Eşimle Sorunlar Psikolojim Berbat

Valla ben seni haklı buldum.insan gibi okuyabilir miyim demissin. Ama onun yaptığına bak kavga da saçma bende kocamla böyle basit seylerden kavga ederim evliliğin doğası sanirim her zaman her sey süt liman olmuyor ne yazikki . ama kimse beni senin kadar uzmedi lafı olmamış

Üzülme barisirsiniz evlilikte eski iliski konularini hiç tasvip etmiyorum o düşüyorsa bu kadar boşver sen düşme. Artık evliyiz sen benim kocamsin yakismaz böyle konusmalar de.
Maddi olarak çok bunalmis belli. Senin okulu bitirip çalışmaya başlamani bekliyor bence.
Evlilik 2 aylık olunca eski ilişki konuları normalmis gibi konuşuluyor ama bir erkek yediremez canım bunu. Hakkini tabi savunacaksin ama onun yoluyla değil.
Üzülme barisirsiniz.

Bence cok agir konusmussunuz.
Ve galiba bi kac noktaya deginmissiniz.
O kavgada buna benzer daha farkli sozler kullandginzi dusunuyorum.
Bi bu kadar degl olay.

Sanki evlilik için daha zamanınız varmış gibi geldi bana, en azından senin işe girmeni beklemeniz gerekiyomuş,maddi sıkıntı her iki cinsi de geriyor ama erkekleri bir tık daha fazla

Biliyorum hata yaptığımı. Bunun için özür diledim kendisinden. Fakat söylemek istediğim gerçekten onlar iyi anlamında değildi. Eski ilişkilerimde bunları yaşamadım demek istemiştim sadece.
Konunun hepsini okumadım ama eşın sana eski sevgililerim hiç böyle değildi dese, beni onlarla mi karsilastiriyorsun diye düşünmez miydin?yani söylenecek söz var, soylenmeyecek söz var kızgınlık dahi olsa. Ne kadar incitici bir söz.. anlatimindan söyleyip söyleyip sonra kusura bakma diyen biriymissin gibi duruyor. Esin de bır flgaril tepkiler vermiş. Maddi sıkıntı yoruyor olabilir, daha yeni evli de olabilirsiniz. Alışana kadar böyle kırıcı kavgalar oluyor malesef ilk zamanlarda.

Tamam konu sahibi hatali ama adam sutten cikma ak kasik degil ki. Genel olarak adam haksiz zaten.
Su an hataniz erken evlenmek gibi duruyor. Is hayatina atilmayi bekleyin bence cocuk icin de.
Bir de yeni ogrendim esimden, erkegin cebinde fazladan parasi yoksa kendini adam yerine koymazmis. Saldirganligi bundan olurmus. Tontisimin yalancisiyim.
Bence bir sure alttan alin birbirinizi.
Bunlar geçici seyler.

İlk 2 senede biz küser dururduk eşimle. Bazen önemli kavgalar, bazen önemsiz. Maddiyat erkekleri çok etkiliyor. Ama benim eşim de ani parlar. Kızdı mı ağzından çıkanı duymaz. Sonra üzülse de ne fayda. Neyse ki zamanla yontuldu çok şükür. Artık ikimiz de eskisi gibi değiliz. Biraz zaman, biraz yaşla oturuyor.sizin de öyle olacaktır. Zor zamanda yanında olduğunuzu gösterin, sonra bunları gülerek hatırlarsınız.

Sizde sakin olun , eski konuları boşverin şuan ki '' AN'' da kalın daha sağlıklı sonuçlara ulaşırsınız. Sınav stresi yüzünden belli ki sizde stres altındasınız , böle basit konular yüzünden evliliğinizi noktalama kararı vermeyin verirseniz gerçekten şımarıklık yapmış olucaksınız. İnş. tüm sıkıntılarınız çözülür . İyi haberlerinizi bekliyor olucaz.

geçim gerçekten çok zor. maddi sıkıntıdan sana sarmış durumda. sanırım biran önce çalışma hayatına atılmanı istiyor. senin söylediklerin pek birşey yok gibi geldi bana.

Geldi güya konuşacaktık kendine içki al demiştim almamış. Sadece kedilere mama ve su almış. Neden almadın dedim normalde içmek için ölür hele ki morali bozuksa Canım istemiyor dedi. Ben al dedim diye almıyor. Neyse bir şey demedim oturdum gelmesini bekledim uyku ilacı nerede diye sordu uyuyacak mısın dedim evet dedi. Hani konuşacaktık dedim. Sonra konuşuruz dedi. Akşama kadar seni bekledim dedim. Zorla geldi yanıma anlattım öyle demek istemedim falan diye tek söylediği kendini aklamaya çalışma çözecek bir şey yok sorun sensin oldu. Peki dedim ne istiyorsun. İlla ayrılığa getir konuyu dedi. Ben ayrılık lafını bile ağzıma almadan. Ne yapacağız diyorum ben kökten sorunsam çözüm ne diyorum. Bilmiyorum ne istersen yap ben sadece uyumak istiyorum dedi gitti zıbardı yattı. Sinirlerim çok bozuk. Boğasım var onu o derece. Şeytan diyor çek git.

eşiniz yetişemiyorsa maddi açıdan belki de olaya el atmanız gerekiyordur?
maddiyat çok temel bir kavram bir gereklilik, bence eşiniz kendisini kullanılmış hissediyor kendinize part'ta olsa bir iş bakın derim.

