- 10 Ağustos 2018
- 171
- 34
- 48
- Konu Sahibi Sumeyye5846
-
Size ayrı üzüldüm, bebeğinize ayrı üzüldüm2 yıllık evli 5 aylık hamileyim eşimle bastan beri sıkıntılarımız var ama ufak tefek şeyler hep sorun oldu bızde bir türlü aşamadık hep üst üste bindi ağzı bozuk bana aileme küfür eden aileme karşı soğuk davranan iki kez dövdü o zaman da aileme söyledim abilerim gelip aldı basta sahip çıkmadı sonra geldi aldı 3 ay önce oldu bu olaylar gelip aldıktan sonra aileme daha cok cephe aldı konuşmuyor gidip gelmiyor bu ayrılık döneminde onun ailesi bana söylemediğini bırakmadı küfürler aşalayıcı sözler hersey bunlara rağmen ben tepki koymadım ailesine eşi başka kadınlarla konustu yıne sesimi cıkarmadım hata yaptım telafi edecm dedi inandım sözünde durur inşallah bugün yıne bir ekmek mevzusunda küfürler etmeye başladı ben evde oturuyormuşm elimi taşın altına koymuyor muşum vs şeyler bende karşılık verdim dayanamadım vurdu bir tane yüzüme sonra akşam oturmasına ablasıgil geldi ona anlattı ben cıkmadım yüzüm çok kızardı utandım öyle cıkmaya anlattığında ablası yüz vermeyeceksin şımartmayacaksın her istediğini yapmayacaksın dedı eşimde bıktım huzurum kalmadı kartık gibi seyler söyledi şimdi ne yapacm bilmyrm karnımda çocuk herseyden etkileniyor
Allah razı olsun dua edin ne olur içinden çıkamıyorm eşimin o kadar şeyler yapmasına karşılık vermeden duramıyorum tutamıyorum kendimiSize ayrı üzüldüm, bebeğinize ayrı üzüldümRabbim yardımcınız olsun eşinize ve ailesine de Allah akıl fikir versin.
Ben hiç kimseye kolay kolay boşanın demem haddime de değil fakat, bu eşiniz olacak kişi bir ömür hiç çekilmez. Hem ayrıca eşinizin ablasına daha bi uyuz oldum şuursuz kadın!Allah razı olsun dua edin ne olur içinden çıkamıyorm eşimin o kadar şeyler yapmasına karşılık vermeden duramıyorum tutamıyorum kendimi
Allah sabır versin veriyor herhalde. Hamile bir bayana el kaldırmak afedersiniz ama bildiğiniz şerefsizlik. Hala o adamın yanında olmanızsa beni hayretlere düşürdü ablasının verdiği tepkiyse daha çok şaşırttı beni. Böyle bir insanla (insan bile demek gelmiyor içimden) çocuğunuzu nasıl büyüteceksiniz sürekli kavga küfür hakaret ve şiddet içinde mi büyüteceksiniz ? Ben olsam doğum yapmadan bu insanla ilişkimi keserim. Ama yinede siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun ve Allah yardımcınız olsun.2 yıllık evli 5 aylık hamileyim eşimle bastan beri sıkıntılarımız var ama ufak tefek şeyler hep sorun oldu bızde bir türlü aşamadık hep üst üste bindi ağzı bozuk bana aileme küfür eden aileme karşı soğuk davranan iki kez dövdü o zaman da aileme söyledim abilerim gelip aldı basta sahip çıkmadı sonra geldi aldı 3 ay önce oldu bu olaylar gelip aldıktan sonra aileme daha cok cephe aldı konuşmuyor gidip gelmiyor bu ayrılık döneminde onun ailesi bana söylemediğini bırakmadı küfürler aşalayıcı sözler hersey bunlara rağmen ben tepki koymadım ailesine eşi başka kadınlarla konustu yıne sesimi cıkarmadım hata yaptım telafi edecm dedi inandım sözünde durur inşallah bugün yıne bir ekmek mevzusunda küfürler etmeye başladı ben evde oturuyormuşm elimi taşın altına koymuyor muşum vs şeyler bende karşılık verdim dayanamadım vurdu bir tane yüzüme sonra akşam oturmasına ablasıgil geldi ona anlattı ben cıkmadım yüzüm çok kızardı utandım öyle cıkmaya anlattığında ablası yüz vermeyeceksin şımartmayacaksın her istediğini yapmayacaksın dedı eşimde bıktım huzurum kalmadı kartık gibi seyler söyledi şimdi ne yapacm bilmyrm karnımda çocuk herseyden etkileniyor
Ailece bir problemleri var eşim kendisini cok iyi dört dörtlük olarak görüyor. Ben çalışıyorum sen yiyorsun anca diyor bana böyle şeyler yaşattın yediklerin haram olsun diyorBen hiç kimseye kolay kolay boşanın demem haddime de değil fakat, bu eşiniz olacak kişi bir ömür hiç çekilmez. Hem ayrıca eşinizin ablasına daha bi uyuz oldum şuursuz kadın!
