Eşimle sorunumuz

Özel olmaz ise sorabilir miyim elbette cevaplamayabilirsiniz. aranız çok iyiyken yeni evliyken haftada ne sıklıkla oluyordu ve bu ilişliler başarılı mıydı? Yani ereksiyon bozukluğu ya da erken boşalma ya da çok geç boşalma gibi problemler?

Acaba sizden gizlediği bi sorunu olabilir mi? Belki çekiniyodur söylemeye.. bilemedim o_O bi gün romantik bi ortam ayarlasanız başbaşa acaba duyguları harekete geçirir mi 😍

Olabilir. Ben de aynisini yaptim gecen gun esime. Benden bunu bekliyorsan o zaman daha az yorulmami saglayacaksin dedim. Ama siz isin hepsini ona yikmiyorsunuz ki. Is paylasimi yapiyorsunuz. Bence esinizde fiziksel ya da hormonal bir sorun olabilir. Bunu da ancak doktora giderek anlayacaksiniz. Tabi bunu onun kabul etmesi lazim. Ben dogum yaptiktan sonra bebegimi emzirdigim sure boyunca resmen hicbir sey hissetmedim o anlamda. Cunku hormonlar tamamen farkli calisiyordu. Oyle bir durumda insanin elinden cidden hicbir sey gelmiyor.
Less, şimdi gördüm bu konuyu ve yorumunu. Gerçekten hiçbişey yapılamıyor mu acaba?
BEn de şu an bu hamileliğimde aşırı isteksizim cinsel anlamda ve çok ciddi bir problem:/

Eşiniz kelimenin tam anlamıyla isteksiz. Bahaneleri de zırvalamadan fazlası değil. Siz kendinizi tatmin için mastürbasyon ya da özel oyuncaklarla bişeyler yapsanız yanında??? Mantıklı bir öneri mi bilemedim ama belki bu konudaki işlevsizliği hakkında kafasına bişeyler dank eder.

Canım yani hiç mi olmuo yoksa ayda 1 2 defamı?Biraz detay verırsenız daha ıyı anlasılır mevzu.

Başından beri böyleyse mizacı bu demektir. Fazla düşkün değil demek ki.

Hormonları uyandıran gıdaları tavsiye ediyor uzmanlar, deneyin isterseniz.

Özel olmaz ise sorabilir miyim elbette cevaplamayabilirsiniz. aranız çok iyiyken yeni evliyken haftada ne sıklıkla oluyordu ve bu ilişliler başarılı mıydı? Yani ereksiyon bozukluğu ya da erken boşalma ya da çok geç boşalma gibi problemler?
Arkadasim konu da çok özel olduğu için çok detay vermeden cevaplayim hiç bir sağlık sorunu yok tabi hormonal değerlerine de baktırmak gerekiyor. İlk zamanlarda benim itelememle oluyordu. İsteksizlik var sigarada çok içiyor bu arada

Acaba sizden gizlediği bi sorunu olabilir mi? Belki çekiniyodur söylemeye.. bilemedim o_O bi gün romantik bi ortam ayarlasanız başbaşa acaba duyguları harekete geçirir mi 😍
Cnm benim ya :) ne hoşsun sağol gulumsettin beni. Bizim bir fındık kurdumuz var evde onunla pek romantik anlar yaşayamıyoruz ama bir ara onu da denerim ama devamiyet önemli olan

Eşiniz kelimenin tam anlamıyla isteksiz. Bahaneleri de zırvalamadan fazlası değil. Siz kendinizi tatmin için mastürbasyon ya da özel oyuncaklarla bişeyler yapsanız yanında??? Mantıklı bir öneri mi bilemedim ama belki bu konudaki işlevsizliği hakkında kafasına bişeyler dank eder.
Aynen isteksiz.. İnşallah hormonaldir. Nasıl olur bilmiyorum ama tahlil yaptirmaliyiz

Başından beri böyleyse mizacı bu demektir. Fazla düşkün değil demek ki.

Hormonları uyandıran gıdaları tavsiye ediyor uzmanlar, deneyin isterseniz.
Cnm aldım onu da yaptım. Ama yediremiyorum. Ye ye diye peşinden koştum bir dönem ama koca adam ağzına tikamiyorum haliyle bir süre sonra bende sinir oldum bıraktim ne istiyorsan yap diye

Back
X