- 10 Ağustos 2018
- 171
- 34
- 48
- Konu Sahibi Sumeyye5846
-
3 yada 4 ay önce içinden çıkamadım defalarca konusmam ragmen olmadı ailemle görüştüm gelip aldılar sonra bebeğin olduğunu öğrendik ailem her sekılde arkamda çocuk ellerimizi bağladı eşim geldi ailemle konustu hatalarımız var hersey yoluna girecek diye aldı benı ailemın yanından eve geldiğimde gözümün içine bakıyordu pişman olduğu o kadar belliydi ki sinirlendiği zaman gözü hiç bişey görmüyor ailem benım arkamda olduğu için onlarla konusmuyor almayacaklardı senı diyorKonuş onunla değişelim birlikte de böyle davranışlar olmasın böyle olsun bi konuşmaya calış hani bende aynısnı yaşadım ben istedimki bana düzgün davransın düzgün konuşsun eşimde istedi sesli konuşuyorum ben ama o bağrıyorsun diyor bana ramam sesimi kısıcam dedim bunlara uymaya calışıyoruz saten uymayınca huzursuz oluyoruz ve bu durumdan hoşlanmıyoruz bu yüzden tekrar ve tekrar konuşup anlaşmaya uzlaşmaya calışıyoruz sevgiyle yürü belki olur seviyormusun beni de cocuğumuz olucak anlaşalım konuşalım de 3 kişi yi hayatımıza sokma de aramızda anlaşalım başkalarına konuşma bana konuş de şimdi o abla onu kışkırtıcak cok fena olur ozaman kocan bi soğursa ozaman zor dikkatlı ol
Bebeği yaptığımız zaman aramız düzelmiş artık olmuyor diye üzülmeye başlamıştık her ay takip ediyordu olmadığını görünce çok üzülüyor ve bana destek olup herseyın zamana var demek ki Allah en iyisini bilir deyip teselli veriyordu çok çabuk ailesini sözüne giden birisi o yuzden aşamıyoruzBaştan beri sıkıntınız olduğu halde neden hamile kaldınız. O bebeğe de yazık değil mi kendinize ayrı bebeğe ayrı uzuldum sizin huzurunuz yok o bebek o evde öyle bir varlık ile nasıl yasicak size vuran bir adam ve hamilesiniz bebeğinize ne yapmaz çok üzüldüm. Ablası olacak kadın kendine baksın kimseye karışmasın böyleler zaten ailecek manyak oluyor Allah sabır versin
Tüm erkekler öyle şimdi siz arasanız kontrolünü falan olsa gelmıcek mi yada siz ne yapmak istiyorsunuz ailenizede yazık yeni evlisinizBebeği yaptığımız zaman aramız düzelmiş artık olmuyor diye üzülmeye başlamıştık her ay takip ediyordu olmadığını görünce çok üzülüyor ve bana destek olup herseyın zamana var demek ki Allah en iyisini bilir deyip teselli veriyordu çok çabuk ailesini sözüne giden birisi o yuzden aşamıyoruz
Bu konuda görüştüm kendisiyle çocuğu doğururum sana göstermem ben bakarım evladıma dedim benı tehdit etme cocukla diyor nasıl konuşsam tehdit algılıyorCocuğunu doğrucaksın seni kovucaksa ozaman vallahi ben cıkar giderdim cocuğun yüzünü bile görmezdi ama biyandan maddi imkanlarda önemli ailen alıp bakabilcrkmi sen ne istiyorsun ciddi kalbine beynine sor bu soruyu ne istiyorsun ? Ona göre neyapcağını bilirsin yada biliriz
Peki siz hangi şartlarda ikna oldunuz da döndünüz böyle bi cinse2 yıllık evli 5 aylık hamileyim eşimle bastan beri sıkıntılarımız var ama ufak tefek şeyler hep sorun oldu bızde bir türlü aşamadık hep üst üste bindi ağzı bozuk bana aileme küfür eden aileme karşı soğuk davranan iki kez dövdü o zaman da aileme söyledim abilerim gelip aldı basta sahip çıkmadı sonra geldi aldı 3 ay önce oldu bu olaylar gelip aldıktan sonra aileme daha cok cephe aldı konuşmuyor gidip gelmiyor bu ayrılık döneminde onun ailesi bana söylemediğini bırakmadı küfürler aşalayıcı sözler hersey bunlara rağmen ben tepki koymadım ailesine eşi başka kadınlarla konustu yıne sesimi cıkarmadım hata yaptım telafi edecm dedi inandım sözünde durur inşallah bugün yıne bir ekmek mevzusunda küfürler etmeye başladı ben evde oturuyormuşm elimi taşın altına koymuyor muşum vs şeyler bende karşılık verdim dayanamadım vurdu bir tane yüzüme sonra akşam oturmasına ablasıgil geldi ona anlattı ben cıkmadım yüzüm çok kızardı utandım öyle cıkmaya anlattığında ablası yüz vermeyeceksin şımartmayacaksın her istediğini yapmayacaksın dedı eşimde bıktım huzurum kalmadı kartık gibi seyler söyledi şimdi ne yapacm bilmyrm karnımda çocuk herseyden etkileniyor
Her şekılde o konularda yalnız bırakmıyor seviyorum i kar etmıyorum o yuzden zaten bu kadar dayanıyorumTüm erkekler öyle şimdi siz arasanız kontrolünü falan olsa gelmıcek mi yada siz ne yapmak istiyorsunuz ailenizede yazık yeni evlisiniz
