Eşimle sorunlar yaşıyorum..Bu konuda önerileriniz nelerdir ?

:) öyle her zaman degil canim yani kavga ettgimizde..zaten o olay oldugunda da annesigille yasiyoduk onlara arkalanarak yapti biliyo orda ses cikaramam..

boşalanım kelimesini hiç takmadım yeminle ama anem ölünce rahat edersin ne demek allah aşkına ne kadar ayıp günah yaa beni hiç tanıyamamış ben bunları mı dedim ona.. zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor..[/QUOTE]

Hiç üzülme sen yanlış birşey yapmamışsın.Eşin kendi suçunu bastırmaya çalışıyor.Şokda o şimdi bizim hatun gözünü açtı diyordur.

yok canım hıc gönül alırlarmı soz konuları anneleri cunkı bız nasıl olurda anneleri hakkında konusuruz değil gonul almak evı terkederler bunlar boyle bız el kızıyız oturma odasında yattımda yanıma bıle gelmedı umrunda olmadım beyefendının.. bosver sen arama kendini haklı zannetmesın tilkinin dönüp dolasacagı yer kürkçü dükkanı sen kendinden ödün vermeki pişman oldugunu düşünmesin

yok canım hıc gönül alırlarmı soz konuları anneleri cunkı bız nasıl olurda anneleri hakkında konusuruz değil gonul almak evı terkederler bunlar boyle bız el kızıyız oturma odasında yattımda yanıma bıle gelmedı umrunda olmadım beyefendının.. bosver sen arama kendini haklı zannetmesın tilkinin dönüp dolasacagı yer kürkçü dükkanı sen kendinden ödün vermeki pişman oldugunu düşünmesin

bak bunda çok haklısın nihal.. ben zaten söylediklerimin arkasındayım hepsini birebir ben yaşadım onun haberi yok.. kendimden ödün vermeyeyim.
ama nasıl yapmalı..
normal hayata devam mı etmeli..
o girince ben mi çıkmalıyım odadan..
yani benim derdim biran önce barışmak değil ki..
eve geldiğinde hoşgeldin desem pişmanım onunla konuşmak için af atıyorum falan sanack
valla bilemedim nasıl davranayım..

eee annem ölünce rahatlarsin deyince öyle olunca rahatlarim deseydin..öff yaa oda buna bozulurdu belki..töbe töbe... adami cigirindan cikariyolar ya..

Hiç üzülme sen yanlış birşey yapmamışsın.Eşin kendi suçunu bastırmaya çalışıyor.Şokda o şimdi bizim hatun gözünü açtı diyordur.

ne kadar üzüldüm anlatamam allah korusun ben onu mu kasetmiştim sadece bak gör sana anlatmadım ama bunları yaşadım ben hala nerem kötü benim demek istedim
ama beyimiz cımbızla çekmiş almış sözcükleri işine gelenleri duymamış görmemiş..

bence onu rahat bırak bi süre ..bırak istediğigibi davransın..o sana nasıl davranırsa sende aynen öyle davrann. zamanla gör bak burnu sürtünce haklı olduğunu görecektir

bence onu rahat bırak bi süre ..bırak istediğigibi davransın..o sana nasıl davranırsa sende aynen öyle davrann. zamanla gör bak burnu sürtünce haklı olduğunu görecektir

birşey söyleyeyim mi şimdi o da benim için böyle düşünüyor eminim.. dün akşam konuşalım diye ısrar ettiğimde giyinmeye başladı yapma böyle konuşalım dedim şimdi o yüzden gelmiyor eve dün gitmesini istemedim ya benim aklımı başıma getirecek güya.
yalan deil merak ediyorum nerede olduğunu ama nasıl içim sıkkın var ya nasıl davranacağımı kestiremiyorum..

bende bu tarz ferri çıkışları nişanlımdan cok gördüm çok duydum..ama sonra süt dökmüş kedi gibi gelip hatasını kabul ettiği çok olmuştur.

birşey söyleyeyim mi şimdi o da benim için böyle düşünüyor eminim.. dün akşam konuşalım diye ısrar ettiğimde giyinmeye başladı yapma böyle konuşalım dedim şimdi o yüzden gelmiyor eve dün gitmesini istemedim ya benim aklımı başıma getirecek güya.
yalan deil merak ediyorum nerede olduğunu ama nasıl içim sıkkın var ya nasıl davranacağımı kestiremiyorum..

henüz evli değilim nişanlıyım ama seni çok iyi anlıyorumm.insanın içi içini yedimi bekleyip bekleyip sonra tekrar ağızına geleni saydırıo..ama sen sakın öyle yapma öyle sabırlı olkii yada öyle sabırlı görünkii sonunda dayanamayıp gel konuşalım diyen o olsun..güçlü dur hiç sallamıyormuş gibi davran

kırgınlıklarınızı dile getirmek de geç kalmışsınız malesef:50:şimdi hepsini birden anlatınca eşiniz şok olmuş,tuhafına gitmiş,kaldıramamış.şimdi o şok'dan çıkmasını beklemek ve anlamasını sağlamak için de beklemek lazım

biliyorum çok iyi biliyorum hemde ama hadi ben kötü olmayayım dedim içime attım hep..

