- Konu Sahibi pessimistic_02
canım bence seni beğenmediğle alakası yok,sen şimdi böyle düşündüün için yani ona "beni arzulamıyorsun beğenmiyorsun oyüzden ben istemesem yaklaşmazsın" gibi bir düşünce içinde olduğun için hem sen üzülüyorsun hem o sıkılıyor yani görev gibi görmese bile sen ona öyle hissettirdiğin için uzaklaşmaya başlar asıl. bence sürekli konuyu açıp konuşma zaten sen açınca o kapattığına göre zorlama..
akışına bırak yani bakalım bir süre yaklaşma, yani uzak olma ama o işi ister gibi davranma demek istedim. bakımlı sıcak ol ama o adım atmadan atma birsüre, sonra baktın gördün o yanaşıyor zaten sana, ozaman zaten sorun yok demektir sende kafandan bu kuruntuları atarsın=) bence asıl sen böyle yapıyorsun diye o stres yapmıştır, inş bir ömür mutlu olun:)
akışına bırak yani bakalım bir süre yaklaşma, yani uzak olma ama o işi ister gibi davranma demek istedim. bakımlı sıcak ol ama o adım atmadan atma birsüre, sonra baktın gördün o yanaşıyor zaten sana, ozaman zaten sorun yok demektir sende kafandan bu kuruntuları atarsın=) bence asıl sen böyle yapıyorsun diye o stres yapmıştır, inş bir ömür mutlu olun:)