esimle sürekli kavga ediyoruz

1991_05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
189
67
48
Merhaba arkadaslar daha öncede yazmistim, ben suan 4 aylik evliyim ama esimle hala iliskiye girmedik ben kullandigim agir bi hap yüzünden hamile kalmam cok riskli oldugundan esim bi türlü korunma yöntemiyle bile istemedi.

Ama sorun suan bu degil esimle dün cok büyük kavga ettik, okadar ki birbirimizi ittik felan.

Ilk kavga sebebi neden kot pantolonlarini baska camasirlarla atiyormusum. Daha öncede uyarmis beni boya gecermis. Ama bunu öyle sesli bagirarak söyledi ki cok kirildim bende gectim odaya kitap okudum sonra kendi geldi yanima konstuk felan.

Neyse sonra telefonumu aldi birinin instagramdaki story'lerini bakmami istemiyordu istemedigi kiside kiz gicik oluyor ona biraz kibirili bi kiz. neyse bende yanlisklikla baktim siradan giderken bu sefer basladi sen inadima yapiyorsun diye kavga ettik. bende of cok sIkIldim dedi ozaman s*ktir git dedi öyle mi dedim bidaha dedi bende toparlandim gidiyordum esyalarimi dolaptan cikarip firlatmaya basladi. sonra eger bu kapidan cikarsan yemin ediyorum bosanirim dedi. benimde gözüm karardi iyice. sonra yine biseler oldu ben kendimi banyoya kilitledim sonra geldi ac su kapiyi dedi agliyordum o ara git seni görmek istemiyorum dedim öyle mi ozaman kapi orda dedi tkrr beni kovdu. bu sefer ayakkabilarimi giydim yine ayni seyleri söyledi snra balkona gittim oturdum agladim birden beni seven beni ailesine karsi bile koruyan adam gitti acimasiz bi adam geldi sonra balkona sigara icmeye geldi git esyalarini yerlestir topla dedi bende cok üsümüstüm gittim yattim bu sefer geldi ben sana kalk demedim mi dedi sonra ben ona senin kölen miyim ben dedim oda evet dedi. bende bundan sonra hic birsey eskisi gibi olmayacak dedim buda pesimden geldi beni tehdit mi ediyorsun dedi dur esyalarini toplama ben gidiyorum döndügümde evde olma dedi biz bu sefer baya büyük kavga ettik ben onu o beni itti. kavga sirasindada duvarlari yumrukladi. sonra sakinlestik ama aramiz yok. bana ben onun inadina yapiyormusum herseyi öyle dedi. bilerek yapiyormusum yapma dedigi seyleri. gurumu cigneyip hatta yaptim kusura bakma diyemiyormusum. beni evden kovarken sanki gururumu ayaklar altina almadim!

Normalde cok iyi anlasiriz kavga edersekte bu denli büyük kavgalar ediyoruz. ne yapicam bilmiyorum. okadar agirima gittiki sözleri aklimdan hala cikmiyor yaptiklari. ben onun icin okadar cok sey yaptim ki, kendiside biliyor.

icimi dökmek istedim uzun oldu kusura bakmayin siz olsaydiniz ne yapardiniz. ya bide ilk degil bu bisefer daha bana git dedi sonra barisinca ben git desemde gitme ben sinirliyken ne dedigimi bilmiyorum dedi

Sinirliyken ne dediğimi bilmiyorum diye bir şey olur mu yahu. Bu bahaneyi kullanan insanlardan yanlış anlama ama tiksinti geldi bana. Hayır sen insansan biz de insanız sinir problemin varsa ve bunun farkındaysan git tedavi ol kardeşim. Canım kusura bakma benim elim ayağım titredi okurken, kendine bu işkenceyi yaptığına değer mi? bugün bunları yapan, söyleyen yarın neler yapmaz. Git diyim ama sen gitme, küfür edeyim ama sen otur sinirliyken aldırma ırt zırt itmiş bi de seni vallahi şiştim allah sabır versin senin yerinde olsam şunu yapardım diyemiyorum çünkü senin yaşam şartlarını bilmiyorum..

Allah yardimcin olsun.. bu adamla boşanmak da sıkıntı olur demedi deme!
Boyle sinir mi olur yaw? Oldu, ben git desem de gitme demis yuzsuz. (Ben gitme diyemem boyun egemem,sen kal diyor)
Valla sinir oldum.

Ailesi falan yok m bunun.baban bilio mu?
Daha cicim aylarindasiniz yahu,cok erken bu kavgalar icin..

