- 2 Nisan 2019
- 75
- 1
- 3
- 36
- Konu Sahibi Sifirbeklenti
-
Evet bu forumda herkes nişan bozan bozan başka bir şey bildikleri yok. Bosansam sanki herşey daha güzel olacak. Benim cocugum babasız büyüdükten sonra ne anladim boşanmaktan. Benimde çok hatalarım var yok degil. Ama evliligimin basindan beri yasadigim vajinusmus ve eşimin tavırları beni mahfetti tüketti. İlk yillar sicakta terliyoruz normal olarak gogus arama parmağını koyar koklardi ter kokusunu bunu dalga geçer gibi vücudumun bazi yerlerinde yapardı küçümseyerek degil ama hep gırgır olarak yapardı. O kadar çok üzülür icime atardim ki bir şey soyleyemezdim yataga yarim da olsa dusa girmeden gidemiyordum acaba kotu kokuyormuyum diye. Bazen anlik gelirdi sirf kokarim belki diye ilişkiyi reddederdim. Yasim kucuk evlendi cahillikte vardi cok sonra soyledim rahatsız oldugumu ama is isten gecti cinsel hayatımız bitti.Merhaba, eşinin anlayışsız, bencil ve kadına deger vermeyen sifatlara sahip bir insan oldugu aşikar. Bir laf vardir bekara kari bosamak kolay diye. Bu foruma girenler de o hesap. Herkes bosa soyle yap boyle yap diye akil vermis. Oncelikle bir iliski de problem varsa o problemi cozme yoluna gidersin. Baktin ki problem cozulecek gibi degil ancak o zaman bosanmayi vs diger alternatifleri dusunursun. Kimse egitilmez degildir. Senin yapacagin daha dogrusu yapman gerekn ilk sey, esini karsina alip sakin bir tavirla tane tane olacak sekilde icindekileri, neler hissettiklerini ona anlatman. Senin bu sekilde davranman benim kendimi bu sekilde hissetmeme neden oluyor. Beni sevmedigini, bana deger vermedigini beni sadece sex objesi olarak gordugunu dusumuyorum. Bana karilik yapmiyorsun diyerek bana hakaret etmis oluyorsun. Cunku bir kadin kocasinin tum isteklerini yerine getirmekle mukellef degildir. Olaylara sadece kendi acindan degil benim acimdan da bakmalisin. Senin sex yapmak icin tahrik edilmeye ihtiyacin varsa, benim de var. Sen bu sekilde emir kipli cumleler kullandiginda bendeki cinsel durtuleri de baskilamis oluyorsun. Benden kendime ozen gostermemi bekliyorsun ama ayni ozeni sen kendine gostermiyorsun gibi gibi bu sekilde rahatsiz oldugun davranislarini birer birer soyle.
Yazdiklarindan anladigim kadariyla esin pek anlayisli bir kisilige sahip degil. Ama "tatli dil yilani bile deliginden cikarir" diye bir laf vardir. Bu atasozunu benimseyerek uygulamani oneririm. En azindan sansini bir denemelisin bence. Azicik insaniyetli bir insansa kafasina bazi seyler dank edecektir emin ol.
Evet bu forumda herkes nişan bozan bozan başka bir şey bildikleri yok. Bosansam sanki herşey daha güzel olacak. Benim cocugum babasız büyüdükten sonra ne anladim boşanmaktan. Benimde çok hatalarım var yok degil. Ama evliligimin basindan beri yasadigim vajinusmus ve eşimin tavırları beni mahfetti tüketti. İlk yillar sicakta terliyoruz normal olarak gogus arama parmağını koyar koklardi ter kokusunu bunu dalga geçer gibi vücudumun bazi yerlerinde yapardı küçümseyerek degil ama hep gırgır olarak yapardı. O kadar çok üzülür icime atardim ki bir şey soyleyemezdim yataga yarim da olsa dusa girmeden gidemiyordum acaba kotu kokuyormuyum diye. Bazen anlik gelirdi sirf kokarim belki diye ilişkiyi reddederdim. Yasim kucuk evlendi cahillikte vardi cok sonra soyledim rahatsız oldugumu ama is isten gecti cinsel hayatımız bitti.
Sadece şunu söylüyorum böyle sıkıntılı bir evlilikte nasıl hala 2. Çocuğu dusunuyorsunKısaca bahsetmek istiyorum.
Suan evliligimin 7. Yili.
Severek evlendik.
