- 17 Aralık 2015
- 67
- 76
- 3
- 38
- Konu Sahibi Karasevda123
Hepsinden gectimde 2.5 aylik evlilik ve cocuk baskisi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişi sorucam ne yapmayı düşünüyorsun bu mesajlaşmalar ne olucak eşine verdiğin tepkin neısrarla yazıyoo kız ne yapsam da yazıyo yani
Aynen ama benim ki ben bi bez parçasını sorun yapmıyorum artık demiş ne imaa etmişse artıkyani beni kıskanıyordun kısıtlıyordun daha çok seviyordun ,onu kıskanmıyorsun sevmiyorsun anlamına getirmiş harhalde
birde yanında konuşuyorlar bravo genişlikte nirvana
Yok şiddet yok onu asla yapmaz
Eski sevgilisi mesaj atiyor ve cevap yaziyor.ben burda kitlendim sen hala sorundanmi bahsediyosun?
19 yaşındayım canıımm ne yazık ki uç yıl önce annemi kaybettim babam evlendi evlenecek ben de akıllı gibi evlensim okul falan derken iş güçte öğrenemedim acaba iş yemek konusundan mı uzaklaştı dedim kendi kendime birazda olsa öğrendim bişeyler ama kafam allak bullak
Soruyorum neden konuşma gereği duyuyosun onunla gerek duymuyorum diyo art niyetle cevaplamadım falan fişman kıvırdı da kıvırdaBişi sorucam ne yapmayı düşünüyorsun bu mesajlaşmalar ne olucak eşine verdiğin tepkin ne
çok şaşkınım....Yok şiddet yok onu asla yapmaz
he evet denk geldim birkaç kez :) izabel yorumların hep dikkatimi çekiyor sanırım çekik fotoğrafın da etkisi varHiç griye dönmüş üye gördünmü geçici olarak pasiftir yazan
O üye ceza aliyo bi kac gun Mune hanım cımbızlıyo yani![]()
Gösterdiğin tepki bu mu sadece ben o telefonu alır neyseSoruyorum neden konuşma gereği duyuyosun onunla gerek duymuyorum diyo art niyetle cevaplamadım falan fişman kıvırdı da kıvırda
Mutlaka vardır eksiklerim bilerek aldı beni kabullendi böyle nişanlıyken babama bile laf söyletmezdi bana karşı acaba o kız mı kafasını karıştırıyoBaşın sağolsun. Yok yok sende bir sorun yok adamın kanı bozuk bence.
Eşin yanında sevgiliye mesjlaşmak nedir yahu.
Niye seninle evlenmiş o zaman.
Sen kendinii eksik hissetme.
Çok hırslı ters biri ben ona diklendiğim zaman daha çok tersini yapar inat biri konuşarak halletmeye çalıştım olmadı şimdi çare arıyorum işte ne yapabilirim diye.Gösterdiğin tepki bu mu sadece ben o telefonu alır neyse
Hayırdır canım şehzadeyle falan mı evlendinde sendeki eksikliği arıcak.Mutlaka vardır eksiklerim bilerek aldı beni kabullendi böyle nişanlıyken babama bile laf söyletmezdi bana karşı acaba o kız mı kafasını karıştırıyo