- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.540
- 798
- Konu Sahibi efsane_kus
Çocuk olursa düzelirmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk olursa düzelirmiş
Sizce binadan ayrılırsam sorumluluk sahibi olur muCanım bak, böyle ikiniz özgür, rahat basbasayken bile ilgisizse, çocuk olduğunda beter olur.
Cocukla evlilik cok değişiyor, çoğu erkek kadın kadar sabırlı ve sevgili olmuyor.
Cocuk konusunda sana bakamıyosun muamelesi yapicak, cunku ailesiyle aynı apt.dasiniz ve kvalden buyuk ihtimalle bir sürü laf soyleyecek esine. (Bu sana özgü bir sey degil cogu kvalde böyledir ama esin simdiden hic biseyle ilgilenmiyor ve onlara atiyorsa cocuktan sonra iyice ailesi evin ortasına oturucak) annesi tecrübeli olduğu için ona güvenicek ve bakımıyla onun ilgilenmesini, sorunun olduğunda iki başınıza cozmektense ailesine atıcak.
Hic bi işi yokken seni en fazla sevmesi gerekirken 2 saat birlikteyiz diyorsun çocuk bunu nasil cozucek???
Çocuktan sonra duzelir lafi koca bi YALAN. Sakin kanma güzelim. Sakinn
bu meseleyi onunla konuştun mu hic?
Yapısı nasıl, ailesiyle ilgili sorumluluk aldığı oluyor mu? Ailevi konular veya sirketteki Işlerle vs ilgileniyor mu?Sizce binadan ayrılırsam sorumluluk sahibi olur mu
Öncelikle yanlış anlamazsanız eğer sormak istediğim bi konu var. Özellikle eşiyle sorun yaşayan çok kadın var gerçekten bu sayfa da en büyük sorun olarak bunu gördüm hepsi de ilgisizlik soğukluktan şikayetçi peki evlenmeden önce de böyle miydi eşiniz ki çok farklı olduğunu da sanmıyorum bu kadar uzak olan bi eş size evlenmeden önce nasıl bir ilgisi olabilirdi? Demek istediğim kimileri bu haliyle kabul ediyor evlendikten sonra da söyleniyor o zaman suçu kadında buluyorum tekrar söylüyorum size ön yargılı yaklaşmıyorum bilmediğim için soruyorum çünkü genel olarak hep bunu gördüm. Kuzenim de böyle evlendi o ne kadar hasta olduğumda ilgilenirdi desene ben şahidim kızı herkesin içinde azarlardı rencide ederdi ciddiye almazdı tek yaptığı evlenelim diye baskı yapmaktı acilen çocuk yapması gerekiyordu yaşı geçmişti çünkü ama kuzenim bunu ilgi sevgi aşk olarak görüyordu ki kendine yapılan saygısızlıkları görmezden geliyordu ben hatta evlenmek istediiğine emin misin bak bu evlenmeden böyle evlenince neler yapmaz diyordum valla dediğim çıktı :) sen biçim annesin demeler kıza bağırıp hakaret etmeler... Şimdi boşanamıyor. Yani bu tarz karakterler zaten başta belli ediyor kendini. Şimdi onunla konuşsanız bile işe yaramayacak anladığım kadarıyla soğuk olmaya devam edecek maalesef üzülerek söylüyorum sevgisi de fazla yok demektir buArkadaşlar uzun olacak ama tecrübeli arkadaşlara ve diğer bayanların fikrine ihtiyacım var lütfen yardımcı olun bana1,5 yıl olmak üzere evliyim ama resmen evli değilim gibi eşim benle yemek yemez çay içmez dizi izlemez adam akıllı evde bile durmaz ne yapacağımı şaşırdım resmen ve 7/24 arkadaşlarıyla telefonla konuşur annesinin evine gider ailesiyle aynı binadayız ne sorunum olsa anneme söyle Babama söyle ilgisiz ve sorumsuz bir insan ne yapacağımı şaşırdım kaldım ve ona söylediğim zaman ben akşam ev yemeği yemem çay sevmem televizyon sevmem günün 2 saati onunla geçiyor sadece onun dışında hep yalnızım evde ve kendisi de çalışmıyor şirketleri var ama onlar işe gitmiyor yoğun bir iş temposu da yok lütfen yardım cevaplarınız bekliyorum
Hayır her şeyi aileye yüklemiş her şeyi onlar çözer e ticaretle ilgileniyor şu an yeni yeni o ayrı babası ayrı ama benim mutfak alışverişimi bile onlar yapar pazara gider alışveriş yapar ikiye bölerler ben ekstra almak istersem markete giderimYapısı nasıl, ailesiyle ilgili sorumluluk aldığı oluyor mu? Ailevi konular veya sirketteki Işlerle vs ilgileniyor mu?
