Esımle sorunlarım var

allah yardımcın olsun, çünki eşinin bence niyeti başka bir pantolondan insanın gönlümü kırılır erdemli adam bunu yapmaz

Nasılsın bir gelişme varmı?

yok canım.bugun oglen 12de ıse gıttı.abısı aradı benı bu nıe bole yapıo nıe habersı zıse gelmıyo bılmem ne.bende soledıklerını ona soledım.gıderkende cay ıcmıycekmısın dedım bıse demeden cıktı gıttı.salonda yatmaya devam edıyo.aksamlarıda gelıyo kendı koyuo yemegını.anlıycagın ıstede sımdı sıkıntıya gırdı.abısı sımdı bısuru sey soler ona.ıns onun sıkıntısında bende cıkarmaz.

Ya Serap, taktın adamın çayına..
Adam ayrı yatıyo, sebepsiz trip yapıyo..
Sen hala "çay içmiycek misin"..
Hayır ne olacak çay içse onu anlamadım, niye takıldın sen bu çaya?
Yemeğini kendi koymuş tabağına, vah paşam benim, kıyamam..
Neticede o tabağına koyduğu yemeği sen pişirmedin mi..
Tam trip yapsın o zaman, senin emek verdiğin yemeği yemesin, madem ayrı yatıyor..
HA yemez tabi o kadarı, zor gelir..

Gecenlerde bende tartışmıştım eşimle ufak bi sorundan bi sürü bağırdı sonrada oturma odasında yattı bi iki gün.Bende msnden yazdım eger böyle devam ediyosan ewe gelmene gerek yok git istediğin yerde kal dedim.Akşam ben oglumla yattım baktım yine bu kndi havasında gibi.

Gittim yanına hadi gidiosun ewden dedim.Sonra geldi yattı.Barıştık.yani belki bu şekildede olsa senden bi adım bekliyo olabilirmi.Ne istediğin sor en azından böyle nereye kadar gidicekki..

Dhaa öncedende yatagını ayrıdıgı oluyomuydu?

eşiniz ufak bir depresyon geçiriyor gibi geldi bana. sebebini araştırın asabiyetinin. işle ilgili olabilir, ailesiyle ilgili olabilir. çocuğunuzun olmaması sebebiyle olabilir. iş ve aileyle ilgiliyse anlayış göstermeniz lazım. siz de üstüne giderseniz çöker. çocukla ilgiliyse tedavi vs. çaresi vardır umarım. o yollara baş koymanız lazım. boş yere kapris yapıyorsa da kendinizi ezdirmeyin. tabi bu ayrımı yapmak zor olacak. bol şans.

kendi ailesi bile farkındaysa ve 28 yıldır hiçbişey yap(a)mamışsa diyecek söz bulamıyorum. ne kadar bencilmiş ve sen de hala Allaha yalvarıyosun bana bi çocuk ver ya da canımı al diye öyle mi neden?
yarın da çocuğu hasta ettin aman iyi bakamadın diye söylendi diye konu açmak için mi??
ya çok kızıyorum böyle hayırlısını istemeyip de ille de şöyle olsun diye tutturanlara..
şu anda çocuğunun olmaması bi külfet değil arkadaşım nimet nimet! adam benle konuşma böyle devam edelim diyebilecek kadar yüzgöz olmaya hazır baksana.. yarın çocuk olunca onun önünde yaşamayacak mısınız bunları??
valla iyiliğinizi istemesem hiç yazmıycam okuyup geçicem ama işte..
bi adam baba olmayı da haketmeli bence..
kırdıysam kusuruma bakma arkadaşım..

Son düzenleme:
kavgalarımızda hep o bana der cık gıt bu evden.yanı evden o hepbenı kovar.bende herseyı baban yaptı senın evın nerden oluyo sen cık gıt derım.aılem akrablarımızla aynı mah oturuyor.annemın evınede gıdemıyorum.gıdebılsem bıkac gun kalsam.onuda yapamıyorum.daha oncede olmustu yatagını ayırdıgı ama bukadar uzun surmemıstı arkadasım.

dogru soluyosun ama ben artık bu sekılde bı evlılık ıstemıyorum.barısmak ıstıyorum.cevremden utanıyorum artık.ayrılmam gıbı bıse soz konusu deıl.aılemın ekonomık ozgurlugu var ama ben aıleme bole bısyı yasatamam.zamanla olgunlasacagını dusunuyorum.bılıyorum bana kızıcaksınz ama bı cocugum olsa benle kussede ayrıda yatsa ınanın umurumda olmaz.kendımı ona verırım onla ılgılenırım.ısterse aylarca konusmasın.bıde cok ınatcı adamdır belkı benden adım beklıyo.yaptıklarından kendı utansın.bole ayrı oldukca araya dahada sogukluk gırıyo.

