Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

Para yeter diyorsunuz

Sende sana yetenleri yazıyorsun ben yazınca mı suç? Tecrübeli kişi

begonvil ne ya? sitede böyle takma isimler falan mı var?

arkadaşım kocamı tanıyorum diyorum öyle önüne gelenle yatıp kalkacak öyle hastalıklı tiplere gidecek birisi değil yani ayrıntılı mı yazayım illa

Senin istediğin hem yoğurdum ayran olmasın hem eksimesin rahatını bozmak istemiyorum diyorsun bozma ne dememizi bekliyorsun

Bu yalanı anca bu ülkede eşini aldattığında bahane olarak bunu sunanlar söyler. Böyle bir saçmalık yok. Böyle bir şey olabilir mi? Koskoca dünya o kadar kadın çocuk doğruyor, bunun ihtimali olsa korkunç bir durum ortaya çıkardı.

Sİz neden çalışmıyorsunuz? Elalemin kadınınıj koynundan çıkıp yanınıza gelmesini kabul ediyor musunuz gerçekten?

daha önce doğum yapmadım bilmiyorum
ama normal doğum yapan kadınlardan duyduğum kadarıyla vajina genişliyormuş. ne yani yalan mı söylediler bana ?

test mi yaptırıyor sevişmeden önce
komiksiniz

Bu kadar evliliği devam ettirmek istiyorsanız bu duruma izin vermeyin siz böyle anlayışlı olduğunuz sürece bu durum devam eder yok sizi dinlemiyorsada yol verin

Ümüğünü sıkardim,can sıkıntısından açılmış trol bir konu kokusu var buram buram.He gülüm heee.

90larda kaldı artık mumlu masalar saten gecelikler yaaa,

Siz zaten karı koca değil artık ev arkadaşı olmuşsunuz. Benim anlamadığım siz bu durumu nasıl hazmettiniz. Hadi kocayı anladık ne olduğu belli ya siz? Kendinize hiç mi saygınız yok. sırf maddi olarak rahatınız yerinde diye nasıl bu kadar değerini ayaklar altına aldın

Sİz neden çalışmıyorsunuz? Elalemin kadınınıj koynundan çıkıp yanınıza gelmesini kabul ediyor musunuz gerçekten?
çalışmıyorum diye bi kelime geçiyor mu?
test mi yaptırıyor sevişmeden önce
komiksiniz
bu kadar mı cahil kaldınız? prezervatif diye bişey üretildi biliyormusunuz?
Ümüğünü sıkardim,can sıkıntısından açılmış trol bir konu kokusu var buram buram.He gülüm heee.

hıhı canım muhakkak

çalışmıyorum diye bi kelime geçiyor mu?

bu kadar mı cahil kaldınız? prezervatif diye bişey üretildi biliyormusunuz?

hıhı canım muhakkak
Ne yani açık mı takılıyorsun?Rahatsizsan niye gelip konu açıp,fikir istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…