13 yaş iletişim konusunda eğer siz çocuksu o olgunsa sorun çıkarabilir tabi. Şu da var ben eşimden 4 yaş büyüğüm ama o her konuda benden çok olgundur. İletişimi kuvvetlendirmeye çalışın. Kadının önemi çok büyük çünkü bazı erkekler iletişim kurmayı pek beceremez.

Hepimiz zaman zaman siddetli kavgalar ediyoruz evliliklerimizde ve bi an esimin bana senden oncekiler beni uzmedi demesini dusundum..
Icimden cikmazdi sanirim.
Hatalisiniz.

Bir erkek de kadın da kaldıramaz bunu. Kocam bana söylese aynı tavrı bende gösterirdim.. nihayetinde evlilik hayatıyla sevgililik bir olmuyor sende farketmişsin bak.. öyle her ağzımıza geleni söylersek olmaz.. sen saygılı yaklaşıcaksın ki saygı göresin.. eşine tavır yapma üzüldüğünü görsün yeter ona.. bizde çok kavga ederdik ama tavırlarımızı karşılıklı değiştirince evimiz huzur doldu çok şükür.. çok kızdığında bile sadece üzgün olduğunu göster o bi şekilde yaklaşıcak sana o zaman tatlı dille konuş derdini anlat.. hiçbir koca karısını üzmeye dayanamaz tabi seviyorsa.. eğer o sana gelmiyosa sen git elini tut eğer gönlünü alamazsam uyuyamam ben bu gece de cilve yap sarıl ağzından gir burnundan çık.. ilk zamanlar biraz zor oluyo ama sonra bi bakıyosun eşin seni baştacı yapmış kendinden sakınıyo.. yani bu ileriye yatırım ve mutlu huzurlu bir evlilik gözünün içine bakan bir eş demek... ayrılmayı düşünmeyin zorluklarla kurmuşsunuz yuvanızı naparız da mutlu oluruz diye konuşup çabalayın.. inşallah faydalı olabilmişimdir.. Allah kolaylklar versin..

kusura bakma canım bunu yeni gördüm.. bence çocuğunuz da yokken iyi bi düşün.. senin eşin afedersin ama ne kak yiyeceğini bilemiyo.. Allah sabır versin diğerini söylemeye dilim varmıyor ama alkolden bende çekiyorum en büyük kavgamız.. bazen çocuk olmasaydı ayrılır mıydım acaba diye düşünüyorum ne yalan söylim

Adamın tek derdi evi geçindirmek olmış aşk böcüklüğü hali geri planda kalıyor. Ben daha dün gece dedim bana nie sevdiğini söylemiyorsun insan iki güzel kelime söyler çok mu zor dedim dediği laf şu 11e kadar çalışmışım yorgunum şu an sabah yine erken kalkıcam bir an evvel uyumam lazım onu düşünüyorum aklımda bu varken nasıl söyliim Allah aşkına ya dedi baya bi gülmüştüm :)) sonra siz kadınlar şunu anlamak istemiyorsunuz biz çok kapasiteli yaratılmamışız sen yorgunken belki söyleyebilirsin ama biz diyemiyoruz napalım eskiden evi geçindirme telaşım yoktu daha iyi nasıl olur her şey die kafa yormuyordum bekarken alıyordum maaşı gidip kendimi giydiriyordum geziyordum tozuyordum sorumluluğum yoktu dio şimdi bide çocuk var hayat telaşından bazı duygular sözcüklere eskisi kadar sık düşmüyor anlayışlı karşılamak lazım

SEN DE DE SUÇ VAR ARKADAŞIM. ERKEKELR MADDİ ANLAMDA SIKINTI YAŞADIKLARINDA DESTEK BEKLERLER HEP. SEN KÖSTEK OLMUŞSUN:)ALTTAN AL, LAFININ NERDE KULLANILACAĞINI BİL, İERDE KARŞINA ÖZENLE ÇIKARTIRLAR VE SON OLARAK HER EVLİLİKTE OLUR BU. İLK AŞAMALARDA BİZ DE ÇOK KAVGA EDERDİK. ŞUAN GÖ ZÜMÜN İÇİNE BAKIYO. ZAMANLA OTURUYO. MERAK ETME

Senden öncekiler senin kadar üzmedi demek o kadar kötü bir şey değil. Senden öncekiler daha iyiydi dememişsin sonuçta, ikisi farklı şeyler. Çünkü bence insan ciddi düşündüğü ilişkilerinde, ciddiye aldığı insanlar karşısında üzülüyor. O yüzden bence kötü bir şey dememişsin. Ama anlamak istediği gibi anlamış. Maddi olarak seni külfet olarak görüyorsa da evlenmeyecekti. Eğitiminin bitmesini bekleyecekti. 40 yaşına kadar aile geçindirmek gayesi taşımamış mı bu adam üç kuruş atmamış mı kenara evlenince sıkıntı çekmeyim diye

Allah sabir versin canim, sana tavsiyem fazla üstüne gitme, sürekli konusmayi da deneme.. Belki yumsar, ben seni anliyorum sinir oldugun bir anda insan kendini kontrol edemiyor, hele ki karsinda ki seni anlamak istemiyorsa. Hersey olacagina varir. Hic birsey olmamis gibi davran, sorularina cevap vermiyorsa sakayla cevapla veya sinirlenme birsey de deme.. Senin sessizligin onu düsündürecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…