ile tam korunma olacağını sanıyorsun
tükürük ile bile geçen hastalıklar var.. hani kocan!! öpüşüyordur o kadınlarla
az da olsa var ihtimal

ve kocan her defasında takıyor kondom emindin :)

Saygısı bitmese, elalemin kim bilir hangi kadınına gidip, yanına mı gelir? Adam gibi boşanırdı.

Şaka mısın sen. Seni aldatan adamın sana saygısı var yani. Senim saygıdan anladığın küfür hakaret mi. Sen ancak kendini kandır. Kaf dağından gönür yakında

bu arada eşiniz umarım o insanları bekarım diye kandırmıyodur veya boşanma aşamasındayım diye umarım kandırmıyordur o yönü çok kötü. kaliteli kadında zaten evli bir adamla olmaz evli olduğunu biliyosa da ne olduğu bellidir motor falandır ondan hastalık kaparsın ama

Saygısı bitmese, elalemin kim bilir hangi kadınına gidip, yanına mı gelir? Adam gibi boşanırdı.
anlamadığınız da o. elalemin her kadınına giden birisi değil.
Şaka mısın sen. Seni aldatan adamın sana saygısı var yani. Senim saygıdan anladığın küfür hakaret mi. Sen ancak kendini kandır. Kaf dağından gönür yakında
küfür de yok hakaret de yok. ilgisi de saygısı da gayet iyi

Türkçemi düzgün yazdım neyini çekmiyorum acaba canım 2cocugum var Allah'a şükür kocam beni yurtdışına tatile goturemiyor evet ama seninki gibi orada burada ne olduğu belirsiz kadınlarla aldatmiyor..he aldatacak olsa basarım gotune tekmeyi...çok şükür evimde cocukalrimla eşimle deniz kenarında evimde sessiz sakin hayatımi yaşıyorum sen bence yaşayamadigin dünyayı boyle fake konular açarak egonu tatmin ediyorsun...

Adam sana mal mülk verip yeni eşini eve alana kadar sabret. Ya da uyanık bir metresin hamile kalmasını bekleyene kadar..sonra hem paran,malın mülkün olur hem de bu adamdan ömür boyu kurtulursun
Bence sen de kendine birini bul, çaktırmadan sen de onla seviş kıyıda köşede. Böylece sevilme ihtiyacını gidermiş olursun,vicdan terazin adama kizmayi biraktirir, evliliğin yeniden saglamlasir. Sonuçta o yapıyorsa sen niye yapmayasin? Alt tarafı yirmi otuz dakikalık seks

sizinde durum iyiymiş ama deniz kenarı falan

Üzüldüm adına. sanırım kötü bir anın var..

Canım ya yazık, ben senin gibi bir tane koca bulunca, evde kurumayı kabul etmiş birisi değilim. Cinsel hastalıkları, ve korunmalarını lisedeki sağlık dersinde bile öğretiyorlardı. Eee tabi herkes okula okumak için gitmiyor. Bilmemen normal birtanem.

Vallahi ben de senin adına üzüldüm. Yaşadıklarını yedirememişsin kendine, kocanı resmen kaptırıp, evde kurumayı kabul etmişsin.

:) ah kuzum ya sen fake diye kendini avutabilirsin. benim açımdan sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…