Eşimle sorunu ne?

Canim bqk 19 yasindasin anneni kaybetmissin öncelikle basin sagolsun baban da evlenmis sende evlenerek sanirim hem kurtulmak hemde yeni bir hayat kurmak istedin oncelikle yanlış ustune yanlis yapip hayatimi mahvetme yasin evlenmek için bile küçük cocuk fikrini en az 3 4 sene rafa kaldir sonra esini karsina al biz bir aileyiz de sen benim kocamsin bende senin karınım biz artik sevgili degiliz de birbirinize karsi sorumluluklarinizin farkinda olun o ne demek ya eski sevgili ile mesajlasmak bunu kesinlikle birakmasini iste hatta mumkumse numarasini değiştir kendinize madem yeni bir yasam kurdunuz o zaman eksileri bir tarafa birakin esinle konus onu tanimaya calis senden ne bekliyor nasil davranmani neler yapmanizi nasil vakit gecirmenizi istiyor ayni sekilde sen ondan bu şekilde ortak noktada bulusup kendinize bir düzen oluşturun esine senin yapmasini istemedi seyleri onunda yapmasina izin vermeyecegini kesin bir dille anlat

Böyle kocaya 3 4 sene çocuk yapmazsan çok sorun yapacağını hatta terk etmeye kadar gidecegini belli oldugu icin konu sahibi kesin elimde dursun diye çocuk yapar ama sakin konu sahibi akilli olun cocuga bakmak o kadar zor ki meslek sahibi olup 30 yasindakiler bile zoruna gidiyor bebek buyutmek sorumluluk isteyen birsey iyi düşünün ona.göre karar verin

Bazı tanıdıklarla da paylaştım sıkıntı mı onlar çocuk olduğu zaman düzelir düşer ikinizin üstüne diyorlar ama Ben benimle değil sadece bebekle ilgileneceğini düşünüyorum
Canım senin aklın başında mi? Eğer değilse hemen başına al. Yok öyle bi dünya. Karısının yanında eski sevgilisinin mesajına cevap verecek cüreti taşıyan HİÇ BİR ERKEK AMA HİÇ BİR ERKEK yani istisnası bile yok, bu karaktersizlerin hiç biri ne eşine ne çocuğuna baglanir. Sen çocuk dünyaya getirmeyi kolay mi sanıyosun. Baba olmak öyle kolay mi. Hamile olacaksin özellikle son dönemlerinde iyice kopacak senden. Bebiş doğacak yok aglamasi yok uykusuzluğu derken bunalıp iyice kaçacak. Ya tecrübe konuşuyo canım bak. İki çocuğum var. Eşim çok istiyodu ikisinide. Başka kadın derdimiz olmadığı halde adama bi haller oluyo doğumdan sonra. Ne kadar severse sevsin çocuğunu bütün sorumluluğu sana bırakıp kaçacak. İki iki daha dört eder canım bunun başka sonucu yok. 2 sene sonra tekrar konu açarsın. Bıktım bu adamdan ne bana ne çocuğuna ilgi gösteriyo ama çocuğum için katlanmak zorundayim diye. Eğer çocuk çok istiyosa gitsin eski sevgilisiyle yapsın. Tövbe yarabbim ya.

Zaten böyle bi adama çocuk yapmakla en büyük hatayi yaparsın sakın çocuğun hayatını da mahvetme

Eski sevgiliden sonrasini okumadim.bacim sen genis misin esin eski sevgilisine mesaj atiyor bana sarilmiyor diyorsun bana ilgi gostermiyor diyosun asil skntin esinin eski sevgilisiyle mesejlasmasi zaten! O seni birakmadan sen onu birak hemen !!!!!

adam sizin yanınızda eski sevgilisiyle mesajlaşıyor. hiç birşey olmamış gibi davranıyorsunuz ve siz bu adama çocuk yapayım diye düşünüyorsunuz! bu nasıl bir genişliktir yahu? ayrıca nedir bu evlenildiği gbi çocuk yapma merakı bizim insanlarımız da anlamadım.çocuk olunca yuvasının üzerine düşer derler vs yalan bunlar, çocuk olunca daha da uzaklaşırlar,bunalırlar.bi problemi başka bir problem yaratarak çözemezsiniz.! . evlilik için çoluk çocuk kullanılmamalı bence. bu adamın karakteri bozuk çocukta yapsan yine aynı olacak sonra olan çocukla sana olacak.
sakın çocuk yapma, daha yaşın çok küçük yol yakınken sen vazgeç bu adamdan kendi hayatına bak..

Ve sen eski sevgilisiyle mesajlaştığını bildiğin halde o telefonu kafasında kırmayıp, bir de üstüne hamile kalamadığın için üzülüyorsun..

Eski sevgilisini unutamamış niye evlenmiş bey efendi acabaaa????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…