Ben ilk yil vajinusmus sorunu yasadim ve birlikte olamadık. Esimle evlenmemize ragmen tayin sıkıntısından dolayi o yil ayri kalmak zorundaydık. Ve o 1 yil ara ara izinlerde esimle birlikte olmaya çalıştık olmadi. Esim vajinusmys diye bir seye inanmadi ve hep beni asagiladi. Bu sorunu çözmek icin bir cok psikaytriye kadin dogum uzmanlarına gittim hicbiri care olmadi. Bu konuda bir kaç uzman klinik, tedaviye esimle gelmem gerektiğini söylemişlerdi ama benim esim gelemem calisiyorum tek git gibi seyler soylemisti. Velhasıl ben vajinusmusu bu forumdan öğrendiğim yöntemlerle aştım tek basimamum egzersizleriyle aylarca ugrastim. Esimle de sonra zorla da olsa zevksizde olsa birleşme oldu.
Birlikte olmamizin 1 ay sonrasi illa cocuk istedi bende cahillik iste tmm dedim hamile kaldim. Berbat bir hamilelik gecirdim 9 ay kusma bulanti. Cinsel hayatımızdan ne o ne ben birsey anlamadım. Hep bana beni bastan cikar sexi giyin felan diyordu. Giyiniyorum bu sefer beğenmiyordu. Ben esimden hic iltifat duymadim mesela. Cirkinmiyim aksine oturdugum bina da calistigim is yerinde bile dikkat cekiyorum.
Cinsel yasamimiz hala iyi degil ben hic zevk almiyorum eşim asiri kilolu ve bir iki pozisyon disinda yapamiyoruz o pozisyonlari bile zor yapiyoruz. Ben zevk almiyorum. üzülmesin diye bir sey de demiyorum ama kac yil oldu hic düzene girmedi hic istemiyorum ne zaman cagirsa gitmiyorum bana surekli sen Karılık yapmiyorsun milletin kadinlari ne kadar istekli vs diyor.
Yoğun çalıştığı icin çocuğumu tek buyuttum suan bende calisiyorum ve cok yogunum ev isleri de aksiyor yatak hayatımızda yok surekli biktim artik Karılık yok evi b.. Götürüyor gibi seyler soyluyor. İsi biraksam birikimi yapan tutumlu olan benim hicbirsey biriktiremeyiz
Üstelik ikinci çocuğu istiyor yasi geçiyormuş. Ben istemiyorum suan elbette olacak ama suan degil. İkinci cocuk icinde baski yapiyor.
Cok bunaldim daha o kadar sıkıntımız var ki anlatıp uzunca sıkmak istemiyorum. Benim evliligim nereye gidiyor bilmiyorum. 7 yildir onun is probleminden dolayi 6 kez ev tasidim il degistirdim hic duzenim olmadi. Bunaldim arkadaslar ne yapacagim bilmiyorum. O istiyor ki evi temiz olsun cocuk yapayim yatakta iyi olayim. Az konusayim hakli da olsam onu alttan alayim. Yol gosterici Fikirlerinizi bekliyorum.
Çok konuştum hata yapmis olabilirim bir daha yapmam dedi geçti. Evet yapmadi bazi seyleri bazi seylerde de çok sabit fikirli değişmiyor. Ama bendeki o kendime güvensizlik gecmedi atamiyorum üstümden.Cinsel hayatın suan icin bitmis olabilir ama duzelmez ya da duzelemez diye bir sey yok. Bak kendinde soyluyorsun icime attim diye. Sikinti burdan kaynakli. Insanlar konusa konusa anlasir diye bir deyim var. Sen sustugunda o kisi senin susmandan bir yorum cikartamiyor olabilir, kaldi ki hassas bir kisilige de dahip bir adam degilmis (anlattiklarindan bunlari cikiyorum kusura bakma lutfen) o yuzden senin ne hissettigini anlamamasi normal. Bundan sonra konusmaya icin dokmeye odaklan. Kesinlikle icine atma. Ama bunu yaparken de onun seviyesine inerek yap. Onun anlayacagi ve kizmayacagi sekilide. Bidi bidi edici bir tarzda yaparsan hepten sarpa sarar. Oyuzden yaklasimin onemli. Belli olmaz belki kendine ceki duzen verir ve iliskiniz duzelir. Her sey bakis acisiyla alakali. Senin bir cumlen belki onun bakis acisini degistrecek ve bu durum onu farkli bir insana donusturecek. Bunu bilemeyiz, dene bence. O zaten sana karsi biraz anlayisli insaniyetli bir tavir takinsa, sen ona on adim atarsin. Ben bunu sezinledim senden. Onemli olan ondan bir isik gormen. Bu isigi onda yaratacak olan kisi de sensin. Adama durduk yerde anlayiş ya da herhangi bir kavrayış yetenegi inmez havadan.
