Para yeter diyorsunuz
begonvilsin sen belli
adam seni "kaliteli" kadınlarla aldatıyor sorun yok öyle mi (bu tabir bile ne iğrenç insanın kalitelisi/siz i mi olur?)
hastalık kapmadığınıza emin misiniz? çok dikkat edin bari
sevmiyorsunuz eşinizi.. sadece para derdiniz.. yoksa insan sevdiğini başkası ile düşünemez, paylaşamaz..
Senin istediğin hem yoğurdum ayran olmasın hem eksimesin rahatını bozmak istemiyorum diyorsun bozma ne dememizi bekliyorsunKızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.
Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
Doğumdan sonra vajina genişlediği için erkekler pek zevk alamıyormuş zaten öyle çok duyum aldım.Doğum yaptınız mı kaç çocuğunuz var
Ya arkadaşlar kadına parlıyosunuz ama belki çoluk çocuk var iki dklık zevk için bozmuyo yuvasını
Kızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.
Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
Bu yalanı anca bu ülkede eşini aldattığında bahane olarak bunu sunanlar söyler. Böyle bir saçmalık yok. Böyle bir şey olabilir mi? Koskoca dünya o kadar kadın çocuk doğruyor, bunun ihtimali olsa korkunç bir durum ortaya çıkardı.
test mi yaptırıyor sevişmeden önceSende sana yetenleri yazıyorsun ben yazınca mı suç? Tecrübeli kişi
begonvil ne ya? sitede böyle takma isimler falan mı var?
arkadaşım kocamı tanıyorum diyorum öyle önüne gelenle yatıp kalkacak öyle hastalıklı tiplere gidecek birisi değil yani ayrıntılı mı yazayım illa
Ümüğünü sıkardim,can sıkıntısından açılmış trol bir konu kokusu var buram buram.He gülüm heee.Kızlar selamlar
90larda kaldı artık mumlu masalar saten gecelikler yaaa,Neyse şaka maka senin için uzun uzun yazıcam öncelikle durumu kabullenmen ve acı çekiyor olmaman eşinin o kadınlara değer vermiyor olması yani tek gecelik bakıyor olması eğer aşk yaşıyor olsaydı içinde yangınlar kopardı ha bu arada saygı duyuyorum sana 3-5 dakikalık zevk için yuvanı yıkmak istemiyorsun anladım ama eşinizin 7 senede bu kadar sıkılması normal mi bilemedim.
Bence eşine cilve yap,kırmızı saten gecelikler giy şöyle güllerle donatılmış odada mumlar eşliğinde güzel bir şarap hazırla ona masanın örtüsü saten kırmızı olsun,ışıklarıda öyle çok yakma sadece mumlar yansın.Arkadan da bir müzik açın slow slow çalsın sizde romantik konuşun.Al sana canlılık.
Buram buram fake taa buradaki kadinalri sinir etmek yurt dışı tatilleri bangoliv evleri yatlar katlar hayal dünyası çok geniş inşallah evliliği gerçekten böyle değildirBegonvil?
çalışmıyorum diye bi kelime geçiyor mu?Sİz neden çalışmıyorsunuz? Elalemin kadınınıj koynundan çıkıp yanınıza gelmesini kabul ediyor musunuz gerçekten?
bu kadar mı cahil kaldınız? prezervatif diye bişey üretildi biliyormusunuz?test mi yaptırıyor sevişmeden önce
komiksiniz
Ümüğünü sıkardim,can sıkıntısından açılmış trol bir konu kokusu var buram buram.He gülüm heee.
Gözünü oyardim vallahiÜmüğünü sıkardim,can sıkıntısından açılmış trol bir konu kokusu var buram buram.He gülüm heee.
90larda kaldı artık mumlu masalar saten gecelikler yaaa,
Ne yani açık mı takılıyorsun?Rahatsizsan niye gelip konu açıp,fikir istiyorsun?çalışmıyorum diye bi kelime geçiyor mu?
bu kadar mı cahil kaldınız? prezervatif diye bişey üretildi biliyormusunuz?
hıhı canım muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?