Eşimle sorunlarımız var

sevgili pessimistic, asude_bahar rûmûzlu üyenin sorgulamaları derin
paralel derinlikte düşünmeden evvel kendinizi tanımanız gerekir.
yüzeyselliğe odaklanmışsınız siz. problemin özünden kaçıyorsunuz da olabilir. olmayabilir de.
görmek istenmeyen problem ile yüzleşmek istemeyebilirsiniz. haklısınız. depresan bu anlamda rahatlatıcıdır.
kanınızda seratonin gezer. üzülürsünüz ama hissetmezsiniz.
kendinizi tanımak, içgörü geliştirmek, içselliğiniz ile yüzleşmek zaman alır. istiyorsanız yaparsınız bunu.
kendinizi tanımadan, eşinizi tanımak istemeyin.
eş ilgisizliği evrensel bir problem. bireysel değil.
hekim bu sebepten depresan vermez.
kullanmış olduğunuz rûmûz da manidar. bütünün ayrıntısı olabilir.

inanın verdiler ben bu durumu anlattım direk kullan bu ilaçları tekrar gel dedi

konu sahibi arkadaşım....her erkeğin yapısı farklıdır bazısı düşkün olur bazısı olmaz...yani cinselliği haftada 2 kere,haftada 3 kere diye ayırt etmek yanlış diye düşünüyorum yani asıl problem senın bunu kafana takıyor olman...insan eşini ne zaman arzularsa ozaman olur bence.....birde çevrendekiler anladığım kadarıyla kafanı karıştırmış herkesin yaşam tarzı,çalışma saatleri ve cinselliği farklıdır yani kıyaslama asla yapma derim ben....

bak sana örnek vereyim benim çocuğum olmuyor 2 yıldır doktorlar şu zaman çalışacaksınız dedikleri zaman eşim kitleniyor yani adamda ters tepiyor ama normalde bir problem yok ama stres oluyorum diyor...sende adamcağızı strese sokmuşun gibi geldi bana ısrar etme ne zaman isterse ozaman beraber olun senin canın istiyorsada farklı şekilde belli edersin arkadaşların dediği gibi giyimine filan dikkat edersin....daha evliliğiniz çok yeni sorumluluklar kolay değil sende evliliğe tam adapte olamamışın canım oyüzdende antidepresan kullanıyormuşun zaten,dediğim gibi tek yapman gereken sayı yada sınır koyarak ilişkiyi değerlendirmemen...rabbim yardımcın olsun...:16:

amin inşallah,istemeden takılıyorum bu konuya beni arzulamadığı için ilgilenmiyo diye düşünüorumy

merhaba arkadaşım, yorumların tümünü okumadım ama yemeğimi bile kayınvalde veriyor demişsin,bence değişikliğe burdan başla mutfakta eşinle beraber kendi yemeğinizi kendiniz yapın orda beraber vakit geçirin genelde mutlaka bi elektriklenme olacaktır tabi bunu eglenerek yapın

birdekilo aldım diye bunu cinsel isteksizliğe neden oluyormuş gibi görmeyin eger karşınızdaki erkek istekliyseo kilolar ona görünmez çünü siz daha yeni evli sayılırsınız

beraber başbaşa vakit geçirmeye çalışın sosyal etkinliklere katılın onunla dertleşin ama eşi olarak değil bi dostu arkadaşı gibi, belki size anlatamadıgı bir sıkıntısı vardır

eşim bana eskisi gibi ilgi göstermeyince ben çok üzüldüm buna ev arkadaşlarım vardı evlenmeden önce ailemden ayrı yaşıyordum,onlarda giti ailemle ayda 1 2 görüşüyorum acaba onlar mı beni böyle negatif düşünmeye itiyo

Şu an eşinden başka kimsen yok mu ?
Aile,arkadaş,iş arkadaşı vs...

Tüm ilgi ve sevgi beklentini eşinde yoğunlaştırıyorsun sanırım.

merhaba arkadaşım, yorumların tümünü okumadım ama yemeğimi bile kayınvalde veriyor demişsin,bence değişikliğe burdan başla mutfakta eşinle beraber kendi yemeğinizi kendiniz yapın orda beraber vakit geçirin genelde mutlaka bi elektriklenme olacaktır tabi bunu eglenerek yapın

birdekilo aldım diye bunu cinsel isteksizliğe neden oluyormuş gibi görmeyin eger karşınızdaki erkek istekliyseo kilolar ona görünmez çünü siz daha yeni evli sayılırsınız

beraber başbaşa vakit geçirmeye çalışın sosyal etkinliklere katılın onunla dertleşin ama eşi olarak değil bi dostu arkadaşı gibi, belki size anlatamadıgı bir sıkıntısı vardır

işyerindeki sıkıntısını herşeyi anlatır bana ailesine kızsa üzülse benimle paylaşır

zihnyetn çok açık üstne konuşmaya bile gerek yok.. yazık ...
araya yazdığım için çok özür dilerim lâkin yazmak istedim.
sondaki yazık.. ifadesine istinaden yazmak isteğim gelişti.
herhangi konu hakkında aynı düzlemde düşünmediğimiz kişi ile başka konuda örtüşebiliriz. olabilir bu. örtüşmeyebiliriz de. bu da olabilir.
tasvip etmediğimiz fikri ötekileştirmek iç rahatlatıcı sanırım. bundan yapıyor olabiliriz bunu.
kişisel algılama lütfen kübra. algılayabilirsin de tabi ama kişisel yazmadım ben. senin aracılığın ile genel yazdım.

arkadaşım yazılanların hepsini okuyamadım ama sana şunu söyleyebilirim. Etrafından duyduklarına aldanma. Ben de zamanında çok duydum '''ay siz yeni evlisiniz inanamıyorum haftada iki mi, bizim saçlarımız hiç kuru kalmazdı hahaha...'' diyen o kadar çok insan gördüm ki evliliğimin üçüncü yılında şunu anladım, cinsellik de bir süreç, eşler birbirine zamanla alışıyo, nişanlıyken yaşananlar yüzeysel şeyler, evlilikteki cinsellik çok ayrı bence. Zamana bırak. Kimsenin dediğine aldırma. Bana da derlerdi '''çok azzz'' diye kendimde eksiklik arardım. Ama boşunaymış. Zamanla birbirinin isteklerini, sevmedeiklerini, zamanını hep biliyorsun artık.

arkadaşım yazılanların hepsini okuyamadım ama sana şunu söyleyebilirim. Etrafından duyduklarına aldanma. Ben de zamanında çok duydum '''ay siz yeni evlisiniz inanamıyorum haftada iki mi, bizim saçlarımız hiç kuru kalmazdı hahaha...'' diyen o kadar çok insan gördüm ki evliliğimin üçüncü yılında şunu anladım, cinsellik de bir süreç, eşler birbirine zamanla alışıyo, nişanlıyken yaşananlar yüzeysel şeyler, evlilikteki cinsellik çok ayrı bence. Zamana bırak. Kimsenin dediğine aldırma. Bana da derlerdi '''çok azzz'' diye kendimde eksiklik arardım. Ama boşunaymış. Zamanla birbirinin isteklerini, sevmedeiklerini, zamanını hep biliyorsun artık.

inşallah zamanla düzelir bizimde

arkadaşlar cok birlikte olup zevk alamamak mı yoksa az birlikte olup zevki yasamak mı takılmayın ya bu kadar sayılara

Son düzenleme:
Back
X