Esimle Sorunlarım

Kurkmantolumado

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2025
61
13
3
Herkese merhabalar .Eşim ve ben 4 yıllık evliyiz .Çeşitli problemler yaşıyoruz. Son yaşadığım olaydan sonra patladım. Yakin zamanda memlekete gideceğiz .İzinlerimizi önceden ayarladık. Esimin erken başlıyor izni .Hafta içi benden iki gün önce gidecek memlekete .Beni bekle iki gün sonra beraber gidelim dedim. Napayim tatili boş mu degerlendireyim 2 gün sen çalışacaksın ben giderim sen de trenle gel dedi tamam dedim çaresiz.Bayramlarda da tatil on gün ise hepsini ailesiyle geçirmek ister .Ben o kadar kalamam benimde ailem var düzenim var dedim .Eşime inat iki kez erken döndüm bayramdan tek başıma. Neden böyle yapıyor. Tuhaf geliyor artık bana .Eşler ayrılmamali birbirinden beraber hareket etmeliler değil mi ?

Herkese merhabalar .Eşim ve ben 4 yıllık evliyiz .Çeşitli problemler yaşıyoruz. Son yaşadığım olaydan sonra patladım. Yakin zamanda memlekete gideceğiz .İzinlerimizi önceden ayarladık. Esimin erken başlıyor izni .Hafta içi benden iki gün önce gidecek memlekete .Beni bekle iki gün sonra beraber gidelim dedim. Napayim tatili boş mu degerlendireyim 2 gün sen çalışacaksın ben giderim sen de trenle gel dedi tamam dedim çaresiz.Bayramlarda da tatil on gün ise hepsini ailesiyle geçirmek ister .Ben o kadar kalamam benimde ailem var düzenim var dedim .Eşime inat iki kez erken döndüm bayramdan tek başıma. Neden böyle yapıyor. Tuhaf geliyor artık bana .Eşler ayrılmamali birbirinden beraber hareket etmeliler değil mi ?
Ekonomik özgürlüğü olan bir kadınım. Neden bu kadar dediğim dedik ve benim düşüncelerimi önemsemiyor. Bir şekilde hep onun dediği oluyor

Sizi iki güncük bekleyememesi gerçekten garip. İnsan eşiyle yolculuktan bile zevk almalı. Otobüste içilen kötü kahve bile tatlı gelmeli.
Bilemedim sizi ev arkadaşı olarak görüyor sanki.
Ev arkadaşı mı? Hiç böyle düşünmemiştim. Herkes ayrı hareket edebilmeli evlendik diye sürekli beraber mi olacağız der hep.

Aileleriniz aynı memlekette mi, ben eşler illa her şeyi beraber yapmalı kafasında değilim ama bayramlarda da çift olarak gidilmeli bence , trenle yol uzunsa imkan varken beraber gidilmeli , kendi evinde iki gün nasıl kafa dinlemek istemez insan anlamadım.
Memleketlerimiz aynı evet .İki sokak var onlarla bizim aramızda üstelik. Eşim arabayla gidecek aracimiz var.Bana sen trenle gel diyor

Yani tamam da aynı yere gidiliyorsa insan iki gün bekler eşini beraber gidilir. Siz farklı bir yere gidecek olsanız neyse.
Evet bence de .Ben ona her yerde her durumda eşlik ediyorum. Ama onda aynı özveri yok .Yakin zamanda meslek günümüzün kutlaması var o günü saçma buluyor aramızda sıkılıyor kendisi farklı meslekten sen git ben gelmem diyor .

Memleketlerimiz aynı evet .İki sokak var onlarla bizim aramızda üstelik. Eşim arabayla gidecek aracimiz var.Bana sen trenle gel diyor
Benim eşim bunu hayatta demez çok garip geldi çok ayrılmalık bi durum varsa arabayı sen al ben trenle gelirim der böyle olmalı bence sizin konforsuz yolculuk yapacağınızı da umursamıyor. Konuştunuz mu neden böyle yapıyor?

Ben çok sizinle aynı düşüncede değilim
Birlikte hareket etme, ayrılmamalı gibi düşüncelerim yok
Ama şuanki durumunuz farklı aynı yere gideceksiniz 2 gün bekleyebilir yani
Saçmalamış..
Evde kalıp 2 gün beni bekleyince boşuna izin kullanmış gibi hissediyormus .Ben çalışacağım. Senede 2 hafta izni var ondan mı acaba diyorum benim ondan çok tatilim

Evet bence de .Ben ona her yerde her durumda eşlik ediyorum. Ama onda aynı özveri yok .Yakin zamanda meslek günümüzün kutlaması var o günü saçma buluyor aramızda sıkılıyor kendisi farklı meslekten sen git ben gelmem diyor .
Hep mi böyle. Sizinle başka etkinlikler planlar yapıyor mu mesela?

Benim eşim bunu hayatta demez çok garip geldi çok ayrılmalık bi durum varsa arabayı sen al ben trenle gelirim der böyle olmalı bence sizin konforsuz yolculuk yapacağınızı da umursamıyor. Konuştunuz mu neden böyle yapıyor?
Benim arabayı alma gibi durumum pek yok şu an .yeni öğreniyorum araba kullanmayı ve bir kaç ufak kazam oldu yakin zamanda .Konuştum tabiibencr bu gayet normal sen de sonra gel nolacakki ailemi göreceğim özledim diyor

Evde kalıp 2 gün beni bekleyince boşuna izin kullanmış gibi hissediyormus .Ben çalışacağım. Senede 2 hafta izni var ondan mı acaba diyorum benim ondan çok tatilim

Ya aynı yere gitmeseniz ona da hak vericem
Bende 1 günü kâr sayanlardanım
Şuan calışmadığım halde haftasonunu değerlendiremediğim de üzülürüm

Ama aynı yere gideceksiniz yani beklenmeli 2 gün de bulunduğunuz yerde bir şeyler yapsın
Gideceğiniz yer uzak mı?

Tren daha konforlu 😄
Tak kulaklığı yat, aç kitabını oku.. miss tek başına :))
Saatlece direksiyon başında ayy.. :))

Hep mi böyle. Sizinle başka etkinlikler planlar yapıyor mu mesela?
Yapıyor evet. Onun arkadaşlarıyla seyahatler yaptık gezdik .Ama benim ortamından hoşlanmıyor. Arkadaşlarının eşleri ne kadar güzel karin var vs dediğinde hemen savunmaya geçer şunlarını bilmiyorsunuz dışı seni ici beni der.Surekli yeteneksiz ve beceriksiz oluşumdan dem vurur .Böyle oluncada hemcinslerim rahatsız oldu birkaç sefer ve ailecek görüşmedik sonrasinda

Ya aynı yere gitmeseniz ona da hak vericem
Bende 1 günü kâr sayanlardanım
Şuan calışmadığım halde haftasonunu değerlendiremediğim de üzülürüm

Ama aynı yere gideceksiniz yani beklenmeli 2 gün de bulunduğunuz yerde bir şeyler yapsın
Gideceğiniz yer uzak mı?
Arabayla 3 saat trenle 2 saat

Yani o özel arabasına atlayıp keyifle yolculuk yaparken size bin trene gel diyebiliyor? Yani böyle şeyler çok normal mi oldu artık ben mi anlamıyorum. Kocanız 2 gün için sizi treni layık görüyorsa niye evlisiniz? Bu adam hayatınıza ne katıyor?
Benim komforumu çok umursamıyor sanırım

Back
X