Eşimle Soğuk Savaş Dönemi

miniminimom

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
395
264
18
evet hanımlar hayatımı berbat eden, aşırı üzüldüğüm bi durum var.hatırlayanlar olacaktır kocam ota b*ka sürekli küsen bi adam bu durumu asla değiştiremedim. yani bi keresinde 1 ay küs kaldığını hatırlıyorum. bense öfke kontrolü eşime karşı olmayan biriyim. yanlış okumadınız evet sadece eşime karşı öfke kontrolüm yok bunu cok iyi deneyimledim artık. çünkü beni sessizce aşırı manüpule edip karşısında çıldırtıyor konuşuyor konuşuyor susmuyor tahrik ediyor sonra ben bagırıyorum gecenlerde de kapı camını kırmıştım ama gözünüzde büyümesin tabi kücük bi kırık o kadar gücüm yok. neyyse hâl böyle olunca o kendince haklı oluyor . sen bana bagırdın bak bi de cam falan kırdın delisin sen cıldırmışsın gibi tavırlarla benden uzaklaşıyor benim suclu psikolojisine girmemi istiyor. ah benim sallak kafam bir de küsmeyi hic sevmeyen bi huyum var kiii gidiyorum konuşmaya. eskiden barışıyoduk fakat şu son kavgamızdan sonra konuşmak istediğimde beni istemediğini söyledi. o öyle söyleyince ben cok sinirlendim ama sakince dedim ki bak sen beni tahrik ediyosun konuyu sen başlatıyosun ve beni cıldırtana kadar konuşuyosun diye anlatmaya başladım ve bana bagırdı git defol dedi. yemin ederim bu adam benim zekamla oynuyor. tamam dedim o zaman boşanalım ne yani istemediğini söylüyosun hatta işe de gitmicem adliyeye gidicem madem istemiyosun. o zamanda beni o anlık durdurdu vs. sonra tekrar küsmeye devam . en zoru da ben iç dünyamda savaşıyorum boşanmak istemiyorum hâlâ onunla huzurlu bir yuvamın olması için çabalıyor ve umut ediyorum. bitirmeye cesaret edemiyorum. kızımı babasız daha dogrusu yanımızda babasız büyümesini istemiyorum. evet bu şekilde saglıklı bir ortam olmuyor o ayrı odada ben ayrı odada falan. ama gercekten içim sıkılıyır aşırı daralıyorum bunalıyorum dostlar. ne olacak bizim hâlimiz ? kocam aşırı narsist biri bence ya da beni sevmiyor. ikinci durumla yüzleşemedim henüz.

Küsen erkekten ilalalh, insanı delirtir..Psikologlar ne diyor bize gerçek hastalar gelmez onların delirttikleri gelir diye ..Tek çare boşanmak da istemiyorsanız adım atmayacaksınız küserse küssün,takmayıp hayatınızı keyiglfle yaşadığınızı görürse anca yola gelir... Arkadaşlarınızla gezeceksiniz eğleneceksiniz akşam da keyifli film açıp kahkaha atacaksınız ona asla içinizdekileri belli etmemebiz lazım

Neden size kusen biriyle israrla konusmaya calisiyorsunuz?
Bu kocaniz da olsa bir yaptirimi olmali
Bu kadar iradesiz misiniz gercekten?
Sizi sevmediginizi bildiginiz biriyle sirf kiziniz babasiz buyumesin bahanesiyle devam ediyorsunuz
Kiziniz babasiz kalmiyor sadece siz bosanmis oluyorsunuz o babaliktan istifa etmiyor yani
Ayni evde birbirini sevmeyen konusmayan anne babayla yasamasindan daha sagliklidir bosanmaniz

Çok zor gerçekten sizi anlıyorum. Küsen ilk adımı bekleyen prenses erkekler. Siz konuşmadıkça da konuşmaya tenezzül etmez. Narsist. Siz de onu görmezden gelin. Hatta onsuz daha mutlu olduğunuzu düşünmesini sağlayın. Kendi kendinize eğlenmeyi, bireysel vakit geçirmeyi deneyin. Uğraşacak işleriniz olsun. Eşinize karşı her zaman müsait olmayın. Ayrılıp ayrılmama konusunda bir şey diyemem. Ayrılmak istemiyorsanız da yine bu dediklerimi yapın, narsistlerle en iyi bu şekilde başa çıkılır

Kızın böyle bir ortamda çok mu sağlıklı , önce kendinize dürüst olun olun lütfen ya. Büyüdüğünde sizden nefret eden bir kız çocuğu olacak.

Anlaşamıyorsunuz siz.

Niye zorluyorsun?

Taşıma suyla değirmen dönmez. Sizin evde huzur yok ve asla olmaz. Kabullen bunu. Toksik bir ev orası. İçim şişti okurken o derece toksiksiniz.

