• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle sorunlarim

Dipteyim

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
288
Yer
Şanlıurfa
Merhabalar eşimle sürekli kavga ederiz. Ama sürekli ben bir şey yok gibi hangi yemek saatiyse gecirmem ağlaya ağlayada olsa Ama çok kaba davranıyor bana karşı sanki normal zamanda da kavgalı gibi azarlar şekilde konuşuyor. Bu durum beni çok yoruyor. Benim tahammülüm kalmadı bayramda kendi memlekete gitti benle cocuk annemde kaldık. Bayram günü öğleden sonra babamı aradı bayramlaştı. Ablamlara büyük olarak bir mesaj atıver dedim atmadı 2. Gun gelirken otobüste ben gelince eve geçeriz dedi. Ona bozuldum. Arabada ablam ve annem olduğu için annemlere geçtik dedim ki sadece babamın bayramını kutladın diğerlerine de iyi bayramlar deyiver dedim benim için bayram bitti dedi. Cok üzüldüm alt tarafı iyi bayramlar diyecekti. Ufacık bir şeyi yapmayan birine tavrınız ne olurdu

Ben görümceme mesaj atmadım eşim de ablama at diye zorlamadı. Henüz görmedim de eşinin memleketine gitti. Kaynıma da atmadım eltime de atmadım. Annesinin babasının yanına üst üste iki gün gittim bayramlarını kutladım. En başından anne babana saygıda kusur etmem ama diğerleri için benden bir beklentide olma demistim o da beklemiyor zaten. Velhasıl kimseyi zorlamaya hakkınız yok.

Merhabalar eşimle sürekli kavga ederiz. Ama sürekli ben bir şey yok gibi hangi yemek saatiyse gecirmem ağlaya ağlayada olsa Ama çok kaba davranıyor bana karşı sanki normal zamanda da kavgalı gibi azarlar şekilde konuşuyor. Bu durum beni çok yoruyor. Benim tahammülüm kalmadı bayramda kendi memlekete gitti benle cocuk annemde kaldık. Bayram günü öğleden sonra babamı aradı bayramlaştı. Ablamlara büyük olarak bir mesaj atıver dedim atmadı 2. Gun gelirken otobüste ben gelince eve geçeriz dedi. Ona bozuldum. Arabada ablam ve annem olduğu için annemlere geçtik dedim ki sadece babamın bayramını kutladın diğerlerine de iyi bayramlar deyiver dedim benim için bayram bitti dedi. Cok üzüldüm alt tarafı iyi bayramlar diyecekti. Ufacık bir şeyi yapmayan birine tavrınız ne olurdu
Memnun değilseniz ayrılın,seçenek var yani.

Evinizde çocuk var. O çocuk sizlerde gördükleriyle, o evde hissettikleriyle büyüyüp yetişiyor. Hiçbi çocuk sürekli kavga edilen bir eve doğmayı, o kavgalara şahit edilmeyi haketmez. Eşinizin düzelmeye, sizin de boşanmaya niyetiniz yoksa kavga etmeyi bırakın. Çocuğunuz kız mı erkek mi bilemem, farketmez de zaten ama ileride hakarete uğradığında bunu sineye çekip ağlaya ağlaya devam edecek.

Diğer konuya gelirsek, aileniz eşinizin huyunu bilmiyor mu? Iyi bayramlar dese ne demese ne? Öyle bi insan benim bayramımı kutlamış kutlamamış hiç de umrumda olmaz.

Ben görümceme mesaj atmadım eşim de ablama at diye zorlamadı. Henüz görmedim de eşinin memleketine gitti. Kaynıma da atmadım eltime de atmadım. Annesinin babasının yanına üst üste iki gün gittim bayramlarını kutladım. En başından anne babana saygıda kusur etmem ama diğerleri için benden bir beklentide olma demistim o da beklemiyor zaten. Velhasıl kimseyi zorlamaya hakkınız yok.
Onlarla bir sıkıntısı yok ya da onların onla mesaj atmadı aynı ortama gelincede bayram ya hani kutlanmali diye düşünüyorum

Onlarla bir sıkıntısı yok ya da onların onla mesaj atmadı aynı ortama gelincede bayram ya hani kutlanmali diye düşünüyorum
İlla sıkıntısı olması gerekmiyor baldızının bayramını kutlamak zorunda değil. Aynı ortama gelince de karşılıklı hoş geldin hoş bulduk yapılır ve karşılıklı kutlanır.
Ama zaten sizin daha büyük problemleriniz varmış bu onların yanında devede kulak kalmalı.

Eşiniz sizi ve ailenizi önemsemiyor.

Ben de öyle olduğunu söylüyorum ama inatla öyle olmadığını iddia ediyor ya da her şeyde ben hiç bir şey yok gibi davrandığım için bana öyle davranmaya devam ediyor

Ben de öyle olduğunu söylüyorum ama inatla öyle olmadığını iddia ediyor ya da her şeyde ben hiç bir şey yok gibi davrandığım için bana öyle davranmaya devam ediyor

Neden bir şey yok gibi davranıyorsunuz? Ağlaya ağlaya bile yemek saatini geçirmem demissiniz sebep? Bu muameleden pek şikayetçi değilsiniz sanki.

Eşiniz ablalarınıza bayram mesajı atmak zorunda değil.
Yan yana gelince annenizle bayramlaşabilirdi ama bu da karşılıklı bir şey. O söylemeseydin ablanız, annenizde bayramını kutlayabilirdi eşinizin. Onların da içinden gelmediyse demek.
Size iyi davranmıyormuş bu ayrı mesele böyle bir adamı ablama bayram mesajı at diye darlamak da tamamen gereksiz.

Üzgünüm ama sizi sevmiyor.yada eksik var anlatiklarinizda.abla anne biseymi yaptı da muhatap olmak istemiyor.sevmese idi evlenmezdi ne yaptınız da soğudu sizden.size kötü davranıyor aleni

Ağlaya ağlaya da yemek saatini geçirmemek ne demek? Çocuk musun?

Zorla yapılan bayram aramaları ve atılan mesajlar o kadar sinir bozucu ki. Zorlamanın ne anlamı var? Mesaj atmazsa atmasın.

Adam en başta seni poposuna takmıyor, senin derdin mesaj ya , pes!

Belli ki anlaşamıyorsunuz.

Ben benim ailemin evine girerken benim.icin bayram bitmiştir demesine takıldım çünkü hiç sorunları yok hep beraber çok vakit geçiririz yan yana gelince bayram kutlanmaz mi

Ben benim ailemin evine girerken benim.icin bayram bitmiştir demesine takıldım çünkü hiç sorunları yok hep beraber çok vakit geçiririz yan yana gelince bayram kutlanmaz mi
Siz nie onun memleketine gitmediniz mesela bi sorun mu var ailesiyle

belkide bundan sebeb ailenize değer vermiyordur

Back
X