Kendisine başkası olsa sana sabretmez zor birisin diyorum ben zor değilim senin karakterin bozuk diyorAllah sabır versin veriyor herhalde. Hamile bir bayana el kaldırmak afedersiniz ama bildiğiniz şerefsizlik. Hala o adamın yanında olmanızsa beni hayretlere düşürdü ablasının verdiği tepkiyse daha çok şaşırttı beni. Böyle bir insanla (insan bile demek gelmiyor içimden) çocuğunuzu nasıl büyüteceksiniz sürekli kavga küfür hakaret ve şiddet içinde mi büyüteceksiniz ? Ben olsam doğum yapmadan bu insanla ilişkimi keserim. Ama yinede siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun ve Allah yardımcınız olsun.
Şaka bir koca. Gerçekten çok kötü bir durum çok şuursuz bir kocanız var. Peki neden hala onunla birliktesiniz ömrünüz boyu ezileceksiniz sizi hep küçük görecek hep şiddet göreceksiniz ve çocuğunuz böyle bir ortamda büyüyecek farkında mısınız? Neden hala yanındasınızKendisine başkası olsa sana sabretmez zor birisin diyorum ben zor değilim senin karakterin bozuk diyor
Aaa delinin zoruna bak, bence eşinizin ciddi bir şekilde tedaviye ihtiyacı var normal olmadığı kesin.Kendisine başkası olsa sana sabretmez zor birisin diyorum ben zor değilim senin karakterin bozuk diyor
Sıkıntılı olduğunu biliyorum farkındayım ama gidemiyorum benı ondan ayırmayan birsey var ne bilmiyorum yapamıyorum bir kez gittim geldi aldı yavrumuz olacak yuvamız dağılmasın dediŞaka bir koca. Gerçekten çok kötü bir durum çok şuursuz bir kocanız var. Peki neden hala onunla birliktesiniz ömrünüz boyu ezileceksiniz sizi hep küçük görecek hep şiddet göreceksiniz ve çocuğunuz böyle bir ortamda büyüyecek farkında mısınız? Neden hala yanındasınız
Yok bide madalya taksaydınız beni dövdü diye onu bekliyormuş heraldeEllerinde karısı var kocasına senın yaptıklarını yapmıyor benı dövdüğü için şikayette bulundum hala onu söylüyor
Onun gözünde benm psikolojim bozuk hasta olan benımAaa delinin zoruna bak, bence eşinizin ciddi bir şekilde tedaviye ihtiyacı var normal olmadığı kesin.
Aminnn inşallahYok bide madalya taksaydınız beni dövdü diye onu bekliyormuş heralde
Allah'ım ne dengesiz insanlar var sen ıslah et.
Tabiki kimse yuvası dağılsın istemez çocuğu babasız büyümesin ister ama çok çok zor olacak Allah sabır versin ve güç ve kuvvet versin size. Fakat gerçekten sonunuz yok bunuda bilerek yaşayınSıkıntılı olduğunu biliyorum farkındayım ama gidemiyorum benı ondan ayırmayan birsey var ne bilmiyorum yapamıyorum bir kez gittim geldi aldı yavrumuz olacak yuvamız dağılmasın dedi
Bugun bebeğimin cinsiyetini öğrendin o kadar sevindi ki erkek olacağına ne yapacağını bilemedi aksamda bu olaylar yaşandıBabami anlattin sanki her dk kufur. Ben getiriyorum siz yiyorsunuz. 27 yila yakindir ayni karar sizin. Can cikar huy cikmaz demis atalarimiz
Hep içimde bir umut var sürekli dua ediyorum düzelmesi içinTabiki kimse yuvası dağılsın istemez çocuğu babasız büyümesin ister ama çok çok zor olacak Allah sabır versin ve güç ve kuvvet versin size. Fakat gerçekten sonunuz yok bunuda bilerek yaşayın
İnşallah düzelir bende sizin dua edeceğim.Hep içimde bir umut var sürekli dua ediyorum düzelmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?