öyle yapıcam umarım işe yarar Allah kimsenin yuvasını huzursuz etmesin bende biliyorum boşanmayı ama belki de herşeyi denedikten sonra olur ne bileyim bir de böyle denicem

cok zor bir durum gercekten yaşayan bilir yani boşanmak istememi bile suclayabiliyor ve bu durumu yaşamayanlarsa beni yargılıyor her adımımı sorgular oldum dogru mu yapıyorum diye

cok zor bir durum gercekten yaşayan bilir yani boşanmak istememi bile suclayabiliyor ve bu durumu yaşamayanlarsa beni yargılıyor her adımımı sorgular oldum dogru mu yapıyorum diye
Benim eşim de öyleydi, ilk başta tatlı geliyordu ben de bilemedim tabii. İyice ay benim prensesim şöyle mi olmuş böyle mi olmuş derken artık çekilmez hale gelmişti. Yaşadığı her şeyin sorumlusu benmişim gibi davranıyordu. Ama ben bunları fark etmiyordum sevdiğim için. Şimdi boşanma noktasına geldik konuşmuyoruz ama sizi anlayabiliyorum. Kendi yaptığı şeylerin bile sorumlusu benmişim gibi davranıyor. Sizinki de öyle yapıyordur eminim. Çıldırtıp çıldırtıp, deli muamelesi yapıyorlar. Tepki gösterince sen suçlu oluyorsun. Halbuki mesela kaç defa konuşmuş, kaç defa uyarmışsındır. "Senin ışığını söndürüp karanlığından şikayet edecekler." İşte bu söz tam bize göre. Ama üzülmeyin

aynen öyle. peki şuan durumunuz nasıl ? yani aynı evde konuşmuyor musunuz ?

Olmaz artık adam sizi manipüle ediyor,çıldırtıp etrafa , kendinize zarar vermenizi sağlıyor.Adam kaosdan besleniyor.Ayrılmak tek çözüm diyorum ama siz seviyorum dediğiniz için terapi alın ( deli ve geçimsiz olanın siz olduğunu söyleyip asla gelmeyecek)

aynen öyle. peki şuan durumunuz nasıl ? yani aynı evde konuşmuyor musunuz ?
Benim daha farklı bir olayım oldu. Bunları sorun etmiyordum o kadar, ben bebek istemezdim ama oldu bir şekilde eşimin sayesinde. Ve ben bunu tam tartışma anında öğrendim. Eşime söyleyince birden ben baba değilim falan demeye başladı. O gün direkt evden çıktım annemlere geldim. Adam olur mu şöyle mi böyle mi derken, arkadaşıyla olan bir takım mesajlarını gördüm. İş koptu zaten.

cok üzülüyorum cok insan neden gecinmek istemez neden bunu reva görür mutlu huzurlu bir yuva kurup gün gelip ölüp gidecektik işte

anladım Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah bundan sonra bebeğinizle beraber cok mutlu olursunuz inşallah

anladım Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah bundan sonra bebeğinizle beraber cok mutlu olursunuz inşallah
İnşallah, benim gözüm şimdi açıldı gerçekten. Küsen naz yapan erkekten olmazmış. Annesinin koynuna salacaksın gitsin emsin yani. Gerçekten hiç üzmeyin kendinizi, ileride bunlar yüzünden sinir hastası olursunuz

Bu kadar bağır çağır, küçük de olsa cam kır et olayların olduğu evde kızınız bunlara maruz kalmıyor mu?

Sizi sevmiyor ama siz bununla yüzleşemiyorsunuz,size kötü davranıyor gayet farkındasınız ama gitmek istemiyorsunuz,buradan çıkan sonuç şu eşiniz size kötü davranıyor çünki evli kalarak buna siz izin veriyorsunuz,eşiniz sizi sevmiyor evli kalarak sizi sevmemesine siz izin veriyorsunuz,bence siz soru sormuyorsunuz tavsiye istemiyorsunuz,bir çözümü olsa zaten yapardınız siz iç sesinizi bastırmak istiyorsunuz birilerinin ya evet benimde böyleydi sonra şöyle yaptım demesini bekliyorsunuz yalnız değilmişim bak millet kolay kolay yuva yıkmıyor bende devam edeyim istiyorsunuz,her insanın yapısı farklıdır kimi kadın bir tek imaya yakar yıkar sevmiyor der çeker gider kimi kadın var aldatılır dayak yer insan yerine konmaz illaki o evliliği sürdürür o kocayı boşamaz,evliliğin tavsiyesi olmaz o yüzden,bu sizin karakterinizle ilgili bir mesele neyi ne kadar tölere edebiliyorsunuz kişliğiniz ne kadarına müsade ediyor bilemeyiz,size doğru gelen neyse ne söylersek söyleyelim ağır basan tarafınız istediğini duyacak.

cok üzülüyorum cok insan neden gecinmek istemez neden bunu reva görür mutlu huzurlu bir yuva kurup gün gelip ölüp gidecektik işte
Sizin kocanız gibi adamların soldurduğu kadınları gördükçe bende aynı soruyu soruyorum. Neden yaaa neden,!!!ölecez yaaa!! Değer mi kırmaya,yıkmaya?? Ya psikolojik hasta ya da genleri bozuk ve en vahimi safi kötüler belki de......

Bu kadar bağır çağır, küçük de olsa cam kır et olayların olduğu evde kızınız bunlara maruz kalmıyor mu?
daha önceki konumda da bahsetmiştim ikimizde buna dikkat ediyoruz başka bir odada yaşandı bu durumlar.zaten kızım oldugundan beri de ilk defa bu denli tartıştık

haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…