şimdi onun böyle üste çıkmaya çalışmasına eve gelmeyip bana ders vermeye çalışmasına sinir oluyorum..

orta yolu bulmak lazim.. ne demek iki soz bi pazarlik bosan demek ya?? okadar kolay mi Allah askina?? çok sasirdim, insan kirginliklarinida dile getiremeyecek mi?? bana kalirsa, esiniz uste çikmaya çalisiyor, butun erkeklerin hatali olduklari donemlerde yaptiklari gibi.. daha fazla ustelemeyin, siz içinizi doktunuz, kirginliklarinizi belirttiniz.. simdi sakince bekleme sirasi, yolculuguda bi bahane bulup ertelemenizi tavsiye ediyorum.. bu sekilde yola çikarsaniz ikinizde birbirinize kirgin oldugu için ister istemez yuzunuze yansiyacak ve ortam gergin olacaktir..Allah yardimciniz olsun arkadasim sevgiler..:70::71:

hem de nasıl..
birde sinirli sinirli tavırlar oysaki ben onu gülerek karşılamıştım.. gelmesini bekledim.. kapıyı ben açtım.. gördüğüm alakaya bakar mısın?

zaten hep böyle oldu biliyor musunuz?
ona sorsan seni el üstünde tutuyoruz derler.. oysaki kayınvalidem benşm evimde yemeği beğenmeyip soğan ekmek yemiş insandır..
oğlum doğduğunda emziremiyorum diye ben böyle şey görmedim benim kızım şu kadar emzirdi bilmem ne diye beni sabahlara kadar ağlatmıştır.. ama eşim bunlara ne dedi hiçbirşey..

şimdi ben hala emziriyorum allaha şükür ama benden sonra görümcem tekrar doğum yaptı ve ikinci çocuğu sadece 3 ay emdi.. ama ben kalkıp siz bana böyle böyle dediniz demedm..

işte şimdi hepsini söyleyince ben kötü oldum yine annesini istemiyor oldum..

eşim olsun sen sıkma canını deseydi de yeterdi bana ama o bunların hepsini görmezlikten geldi..

Çok yanlış konuşmuş cnm...Boşanalım demek bu kadar kolay mı?Anlayamıyorum..Şimdiki durumunuz nasıl peki..

aramız uzak.. daha eve gelmedi ki..

orta yolu bulmak lazim.. ne demek iki soz bi pazarlik bosan demek ya?? okadar kolay mi Allah askina?? çok sasirdim, insan kirginliklarinida dile getiremeyecek mi?? bana kalirsa, esiniz uste çikmaya çalisiyor, butun erkeklerin hatali olduklari donemlerde yaptiklari gibi.. daha fazla ustelemeyin, siz içinizi doktunuz, kirginliklarinizi belirttiniz.. simdi sakince bekleme sirasi, yolculuguda bi bahane bulup ertelemenizi tavsiye ediyorum.. bu sekilde yola çikarsaniz ikinizde birbirinize kirgin oldugu için ister istemez yuzunuze yansiyacak ve ortam gergin olacaktir..Allah yardimciniz olsun arkadasim sevgiler..:70::71:

yolculuğu ne kadar erteleriz bilmem haftaya arkadaşımın nişanı var onun için gidecektim..

Canım yaa oda sende bir anlık öfkenize kapılmıışsınız bence. O sana laf sen ona laf... kırılmışsınız. bence çokta üstüne gitmeyin bak burda bizler bu ailevi nedenlerden dolayı şuan boşanıyoruz .. erkekler maalesef sıkıa gelmiyo. bende tam tersi hemen hemen hergün konuşurdum ailesinin yalnışlarını adam biri çıkınca karşına beni terk etti boşancam diyo. ben annemin evindeyim oğlumla. Boşancaz yani çok şoktayım ama böyle hiç bu raddeye geleceğini tahmin bile edemezdim ama insanoğlu işte beşer şaşar.bence sende eşini sev başkaları için üzmeyin birbirnizi değmez . :((

Back
X