- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
- Konu Sahibi Sifirbeklenti
-
Bi de burda kendini haklı çıkarmaya calisiyorHe o sanırsam
evet ama o kisiyle asla cinsel birlikteligim olmadi is ortamında görüştük sadece. zaten okisinin ilgisi duygusal yaklasimi ve benim boslukta olmamla o hatayi yapmistim. Ama o adamdan ayrildim hala bırakmıyor peşimi. Ne yapacagim bilmiyormSen şu kocasını aldatan kadın değil misin???
Aynnevet ben de baktım şimdi o
Sana şöyle okkalisindan küfredip ban yememi mi izlesem acabaevet ama o kisiyle asla cinsel birlikteligim olmadi is ortamında görüştük sadece. zaten okisinin ilgisi duygusal yaklasimi ve benim boslukta olmamla o hatayi yapmistim. Ama o adamdan ayrildim hala bırakmıyor peşimi. Ne yapacagim bilmiyorm
Amacım kendimi hakli cikarmak degil. Ben hatalarımı da yasadigim sıkıntıları da biliyorum. Lütfen daha fazla kalp kirmayin zaten iyi değilim yardima ihtiyacım var amacim evliligimi kurtarmakBi de burda kendini haklı çıkarmaya calisiyor
evet ama bu topicte mağdur gibi görünmeye çalışmış şaşırdım ben çocuğu için çok üzüldüm şu an.Aynn
Kocasının yaptıkları aldatmayı gerektirmiyor. Kendince hakli çıkarmaya çalışıyor hanımefendi.
Kafam beynim çöktüBi de burda kendini haklı çıkarmaya calisiyor
Içimden neler neler geçiyorevet ama bu topicte mağdur gibi görünmeye çalışmış şaşırdım ben çocuğu için çok üzüldüm şu an.
yazık çocuğa sağlıksız bir ortamda sürükleniyor.Içimden neler neler geçiyor
Bakın amacim mağdur gibi gorunmek degil bunlar benim sorunlarım. Fazlasi var eksiği yok. Diger actigim konudan dolayi bunlari görmezden gelmek isterseniz de diyecek bir seyim yok. Benim yardima ihtiyacim var. Esim bilmiyordu o kisiyle gorustugumu ki sadece is ortaminda görüştüm ve ayrildimevet ama bu topicte mağdur gibi görünmeye çalışmış şaşırdım ben çocuğu için çok üzüldüm şu an.
Niye konunda dile getirmedin o zaman aldattığını? Herkesin haklısın yazısını okuyup aklınca kendini mi rahatlatacaktın?Bakın amacim mağdur gibi gorunmek degil bunlar benim sorunlarım. Fazlasi var eksiği yok. Diger actigim konudan dolayi bunlari görmezden gelmek isterseniz de diyecek bir seyim yok. Benim yardima ihtiyacim var. Esim bilmiyordu o kisiyle gorustugumu ki sadece is ortaminda görüştüm ve ayrildim
Bunlar benim 7 yildir yaşadıklarımı hakli çıkarmakla ne alakasi var su telefonu kapatsam hangi birinizi taniyorum allah askina. Benim gercek kimligimi nerden biliyorsunuz da size kendimi hakli cikarayim. Benim yardima saglikli düşünmeye ihtiyacim varSen şu kocasını aldatan kadınmışsın bu konuyuda kendini haklı çıkarmak için açmışsın keşke baksaydım, haketmişsin.
Bir konuya herşeyi nasil sigdirabilirim ? Olmadi eşimin ailesinin hakaretlerini de yazayim.Niye konunda dile getirmedin o zaman aldattığını? Herkesin haklısın yazısını okuyup aklınca kendini mi rahatlatacaktın?
Bende de is yok ya hicbirsey istemiyorum cok isteksizim acaba bende mi sorun var. Yoksa bu kilo ve penis boyu gercekten birbiriyle alakali mi ben hic zevk almiyorum cunkubu lafları bana söyleyecek varyaaa
80 yaş psikolojine sokmazsam o adamı bende insan değilim ,
tv ne seks sahneleri görüyoruz insanın dünyayı ateşe veresi geliyor de
bakalım sana ne cevap verecek , şişko patates
Yeter ki işine gelsin, cok güzel sığdırırsın.Bir konuya herşeyi nasil sigdirabilirim ? Olmadi eşimin ailesinin hakaretlerini de yazayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?