Eşimle sorunu ne?

Doğum kontrol hapı alın. düzenli bir şekilde kullanın ve herkesin bilmesini sağlayın. Neden diye sorarlarsa, eşinizin yaptıklarını anlatın. Eşinize de güveninizin sarsıldığını, çocuk fikrinden soğuduğunuzu söyleyin. Aranız düzelse bile, En az 3 yıl bekleyin. Ablanızın çocuğunun olmaması sizin de olmayacağı anlamına gelmez. Hem ablanızında tescilli bir durumu yok anladığım kadarıyla. öZETLE ADAMA KÖK SÖKTÜRMEZSENİZ; BELLİKİ O SİZE KAN KUSTURACAK. Boşanın diyemem, şartlarınızı bilemem ama acilen anladığı dilden konuşmayı öğrenmeniz lazım.

Su bebekleri evlilik kurtarmak icin kullanmayin artik!
Ayrica ben yazini biraz farkli anladim sanirim; henüz hamile kalmadim psikolojik baski görüyorum derken, esin sana hamile kalamadigin icinmi baski falan yapiyo? Bir mesajda doktorada gittik bi sorun yok yazmissin cünkü..yani sanki esin sende cocuk konusunda bi sorun görüyor da ilgi göstermiyor, sana göre bu yüzden eski sevgilisiyle yazisiyormus gibi anlatmissin.

Eski sevgilisi mesaj atiyo anladim da ona cevap yaziyo ne demek onu anlayamadim... Buna sen nasil müsade ediyorsun ???

Eşinle ciddi ciddi konuşmak zorundasın. Tüm cesaretini topla ve karşısında konuş sonuçta evlenmek için seni seçti bu kararının arkasında duruyorsa öncekileri tamamen hayatından silmeli öyle eski sevgiliden arkadaş da olmaz ben aynı ortamda bulunmasından bile rahatsız olurdum yani okadar...

Çocuk konusuna gelince bir evliliğin oturması en az 1-2 sene sürer yol yakınken boşanabilirsin ama çocuk olduktan sonra zoooorrr. Boşansanda çocuğa yazık sana da yazık rezil olursun çocuğunu elinden almaya çalışır yada çocuğunu babasız büyütmek zorunda kalırsın.

Lütfen ama lütfen geç kalmadan korunmaya başla bu kararını da onunla paylaş deki sen daha evliliğin ciddiyetini öğrenememişsin bu durumda benden nasıl çocuk beklersin?!
Allah yardımcın olsun!

Ben şoookkkk eski sevgiliye msj atiyor ve sen bisey demiyorsun tabi sarilmaz sana nasilsa ewli seninle isini hallediyo diger taraftada msjlasma bilmem nee cnm sen daha cookk beklerin sarilsin ilgilensin diye yolun basindayken kuralını koy isine gelirse de pasif ve sesiz kalırsan daha cok seyler yaşarsın...

Konu sahibicigim, kocanin yaninda eski sevgilisine mesaj atmasini degil de seninle ilgilenmemesini sorun ediyorsan mustehak sana.

Bana konu sahibi de bahsetmiş olduğu konu da rahat geldi niyeyse kısa,öz ve öylesine,enteresan

Eski sevgilisiyle mesajlaşmasını normalleştirmişsin resmen, adamdan önce sana bir ohaa dedim

Sakın çocuk yapma çünkü bu ilişkide gelecek göremedim..

Allahım çok şükür ki böyle bir insan karşıma çıkmadı. Can'ım sen daha neyin kafasındasın ya allahım eski sevgilisine cevap yazıyor farkında mısın ya

Sana göre sorun ne önce bunu idrak et eski sevgilisiymiş mesajlaşması aşk sözcükleri söylememesinden daha mı az önemli o sana aşk sözleri söylese ne olurki inanacak mısın sanki, sakın çocuk yapma!!

Kız buna beni kıskanıyodun kapanmamı istiyodun şimdi eşin açık niye gibi yazmış yanımda konuştuğunda hemen aildi ne konuştular bilmiyorum
Ona ne yaa Allah Allah hic utanmak yok bazi kizlardada evlenmis barklnamis adam daha onunla ne isin don arkani bak onune ne ayip sey yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…