Bir sure ailenin yaninda kalsan?

Sen kimin evinden kimi kovuyorsun ya rahatsız herif.
Instagram'da birinin hikayesine baktınız diye küfredip sizi kovan adama hiç güvenmeyin. Şiddet görmeniz yakın gibi geldi bana. Hani kesin evlilikten önce melektir, evlendikten sonra böyle olmuştur bir de

topluca cvp vereyim ben 23 esim 26 yasinda. ikimzinde kendi isi var. aslinda beni cok sevdigini biliyorum ama böyle kavga ettigimizde resmen o adam gidiyor acimasiz biri geliyor.

babam bilmiyor bilse ztn istemez hemen alir yanina beni bakin mesela suan normaliz aradi beni hemde 3 defa bugün gelecekle ilgili planlarini anlatiyor ama inanin cok yoruldum. aklimda gitmiyor o hal ve tavirlari canim yansa cani yanan adam gitti canimi yakan bi adam geldi.

Valla problemli bu adam

Kavga sebepleri incir çekirdeğini doldurmayacak mi derler o cinsten belli ki,ama anlaşılan 2 tarafta alttan almiyor. Esin sinirli birisi. Duvarlara yumruk atmasindan belli oluyor. Bizde cok buyuk kavgalar ederdik o sular duruldu ama. Umarim sizde de durulur
Yani pantolondan,sosyal medyadan kavga cıkmış. 2 tarafta susmayinca ya da biri kotu soz soylerken oteki daha kotu soz soyleyince bu sekilde bir manzara oluyor işte. Yine de kendini ezdirme derim. Seni bir daha kovarsa gitmesi gereken biri varsa oda sensin de evden kov ve kapiyi kilitleyip anahtari uzerine koy. Giremesin. Daha da kovamaz seni kovarsada durmazsin o evde

yaaaaaaaaaa o an ortama gelip öyle erkeklerin agzina saaaaaakk diye indirip ortadan kacasim geliyo

Çok saçma bir sebeple kavga başlamış ve öyle de devam etmiş.
İlişki sizi birbirinize bağlayacak şey ama o da yok, bu şekilde bu evlilik ne kadar sürer bilmedimki

insallah öyle olur, zaten hic bi zaman böyle büyük sebeplerimiz olmadi hep ufak sebepler önceden altdan almaya calisiyordum ama böyle üzerime geldikce artik dayanamiyorum ezdirmek istemiyorum kendimi. zaten bi önceki kavgadada dedim bize erkek evden gider diye ögretildi kadin evden kovulmaz dedim sustu birsey demedi. ama ne yapsam bilmiyorum cok yoruldum inanin tükendim.

Çok saçma bir sebeple kavga başlamış ve öyle de devam etmiş.
İlişki sizi birbirinize bağlayacak şey ama o da yok, bu şekilde bu evlilik ne kadar sürer bilmedimki
iliskiye giriyoruz simdi acik konusmak istemiyorum ama tam anlamiyla girmedik yani aramizda cinsel problem yok. 2 güne bi yakinlasiyoruz zaten.

Sana bise deyimmi hic üzülme,aglama da sakin bak. Ben ayni seyleri yasadim yemin ederim ama ben aksine öfkelendim ve asla durusumu bozmadım. Sana yemin ederim artik oyle seyler yapamıyor yapmiyor hatta cok sukur kavga bile etmiyoruz. Bizimde buyuk problemlerimiz yok,aile kaynana,kayinbaba,para pul,boyle problemlerimiz hic olmadi cok sukur hep baskasi yüzünden kavga ederiz ya onun komsusu,ya onun arkadasi,ya evdeki isler neden ev daginik soyle boyle. Aslinda insanin zoruna gidende ufak problemler olmasi . Hani buyuk problem olur okey. O sana bise dediginde lutfen ceneni tut derin nefes al balkona gec..sigara iciyormusun bilmiyorum sigara ic ona cevap verince tansiyonun firlamiyoemu ben daha fena oluyorum damarlarim belirginlesiyor beynim donuyor.onu gebertmek istiyorum adeta
.esimde dislerini sıkar gece yatarken de sıkar. Bide kavga biter bitmez hemen konusma suclayici bicimde onun haksiz oldugunu ona anlatmaya çalışma
Sen soylesin boylesin deme
Yemin ederm bu yollardan gectim

cok kez sordum cidden gitmemi istiyor musun diye beni bosver dedi ama gitmek istersen seni durdurmam dedi pisman olacagimida bilsem dur demem sana ben böyleyim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…