Eşimde der bana ama ben ona daha çok söylüorum artık bastırıyorum yani.Birazda deli deliyi görünce sopasını saklarmış ya güçlü durmak lazım sanırım..

Bizim işimiz zor canım ama bence imkansız deil.Başkalarına belki bu tarz bi evlilik basit gelebilir bune ya birbirlerini ewden kovup duruyolar diyede düşünebilirler ama kimse böyle bi aşamaya gelmek istemez.

Sen başkalarıyla ewliliğini kıyaslama.Maalesef bizim ince düşünen eşlerimiz yok ama bazı ince düşünen erkeklerinde sonradan çıkan! çok büyük sorunları olabiliyor emin ol..

Ewi bikaç gün terk etmenin hiçbişeyi çözecegini sanmıyorum.Hadi şimdi çözse bidahaki tartışmada bunu kendine koz olarak kullanıp durur emin ol.

Çay yemek vs. hiçbişey sorma canım.İnternete gir o yanındayken gül.Tw kumandası ondaysa al kanalı değiştir kızarsa ben bu kanalı izlemek istiyorum de filme gül .yani umursamaz davran.Arkadaşın varsa ona git. onun geldiği saatten bi saat sonra ewe gel .Gittiğinide msjla söyle geç kalabilirim falan de..

Bile bile bu evlilige bi sabi dunyaya getireceksiniz oyle mi?
Yok arkadas bu kadınlar adam olmaaaaz!
Sırf evliligi kurtarmak icin boyuna doguruyorsunuz!
Yazık gunahtır ya...
Etmeyin.

Bence eşinizin başka problemleri var sizi çok sevmese evlenmezdi ben sizi sevdiğine inanıyorum..Fazla üzerine gitmeyin heleki bağıran kavga eden hiç siz olmayın bırakın biraz ezsin sizi vicdan azabı çeksin siz karşılık verince vicdan azabı duymaz ama biraz susarsanız zamanla siz çok üzülmeyin diye bu hareketlerinden vazgeçecektir...Ezsin derken haksızken haklı gibi davransın sonuçta işi şiddete götürmeyecek biriyse sonuçta vicdan azabı çekecektir...Sakın evi terketmeye falan da kalkmayın herşey daha kötü olur.Haklıyken haksız duruma düşersiniz

Canım Allah yardımcın olsun kaç yaşındasınız sanırım eşin henüz olgunlaşmamış çocuk gibi saçma sapan davranıyor. Git konuş bakalım bu kadar basit şeylerden ayrılmak istemez bir erkek. Erkekler kolay kolay ayrılıcam filanda demezler tartışmalarda genelde kadınlar yapar...

26 yasındayım.konusmaya calısıom uzamasın bu durum araya sogukluk gırmesın dıye ama yok.aksam ustu aradmgelınce cıgkofte getırırmısın dıye cvp vermeden tamam bıle demeden telefonu yuzume kapadı.oan ole kotu oldumkı anlatamam.msj yazdım sakın bıse getırme sana ınsan gıbı bıse soledım keske sende ınsan gıbı cvp versedyın,galıba hata ettım senı aramakla dedım.oda bana yazmıskılutfen bırbırımızn hayatına hıcbır sekılde gırmeyelım.ben bole mutluyum...

Belki bana kızacaksınız ama başka biri olabilirmi hayatında sanki kendi rızanızla evi terketmenizi bekliyor gibi.

Son düzenleme:
Allah allahh! Niye bukadar uzatıoki küçücük meseleyi.Nedemek böyle mutluyum.Çok sinirlendim gerçekten seni tahmin bile edemiyorum

çok zor durum ama alla büyüktür vardır çıkış yolu biraz daha sabırlı ol kesin konuşmalar yap huyu biraz ağır demek sende ona göre davranmak zorundasın olmadı ayrılalım demek kolayı seçmek sabırlı ol mükafatı vardır canım .kolaylıklar diliyorum sana

aslasaygı sınırını asma sabırlı ol ve bekle bak saygı diyorum asma sen nereye kadar sırıcek ki botyle cozulecektie elbet ..

Bu arada keşke aramasaydın.Konuşmak için bahane aradıgının oda farkında tabii..

umursamaz davranamazmısın bi kaç gün canım.Bence bu mutlaka işe yarar..Senin için, oda bu duruma alıştı diye paçaları tutuşur gibime geliyo

gıcıklık olsun die yapıyor bence sende hiç üstüne gitme...hatta bir akşam geldiğinde seni ewde bulamasın sende birbirimize karışmıyorduk ya arkadaşıma gittim falan de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…