esimle sorunum

Arkadas cevresinden bircok kisi muzdarip erkekler evlediginde cokta disari hayatindan vazgecmio malesef tatlim bekar hayatindaki gibi devam ediyo evlenmeden onceki aliskanliklarindan vazgecrmek biraz zor tek basina birsey elde edemessin ozamn buyuklerinz devreye girecek yada sozunu dinledigi saydigi sevdigi bi abisi ablasi vs varsa biraz ustunde baski yapacak ne bilim sadece sen ugrasrsan yipranirsin is cirkinlesr sozununde hukmu kalmaz pilav gibi isitip isitp getryon onume der gibi o zaman daha cok canin sklir derm ben
Evet bunu cok diyo benm bi ickim var karisma nolr dio benm sozumu dinlio 3 gune dusrdu erkn gelio ama icmesn istyorum

Sadece bira baska bisey vurmaz agzina normalde kendi sevmiyoevde icmek denedim bir kere istemesemde gel evde ic die ama istemedi
Ama içseydi kötü kötü bakardınız en hafifi

Adam sizi tanıyor

Azıcık ruhunu okşayın gel evde deşarj ol iç iki bira bir şey olmaz ı hissettirin ki sizinle dertleşsin kafasını dağıtsın o zaman sürekli içkiye de ihtiyaç olmaz

Nasıl kendi para vermez? Arkadaşları mı ismarliyor haftada üç kez? Nasıl arkadasmis onlar? Eşiniz otlakci mı?
Terbiyeli olursaniz sevinirim kendi almaz yani tek basima hadi icim demez arkadaslari cagrio surekli onu diyorum otlakci kelimesi bu durumda yanls

Evet yogun is hayati var ve cok sitresli kafasini dagattigni soyluyo
Ve birde evlilik dansmaniylada gorus istersen kendinze programli olarak ortak bir ugras bulun bence ne bilim onun izinli oldugunda bi eglenceniz olsun akraba arkadas ziyaretlerini sklastrin biraz nazlanin sizin icin endiselenmeye baslasin hamile oldugunuz icin diyorum yada arkadslrini taniyorsanz ve sevgilileri veya esleri varsa tanisin sadece erkekler deilde ailece hep bilrlikte gorusun etkinlikleriniz olsun vs vs

Ama içseydi kötü kötü bakardınız en hafifi

Adam sizi tanıyor

Azıcık ruhunu okşayın gel evde deşarj ol iç iki bira bir şey olmaz ı hissettirin ki sizinle dertleşsin kafasını dağıtsın o zaman sürekli içkiye de ihtiyaç olmaz
Gerckden evde icse istemem ama bisey demem sadece arkadslryla kafa dagatio is arkadaslari

Ve birde evlilik dansmaniylada gorus istersen kendinze programli olarak ortak bir ugras bulun bence ne bilim onun izinli oldugunda bi eglenceniz olsun akraba arkadas ziyaretlerini sklastrin biraz nazlanin sizin icin endiselenmeye baslasin hamile oldugunuz icin diyorum yada arkadslrini taniyorsanz ve sevgilileri veya esleri varsa tanisin sadece erkekler deilde ailece hep bilrlikte gorusun etkinlikleriniz olsun vs vs
Alkolluyken konusmak bile istemiyorm ama icmedg gunler duskundr ictg gunler daha duskundur ayri bi konu naz yaparm her istedigimi yapar gezeriz tozariz eve bana kzina cok duskun

Gerckden evde icse istemem ama bisey demem sadece arkadslryla kafa dagatio is arkadaslari

Kafayı sizinle dağıtsın bunu sağlayın diyorum özetle

Zira sonra ilgisiz oluyor adam

Araya mesafe giriyor oturup konuşmuyor insanlar vs vs

Konu içtiği iki üç bira değil ki iletişim sorunu oluşması

Tatlim.dedim ya onu oyalamak icin aktivite yarat birlikte vakit gecrwbileeginiz ki zaman bulamasin eskisi gibi
Biraz kurnazlik yap bide cok surat yapma birgunde hic birsey olmamis gibi gunun nasil gecti de umursama cok neseli ve bakimli ol bakimlisindrda bi tik daha yukari cik sasirsin hep tepki veriodu ne oldu die dusunsun erkeklerin hep bu hosuna gider karsisindaki mizmzlanirsa (sana deil misal diyorm ) ondan kacarlar sonra zaten senle konusulmuyo.sorun cikarip duruosun die senden kacar gozunde negatif bi profilin olur anladin deilmi beni

Biraz kurnazlik yap bide cok surat yapma birgunde hic birsey olmamis gibi gunun nasil gecti de umursama cok neseli ve bakimli ol bakimlisindrda bi tik daha yukari cik sasirsin hep tepki veriodu ne oldu die dusunsun erkeklerin hep bu hosuna gider karsisindaki mizmzlanirsa (sana deil misal diyorm ) ondan kacarlar sonra zaten senle konusulmuyo.sorun cikarip duruosun die senden kacar gozunde negatif bi profilin olur anladin deilmi beni
Cok haklisin canin tesekkurler denicem

size zarar veriyor mu? evlenmeden önce bilmiyor muydun pek içtiğini? onun bırakması için tedavi olması gerek

Ne demişler sarhoşun mektubu okunmaz, me söylediğini ne dediğini bilmeyip başka bi insan oluyorsa, kırıyordur sizi haklısınız ama içince lütfen siz kendinizi kaybetmeyin kendine gelince konuşun

Bu arada iç Anadolu da mı yaşıyorsunuz
Yanlış anlamayın Kırşehir vs tanıyorum ondan dedim iç Anadolu mu diye çünkü genelde oralarda alkol normal ve kullanılıyor

Ne demişler sarhoşun mektubu okunmaz, me söylediğini ne dediğini bilmeyip başka bi insan oluyorsa, kırıyordur sizi haklısınız ama içince lütfen siz kendinizi kaybetmeyin kendine gelince konuşun
Bendr susamiyorum iste kiziyorum surat yapiyorum tutamiyorum kendimi hatta bazen konusmadan yatiyorum ertesi gun soruyorum

Bendr susamiyorum iste kiziyorum surat yapiyorum tutamiyorum kendimi hatta bazen konusmadan yatiyorum ertesi gun soruyorum
Canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı durumu yaşadım ama bunun sonu yok İnşaAllah kurtulur alkolden

Back
X