- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi 1tanelerimozi
:) öyle her zaman degil canim yani kavga ettgimizde..zaten o olay oldugunda da annesigille yasiyoduk onlara arkalanarak yapti biliyo orda ses cikaramam..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım hıc gönül alırlarmı soz konuları anneleri cunkı bız nasıl olurda anneleri hakkında konusuruz değil gonul almak evı terkederler bunlar boyle bız el kızıyız oturma odasında yattımda yanıma bıle gelmedı umrunda olmadım beyefendının.. bosver sen arama kendini haklı zannetmesın tilkinin dönüp dolasacagı yer kürkçü dükkanı sen kendinden ödün vermeki pişman oldugunu düşünmesin
Hiç üzülme sen yanlış birşey yapmamışsın.Eşin kendi suçunu bastırmaya çalışıyor.Şokda o şimdi bizim hatun gözünü açtı diyordur.
eee annem ölünce rahatlarsin deyince öyle olunca rahatlarim deseydin..öff yaa oda buna bozulurdu belki..töbe töbe... adami cigirindan cikariyolar ya..
bence onu rahat bırak bi süre ..bırak istediğigibi davransın..o sana nasıl davranırsa sende aynen öyle davrann. zamanla gör bak burnu sürtünce haklı olduğunu görecektir
birşey söyleyeyim mi şimdi o da benim için böyle düşünüyor eminim.. dün akşam konuşalım diye ısrar ettiğimde giyinmeye başladı yapma böyle konuşalım dedim şimdi o yüzden gelmiyor eve dün gitmesini istemedim ya benim aklımı başıma getirecek güya.
yalan deil merak ediyorum nerede olduğunu ama nasıl içim sıkkın var ya nasıl davranacağımı kestiremiyorum..
inşallah..
bakalım daha neler göreceğiz
Çok yanlış konuşmuş cnm...Boşanalım demek bu kadar kolay mı?Anlayamıyorum..Şimdiki durumunuz nasıl peki..
orta yolu bulmak lazim.. ne demek iki soz bi pazarlik bosan demek ya?? okadar kolay mi Allah askina?? çok sasirdim, insan kirginliklarinida dile getiremeyecek mi?? bana kalirsa, esiniz uste çikmaya çalisiyor, butun erkeklerin hatali olduklari donemlerde yaptiklari gibi.. daha fazla ustelemeyin, siz içinizi doktunuz, kirginliklarinizi belirttiniz.. simdi sakince bekleme sirasi, yolculuguda bi bahane bulup ertelemenizi tavsiye ediyorum.. bu sekilde yola çikarsaniz ikinizde birbirinize kirgin oldugu için ister istemez yuzunuze yansiyacak ve ortam gergin olacaktir..Allah yardimciniz olsun arkadasim sevgiler..![]()