- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.845
- 123
çalışmıyorum diye bi kelime geçiyor mu?
bu kadar mı cahil kaldınız? prezervatif diye bişey üretildi biliyormusunuz?
hıhı canım muhakkak
Saygısı bitti diye bişey kullanmadım. aksine saygısı devam ettiğini söyledim. Evde huzurum olmasa saygısını hissetmesem durur muyum?Siz zaten karı koca değil artık ev arkadaşı olmuşsunuz. Benim anlamadığım siz bu durumu nasıl hazmettiniz. Hadi kocayı anladık ne olduğu belli ya siz? Kendinize hiç mi saygınız yok. sırf maddi olarak rahatınız yerinde diye nasıl bu kadar değerini ayaklar altına aldın
Buram buram fake taa buradaki kadinalri sinir etmek yurt dışı tatilleri bangoliv evleri yatlar katlar hayal dünyası çok geniş inşallah evliliği gerçekten böyle değildir
Herkes sen ben mi kuzumGözünü oyardim vallahiya da biz fakiriz ondan bilemiyorum
çalışmıyorum diye bi kelime geçiyor mu?
hıhı canım muhakkak
yıllardır korunma şeklimçalışmıyorum diye bi kelime geçiyor mu?
hıhı canım muhakkak
Saygısı bitti diye bişey kullanmadım. aksine saygısı devam ettiğini söyledim. Evde huzurum olmasa saygısını hissetmesem durur muyum?
Türkçe yazmaktan acizsin sanırım anlamaktan da acizsin. Neyse kendi hayal dünyanda mutluluklar. belli ki sen olamadın diye kimse olamaz diye düşünüyorsun da canım üzülme bee
Tanam da adamın gözü karısını görmüyor artık adama mumun neyse yapsa adam istemiyor kadınıbence hiç modası geçmez yani şuan mumlu masanın modasının geçtiğini söyleyen ilk sizi görüyorum
Şaka mısın sen. Seni aldatan adamın sana saygısı var yani. Senim saygıdan anladığın küfür hakaret mi. Sen ancak kendini kandır. Kaf dağından gönür yakındaSaygısı bitti diye bişey kullanmadım. aksine saygısı devam ettiğini söyledim. Evde huzurum olmasa saygısını hissetmesem durur muyum?
Türkçe yazmaktan acizsin sanırım anlamaktan da acizsin. Neyse kendi hayal dünyanda mutluluklar. belli ki sen olamadın diye kimse olamaz diye düşünüyorsun da canım üzülme bee
Prezervatif tam koruma da sağlamıyor.
Tanam da adamın gözü karısını görmüyor artık adama mumun neyse yapsa adam istemiyor kadını
anlamadığınız da o. elalemin her kadınına giden birisi değil.Saygısı bitmese, elalemin kim bilir hangi kadınına gidip, yanına mı gelir? Adam gibi boşanırdı.
küfür de yok hakaret de yok. ilgisi de saygısı da gayet iyiŞaka mısın sen. Seni aldatan adamın sana saygısı var yani. Senim saygıdan anladığın küfür hakaret mi. Sen ancak kendini kandır. Kaf dağından gönür yakında
Başka hikayelerle gelmelisin.
Bunlar bayatladı artık
Türkçemi düzgün yazdım neyini çekmiyorum acaba canım 2cocugum var Allah'a şükür kocam beni yurtdışına tatile goturemiyor evet ama seninki gibi orada burada ne olduğu belirsiz kadınlarla aldatmiyor..he aldatacak olsa basarım gotune tekmeyi...çok şükür evimde cocukalrimla eşimle deniz kenarında evimde sessiz sakin hayatımi yaşıyorum sen bence yaşayamadigin dünyayı boyle fake konular açarak egonu tatmin ediyorsun...Saygısı bitti diye bişey kullanmadım. aksine saygısı devam ettiğini söyledim. Evde huzurum olmasa saygısını hissetmesem durur muyum?
Aynısını yazacaktım, bu senaryo yazan üye değil mi begonvil miydi , o?
Türkçemi düzgün yazdım neyini çekmiyorum acaba canım 2cocugum var Allah'a şükür kocam beni yurtdışına tatile goturemiyor evet ama seninki gibi orada burada ne olduğu belirsiz kadınlarla aldatmiyor..he aldatacak olsa basarım gotune tekmeyi...çok şükür evimde cocukalrimla eşimle deniz kenarında evimde sessiz sakin hayatımi yaşıyorum sen bence yaşayamadigin dünyayı boyle fake konular açarak egonu tatmin ediyorsun...
Üzüldüm adına. sanırım kötü bir anın var..
Türkçemi düzgün yazdım neyini çekmiyorum acaba canım 2cocugum var Allah'a şükür kocam beni yurtdışına tatile goturemiyor evet ama seninki gibi orada burada ne olduğu belirsiz kadınlarla aldatmiyor..he aldatacak olsa basarım gotune tekmeyi...çok şükür evimde cocukalrimla eşimle deniz kenarında evimde sessiz sakin hayatımi yaşıyorum sen bence yaşayamadigin dünyayı boyle fake konular açarak egonu tatmin ediyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?