Eşimle sıkıntılarım var yardımcı olun ne olur

Sumeyye5846

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
171
34
48
2 yıllık evli 5 aylık hamileyim eşimle bastan beri sıkıntılarımız var ama ufak tefek şeyler hep sorun oldu bızde bir türlü aşamadık hep üst üste bindi ağzı bozuk bana aileme küfür eden aileme karşı soğuk davranan iki kez dövdü o zaman da aileme söyledim abilerim gelip aldı basta sahip çıkmadı sonra geldi aldı 3 ay önce oldu bu olaylar gelip aldıktan sonra aileme daha cok cephe aldı konuşmuyor gidip gelmiyor bu ayrılık döneminde onun ailesi bana söylemediğini bırakmadı küfürler aşalayıcı sözler hersey bunlara rağmen ben tepki koymadım ailesine eşi başka kadınlarla konustu yıne sesimi cıkarmadım hata yaptım telafi edecm dedi inandım sözünde durur inşallah bugün yıne bir ekmek mevzusunda küfürler etmeye başladı ben evde oturuyormuşm elimi taşın altına koymuyor muşum vs şeyler bende karşılık verdim dayanamadım vurdu bir tane yüzüme sonra akşam oturmasına ablasıgil geldi ona anlattı ben cıkmadım yüzüm çok kızardı utandım öyle cıkmaya anlattığında ablası yüz vermeyeceksin şımartmayacaksın her istediğini yapmayacaksın dedı eşimde bıktım huzurum kalmadı kartık gibi seyler söyledi şimdi ne yapacm bilmyrm karnımda çocuk herseyden etkileniyor

Size ayrı üzüldüm, bebeğinize ayrı üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun eşinize ve ailesine de Allah akıl fikir versin.

Allah razı olsun dua edin ne olur içinden çıkamıyorm eşimin o kadar şeyler yapmasına karşılık vermeden duramıyorum tutamıyorum kendimi
Ben hiç kimseye kolay kolay boşanın demem haddime de değil fakat, bu eşiniz olacak kişi bir ömür hiç çekilmez. Hem ayrıca eşinizin ablasına daha bi uyuz oldum şuursuz kadın!

Allah sabır versin veriyor herhalde. Hamile bir bayana el kaldırmak afedersiniz ama bildiğiniz şerefsizlik. Hala o adamın yanında olmanızsa beni hayretlere düşürdü ablasının verdiği tepkiyse daha çok şaşırttı beni. Böyle bir insanla (insan bile demek gelmiyor içimden) çocuğunuzu nasıl büyüteceksiniz sürekli kavga küfür hakaret ve şiddet içinde mi büyüteceksiniz ? Ben olsam doğum yapmadan bu insanla ilişkimi keserim. Ama yinede siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun ve Allah yardımcınız olsun.

Ben hiç kimseye kolay kolay boşanın demem haddime de değil fakat, bu eşiniz olacak kişi bir ömür hiç çekilmez. Hem ayrıca eşinizin ablasına daha bi uyuz oldum şuursuz kadın!
Ailece bir problemleri var eşim kendisini cok iyi dört dörtlük olarak görüyor. Ben çalışıyorum sen yiyorsun anca diyor bana böyle şeyler yaşattın yediklerin haram olsun diyor

Kendisine başkası olsa sana sabretmez zor birisin diyorum ben zor değilim senin karakterin bozuk diyor

Kendisine başkası olsa sana sabretmez zor birisin diyorum ben zor değilim senin karakterin bozuk diyor
Şaka bir koca. Gerçekten çok kötü bir durum çok şuursuz bir kocanız var. Peki neden hala onunla birliktesiniz ömrünüz boyu ezileceksiniz sizi hep küçük görecek hep şiddet göreceksiniz ve çocuğunuz böyle bir ortamda büyüyecek farkında mısınız? Neden hala yanındasınız

Ellerinde karısı var kocasına senın yaptıklarını yapmıyor benı dövdüğü için şikayette bulundum hala onu söylüyor

Sıkıntılı olduğunu biliyorum farkındayım ama gidemiyorum benı ondan ayırmayan birsey var ne bilmiyorum yapamıyorum bir kez gittim geldi aldı yavrumuz olacak yuvamız dağılmasın dedi

Sıkıntılı olduğunu biliyorum farkındayım ama gidemiyorum benı ondan ayırmayan birsey var ne bilmiyorum yapamıyorum bir kez gittim geldi aldı yavrumuz olacak yuvamız dağılmasın dedi
Tabiki kimse yuvası dağılsın istemez çocuğu babasız büyümesin ister ama çok çok zor olacak Allah sabır versin ve güç ve kuvvet versin size. Fakat gerçekten sonunuz yok bunuda bilerek yaşayın

Babami anlattin sanki her dk kufur. Ben getiriyorum siz yiyorsunuz. 27 yila yakindir ayni karar sizin. Can cikar huy cikmaz demis atalarimiz
Bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendin o kadar sevindi ki erkek olacağına ne yapacağını bilemedi aksamda bu olaylar yaşandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…