Eşimle Sorunlar Psikolojim Berbat

adamı birazz kışkırtır gibi konuşmuşsunuz yani
madem bu kadar maddi sıkıntı çekiyorsunuz okulunuzu aksatmayacak şekilde bir işe girmenizi öneririm
el birliği ile atlatılmayacak sıkıntı yoktur Allahın iznyle

Evet ilk eşi ile çok uzun bir süre birliktelermiş evlilikleri çok kısa sürmüş ve ondan sonra da bir çok sorun yaşmamış işi ve ailesi ilgili de...
Daha önce psikolojik destek aldı bir yıla yakın. Terapi değil ilaç kullandı. Fakat asıl ihtiyacımız olan şey terapi sanırım. Bu akşam birlikte gitmeyi teklif edeceğim bu konulara ılımlı yaklaşır kabul eder sanırım. Fakat bittim tükendim umudum yok psikolojisinde ısrar ederse kabul etmeyebilir de. Kendimi öne sürerek birlikte gidelim diyeceğim.

Daha önce de söyledim ben çalışmaya çok istekliyim fakat lafını bile ettirmiyor.

canım sanki biraz fazla büyütmüssn gbi geldi bana ,böle seyler ewlilklerde hep olan seyler lütfen büyütme . sanırım cabuk sinirlenen ama cabuk sönen birisin bende öleyim birden parlarım sora dediklerime pişman olurum ama iş işten gcmiş olur... yanlıs anlasılmalar olmus olabilr . sakin ol evlilik bu cocuk oyuncagı deil her kavgada mümkün oldunca alttan alan taraf olmaya calıs eşler tartısma halindeyken biri atesse digeri su olmalı ki olay büyümesin...

Evet haklısınız ben yaşanan kötü şeyler nedeniyle yıprandım o da yıprandı. Olanların hıncını birbirimizden çıkarıyoruz. Sanırım psikolojik destek almamız lazım. Çünkü normalde bu kadar uzatmazdı.

Ama olmaz ki şekerim hayatboyu evde mi oturcaksın???

Yüksek lisans bitene kadar çalışmak yok diyor. Sonra kendi işinde çalışırsın diyor. Şimdi çalışırsan okulu aksatırsın falan. Aksatmam da büyük bir sorun değil yani yüksek lisans olmasa da olur ama anlatamıyorum. Okul bittikten sonra da çalışma demesinden korkuyorum artık. Kendisi aslında cafelerde çalışan garsonlara kadınsa daha fazla saygı duyar. Takdir eder. İş bana gelince böyle davranıyor.

aksam eve gelince yemekten sora oturun sakince konusun bnce , baktınız ki konusmaktan sıkıldı konusmak istemıyoo sadece sarılın eşinizee onu sevdiginizi ve böle seyler yüzünden onu asla kaybetmek istemediginizi dile getirinn . konu fazla uzamasn fazlasyla ikinizde yıpranmıssınz sadece sarılın herseyin üstesinden birlikte geleceginize söz verin arayı bu sekilde ufacıkta olsa yumusatın ...

Dün gece defalarca söyledim onu çok sevdiğimi ortada ciddi bir şey olmadığını fakat işe yaramadı. Bugün de konuşmanın ilerleyişine göre deneyeceğim fakat artık benim de bir gururum var. Dün gece yaptığı gibi yaparsa artık yapacak bir şeyim kalmaz. Bazeno kadar kırıcı konuşuyor ki içimde ki her şey bitiyor o an.

Hem hıncını sende alıyor hemde hiç bir çözüme açık değil, birde konuyu kendisi açmış sen açmışsin gibi davranıyor.
Ne istediğini söylesin bari.

Esine "kimse senin kadar uzmedi" nasil denir ya? Adam orda hakli sonuna kadar..

Hem hıncını sende alıyor hemde hiç bir çözüme açık değil, birde konuyu kendisi açmış sen açmışsin gibi davranıyor.
Ne istediğini söylesin bari.

Bu akşam soracağım. Ben de çok yıprandım artık. Boşanmak gibi bir düşünce yok aklımda ama o bunu istiyorsa yapacak bir şey yok. Çok üzüleceğim ama kabul edeceğim.

Esine "kimse senin kadar uzmedi" nasil denir ya? Adam orda hakli sonuna kadar..

Daha önce de açıkladım demek istediğim bu değildi çok samimi söylüyorum. Kendisi eski ilişkinlerinde de sorun yaşamışsın hep dedi açtı konuyu beni ve eski ilişkilerimi aşağılar gibi. Ben de ne yaşamışım söyle dedim. Belli ne yaşadığın falan gibi bir laf etti. Ben de hiç bir ilişkimde bu kadar üzülecek bir şey yaşamadım ben dedim. Kıyaslama değildi asla. Açıklamasını da yapıp yine de özür diledim.

Şımarıklık yapmıyorsun fakat belli ki eşin çok stres altında , parasızlık gerçekten zordur. Ne bilim ev kirası faturalar eşin ihtiyaçları vs.vs. bir anda size patlamış sinirle söylenmiş bence. Akşam eve gelince rahat olun, Altan alın ne bilim konuşsun rahatlasın cevap vermeyin . Cevap verdikçe olay büyücek gibi duruyor. Sonradan eşiniz, eminim pişman olup size yanaşacaktır. Ama sizde onun arkasından gitmeyin canım cicim demeyin öyle yaptıkça da eşiniz daha da konuşur en iyi çözüm '' sessizce dinlemek''.

Bi erkegin karisina kalkip eski iliskilerini hatirlatarak darbe indirmeye calismasi da cok kotu.. Güveniyorum diyebiliyo musun
Guvenden kastım ihanet etmesi filan degil..

Adam "eski ilişkilerin" diye konu açarken iyi, kadın eskiden bu kadar üzülmedim derken suçlu. Vay arkadaş, ben anlamıyorum bu dünyayı.

Ay sonu malum hiç para yoktu gündüz bizimkilerle konuştum yolladılar bir şeyler. Öğlen yemek yemeye gelince zorla verdim gelirken kedilere mama alırsın diye. Şimdi de msj attım akşam kendine içecek bir şeyler al konuşalım diye. Kendisi içmeyi sever ve içince daha yumuşak bir adam olur. Tamam yazmış bakalım birazdan gelir.

Adam "eski ilişkilerin" diye konu açarken iyi, kadın eskiden bu kadar üzülmedim derken suçlu. Vay arkadaş, ben anlamıyorum bu dünyayı.

Maalesef konuyu ilk açtığımda mesajlar üst üste yağdı nasıl dersin bunu falan diye o an nasıl kötü hissettim kendimi ve gerçekten bunu söylerken amacım onu anladığı şekilde kırmak değildi. Şu an da söyleyebilirim bu yalan değil, hiç bir ilişkimde bu derece üzüntü yaşamadım. Diğer ilişkilerim süperdi sen kötüsün demek mi oluyor bu allah aşkına... Konuyu açan da kendisiyken...

Bir erkeğin sen sorunlusun anlamında eski ilişkiler konusunu açması asıl abes olan bence. O zaman sizin de "sen çok matahsın sanki kim bilir neden boşandın" mı demeniz gerekiyor.
Büyütülecek bir mesele değil, eşiniz stres altında belli ki abarttıkça abartmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…