Evliliğimi bitirmek için esimde kumar alkol aldatma gibi bir sorun olmadigindan kurtarabilirim duzeltebilirim gbi geliyor. Ben ikinci çocuğu şuan istemiyorum o cinsel hayatımız yok o zmn ikinci çocuk olsun benim yasim geciyor diyor. Elbitte cocuguma kardeş olsun istiyorum. Babasız buyumesin istiyorum. Bizlerde bosanma çok büyük bisey. Ailem vs kaldıramaz babam yasli zaten yüzünden gulmedi hic onlari uzememSadece şunu söylüyorum böyle sıkıntılı bir evlilikte nasıl hala 2. Çocuğu dusunuyorsun
Bunu eşime dedim bana dediki sorunlu olan sensin sen git. Sen sorunlusun diyor bana.Aile terapistine gitmenizi tavsiye ederim... 3. Birinin profesyonel bakış açısı eşiniz için daha etkili olabilir... Öncelikle kabul etmeyebilir.... Benim sıkıntılarım var diyerek kendiniz gidiniz ve daha sonra seninle tanışmak istiyor diye eşinizi götürün....ben ikna edebildim eşimi direk beraber gittik.. Zaten parasal hesabı çok yaptığı için o gitse de gitmese de aynı parayı vereceğini anladı ve paranın hakkı için gittibiz çok faydasını gördük.. Eşim kendisine gösterilen hataları düzeltti... Tabi bir süre sonra Gitmek istemedi ama yeterli oldu bizim için.. Bir de eşime bayan terapist deyince ikiniz bir olup beni suçlarsınız deyip istemedi... Tamam terapist senden olsun diye erkek terapiste gittim ama o da beni destekledi
Boşanmak istemiyorsunuz evliliğinizde mutsuzsunuz 2.kez kimseyle olamyacaginizi dusunuyorsunuz hayatinizi anneniz babaniz icin yasamiyorsunuz ki cok geleneksel ve kati bir hayat gorusunuz var kac yasindasiniz?Bunlar bana annemin sozleri gibi geldi.Ben de evliliğimde mutsuzum vlve boşanmak için hem çocuğumun biraz büyümesini hem de doğu görevi affı çıkmasını bekliyorum.Ben de geleneksel bir ailede büyüdüm ve bana da bunlar söylendi ama umrumda değil kimse benim yerime o adamla yaşamıyor onunla aynı yatağa girmiyor.O gün geldiğinde ben kimseyi takmadan çocuğumu alıp çıkacağım ve 2. Kez de çok mutlu olacağım.Beni hor kullanan canının istediği gibi davranan adam yerine tirnagima bile kıyamayan bir adamla evleneceğim.Bu karamsar tutumdan çıkın cinsellik yaşamak kadının da hakkı.Ha hemen boşanın demiyorum tabiki mücedele edin ama bu sadece tek kişiyle olmaz sorunlu kişinin daha çok çabalaması lazım.Duzeltmeden de yine sırf toplumsal klişeler yerini bulsun diye (2 çocuklu olmak, yaşım geçiyor, çocuğumun kardeşi olsun vs)çocuk dünyaya getirmek kendinize de o çocuğa da büyük haksizlikEvliliğimi bitirmek için esimde kumar alkol aldatma gibi bir sorun olmadigindan kurtarabilirim duzeltebilirim gbi geliyor. Ben ikinci çocuğu şuan istemiyorum o cinsel hayatımız yok o zmn ikinci çocuk olsun benim yasim geciyor diyor. Elbitte cocuguma kardeş olsun istiyorum. Babasız buyumesin istiyorum. Bizlerde bosanma çok büyük bisey. Ailem vs kaldıramaz babam yasli zaten yüzünden gulmedi hic onlari uzememikinci evliligim daha mi iyi olscak sanki ya da tek basima hayat nasil surer hic fikrim yok. Kimse ikinci evliliğinde de mutlu degil kafam karisik
Muhakkak vardır ama ben çevrede görmedim.bir yerde kimse ikinci evliliğinde mutlu değil yazmışsın çok ayıpladım benim annemin de babamın da ikinci evliliği öyle aşıklar ki birbirlerine. ikisi de huzuru bulmuş abim mesela annemin ilk eşinden iyi ki ayrıldılar yoksa ben it kopuk olurdum diyor ama böyle huzurlu iki evim oldu diyor. senin çocuğunun peki böyle bir ortamda büyümesi çok da sağlıklı mı? eşin bağırıp çağıran bir insan mı? veya ulu orta kavga ediyor musunuz? bıktım şu çocuğum babasız büyümesin geri kafalılığından. büyüsün anacım sürekli bağırışan kavga eden bi ebeveynleri olacağına ikisini de ayrı ayrı görsün en azından ilerde özgüven eksikliği yaşamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?