Annemlerde en fazla 2 gün kalabilirim hemen gelmemi isterEşiniz evlendiğinin farkında değil size harcayacağı enerjiyi arkadaşlarına harcıyor ayrıca ben sevgi konusunda da emin olamadım seven bir erkek ne kadar özgür olursa olsun sevdiğiylede olmak ister bence bi süre annenizde kalın öyle küslük falan yapmadan bakalım yokluğunuz onu nasıl etkilicek ne kadar gelmeniz için uğraşacak
Biz tatile falan gittiğimiz zaman bambaşka biri oluyor daha ilgili daha sorumluluk sahibi ama şu lanet binaya girdiğimiz an buradakilere dönüşüyor sizce sorun ailesine yakın olmamız mı ve binada sadece annesi babası değil dayı amca hala babaanne kuzenleri herkes var hep iç içelerÖncelikle yanlış anlamazsanız eğer sormak istediğim bi konu var. Özellikle eşiyle sorun yaşayan çok kadın var gerçekten bu sayfa da en büyük sorun olarak bunu gördüm hepsi de ilgisizlik soğukluktan şikayetçi peki evlenmeden önce de böyle miydi eşiniz ki çok farklı olduğunu da sanmıyorum bu kadar uzak olan bi eş size evlenmeden önce nasıl bir ilgisi olabilirdi? Demek istediğim kimileri bu haliyle kabul ediyor evlendikten sonra da söyleniyor o zaman suçu kadında buluyorum tekrar söylüyorum size ön yargılı yaklaşmıyorum bilmediğim için soruyorum çünkü genel olarak hep bunu gördüm. Kuzenim de böyle evlendi o ne kadar hasta olduğumda ilgilenirdi desene ben şahidim kızı herkesin içinde azarlardı rencide ederdi ciddiye almazdı tek yaptığı evlenelim diye baskı yapmaktı acilen çocuk yapması gerekiyordu yaşı geçmişti çünkü ama kuzenim bunu ilgi sevgi aşk olarak görüyordu ki kendine yapılan saygısızlıkları görmezden geliyordu ben hatta evlenmek istediiğine emin misin bak bu evlenmeden böyle evlenince neler yapmaz diyordum valla dediğim çıktı :) sen biçim annesin demeler kıza bağırıp hakaret etmeler... Şimdi boşanamıyor. Yani bu tarz karakterler zaten başta belli ediyor kendini. Şimdi onunla konuşsanız bile işe yaramayacak anladığım kadarıyla soğuk olmaya devam edecek maalesef üzülerek söylüyorum sevgisi de fazla yok demektir bu
Seni sevdiğine bu kadar emin olma bence seninle sıkılıyor. Yazık değil mi en güzel yaşlarını böyle ot gibi yaşayan bir adamla geçiriyorsun? En azından konuş veya tartışma çıkar sorunları bağırarak da olsa söyle ne çirkin bi evlilik bu bizde 1 sene 9 aydır evliyiz asla bensiz yatağa bile yatmaz bırak ki annesine gitmeyi. konuşmadan öylece otursam ilgimi çekmek için yapmadığı şey kalmaz.Araftayım resmen iyi biri merhametli beni seviyor değer veriyor ama evde hayatımız bu yönde ilerliyor
Biz tatile falan gittiğimiz zaman bambaşka biri oluyor daha ilgili daha sorumluluk sahibi ama şu lanet binaya girdiğimiz an buradakilere dönüşüyor sizce sorun ailesine yakın olmamız mı ve binada sadece annesi babası değil dayı amca hala babaanne kuzenleri herkes var hep iç içeler
Ayri binaya çıksanız belki daha iyi olur tatilde flan bamnaska diyosan.Hayır her şeyi aileye yüklemiş her şeyi onlar çözer e ticaretle ilgileniyor şu an yeni yeni o ayrı babası ayrı ama benim mutfak alışverişimi bile onlar yapar pazara gider alışveriş yapar ikiye bölerler ben ekstra almak istersem markete giderim