- 16 Aralık 2015
- 48
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi Karasevda123
-
4.5 aylik evlisin hamilelik baskisi mi yapıyor adam o eski sevgilisiyle mesajlasinca sen ne tepki veriyorsun ne hakkında mesajlasiyorlar sence bunlar normal mi?Meraba ben dört buçuk aylık evliyim eşimm yatarken bana sarılmıyo, eski sevgilisi mesaj atıyo ona cevap veriyo, bana eskisi gibi aşk sözcükleri söylemiyo, henüz hamile değilim hamile kalmadığım için psikolojik baskı yapıyo durum böyle olunca bende kendimi kötü hissediyorum ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz ?
Biz sok biz mansetKocan yanında Eski sevgilisiyle mesajlaşıyo
Ne insanlar var diyorum bazenBiz sok biz manset
yok birde bu durumda hamile kalMeraba ben dört buçuk aylık evliyim eşimm yatarken bana sarılmıyo, eski sevgilisi mesaj atıyo ona cevap veriyo, bana eskisi gibi aşk sözcükleri söylemiyo, henüz hamile değilim hamile kalmadığım için psikolojik baskı yapıyo durum böyle olunca bende kendimi kötü hissediyorum ne yapabilirim bana yardımcı olabilir misiniz ?
Kız buna beni kıskanıyodun kapanmamı istiyodun şimdi eşin açık niye gibi yazmış yanımda konuştuğunda hemen aildi ne konuştular bilmiyorum4.5 aylik evlisin hamilelik baskisi mi yapıyor adam o eski sevgilisiyle mesajlasinca sen ne tepki veriyorsun ne hakkında mesajlasiyorlar sence bunlar normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?