konu sahibi arkadaşım....her erkeğin yapısı farklıdır bazısı düşkün olur bazısı olmaz...yani cinselliği haftada 2 kere,haftada 3 kere diye ayırt etmek yanlış diye düşünüyorum yani asıl problem senın bunu kafana takıyor olman...insan eşini ne zaman arzularsa ozaman olur bence.....birde çevrendekiler anladığım kadarıyla kafanı karıştırmış herkesin yaşam tarzı,çalışma saatleri ve cinselliği farklıdır yani kıyaslama asla yapma derim ben....
bak sana örnek vereyim benim çocuğum olmuyor 2 yıldır doktorlar şu zaman çalışacaksınız dedikleri zaman eşim kitleniyor yani adamda ters tepiyor ama normalde bir problem yok ama stres oluyorum diyor...sende adamcağızı strese sokmuşun gibi geldi bana ısrar etme ne zaman isterse ozaman beraber olun senin canın istiyorsada farklı şekilde belli edersin arkadaşların dediği gibi giyimine filan dikkat edersin....daha evliliğiniz çok yeni sorumluluklar kolay değil sende evliliğe tam adapte olamamışın canım oyüzdende antidepresan kullanıyormuşun zaten,dediğim gibi tek yapman gereken sayı yada sınır koyarak ilişkiyi değerlendirmemen...rabbim yardımcın olsun...