Bence evinize dönün bebeğiniz de etkilenmesin hersey düzelir aileci ise ailesi bir hata yaptığın da siler emin olabilirsinHer şekılde o konularda yalnız bırakmıyor seviyorum i kar etmıyorum o yuzden zaten bu kadar dayanıyorum
Şuan zaten evimdeyim ama konuşuyor benımle ailesinin hatası olsa bile çok normal karşılıyor sıradan bişey gibiBence evinize dönün bebeğiniz de etkilenmesin hersey düzelir aileci ise ailesi bir hata yaptığın da siler emin olabilirsin
Belki bebeğiniz olunca ne yaptığını anlar ailesi seni onun yanında asaliyor yada başka şeyler yapıyor muŞuan zaten evimdeyim ama konuşuyor benımle ailesinin hatası olsa bile çok normal karşılıyor sıradan bişey gibi
belki de gerçekten öyle ?Ayaynen öyle diyor evlenmeden önce ben iyiyimdim sen benı bozdun yapmayacağım seyleri yaptım senın yüzünden diyor
eee adam haklı tehdit bu ne demek göstermem?Bu konuda görüştüm kendisiyle çocuğu doğururum sana göstermem ben bakarım evladıma dedim benı tehdit etme cocukla diyor nasıl konuşsam tehdit algılıyor
Size söyle açıklayım benm hatam çok demiyorum illa var o da ne her dediğini yapmam sürekli alttan almam düzelecek diye beklemem aldatmasına göz yumam elim ablasına herseyi istiyor dedi bu konu söyle bebek olacak alınacak ihtiyaçları var bunları söyledim en azından yavas yavas alırsak sonra birden yüklenmeyelim sıkıntıya girme dedim önceden çalışan biriydim evlendikten sonra iş bulamadım gitmediğim yer kalmadı bir bayan evinin içiyle alakalı ne yapıyorsa yapıyorum zor zamanında yanında yanında oluyorum sizce daha ne yapabilirimnedense herkes dayak yiyor küfür yiyor haksızlığa uğruyor kendisi ve ailesi aşağılanıyor ama hep dikkatinizi çekerim.
ben sustum bişey yapmadım ben hep alttan aldım ben hep saygı gösterdim diye özellikle bir vurgu yapılıyor. bu tarz konularda hep kendinizi melek gibi gösteriyorsunuz.
mesela eşiniz ne dedi de ablası şımartmayacaksın dedi ?
acaba şımarık olabilir misiniz?
eşiniz taşın altına elini koymuyorsun demiş neden dedi?
eşiniz durduk yere bunları yapıyor olamaz.
yaptığı tabi ki doğru değil ama siz doğru şeyler yapıyor musunuz?
Senin başında böyle yaşadığın şeyler olmadı herhalde komik geliyor gelinde o zaman da gülecek misin görelim senieee adam haklı tehdit bu ne demek göstermem?
şu adamlara blöf yapmayın ya
Aminnn inşallahKarekter sonradan düzelmez malesef hakkınızda hayırlısını diliyorum ben
iki yıl iş bulamamak için çok uzun bir süre bence biraz bulmak istememişsiniz gibi geldi.Size söyle açıklayım benm hatam çok demiyorum illa var o da ne her dediğini yapmam sürekli alttan almam düzelecek diye beklemem aldatmasına göz yumam elim ablasına herseyi istiyor dedi bu konu söyle bebek olacak alınacak ihtiyaçları var bunları söyledim en azından yavas yavas alırsak sonra birden yüklenmeyelim sıkıntıya girme dedim önceden çalışan biriydim evlendikten sonra iş bulamadım gitmediğim yer kalmadı bir bayan evinin içiyle alakalı ne yapıyorsa yapıyorum zor zamanında yanında yanında oluyorum sizce daha ne yapabilirim
evet olmadı biz de kavga ettik ama ailelerimiz bunu hiç duymadı kavgalarda birbirimizi hiç tehdit de etmedik. benim güldüğüm nokta adamı tehdit etmişsiniz adam da bunu doğal olarak tehdit olarak algılamış ve şaşırıyorsunuz buna gülüyorum adam peki hayatım gösterme çocuğu mu desin ne bekliyorsunuz yani çocuğu göstermem deyince. siz böyle davranırsanız eşiniz de bu şekilde laf söyler.Senin başında böyle yaşadığın şeyler olmadı herhalde komik geliyor gelinde o zaman da gülecek misin görelim seni
Kendiseyle beraber kapı kapı dolaştık istemesem şu halimle bile aramam dolaşmam çabalamam. Erkeklerin basit olduğu da yok sana öyle geliyor bekarsın anlaşılan başına geldiğinde anla basit mi değil miiki yıl iş bulamamak için çok uzun bir süre bence biraz bulmak istememişsiniz gibi geldi.
günümüzde hayat şartları gerçekten zor olduğu için erkekler çıldırıyor ve sizin evde olup sadece bir şeyler istemeniz onları çıldırtabiliyor.
aslında erkekler çok basit varlıklar
onları canavara biz çeviriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?