Valla problemli bu adamtopluca cvp vereyim ben 23 esim 26 yasinda. ikimzinde kendi isi var. aslinda beni cok sevdigini biliyorum ama böyle kavga ettigimizde resmen o adam gidiyor acimasiz biri geliyor.
babam bilmiyor bilse ztn istemez hemen alir yanina beni bakin mesela suan normaliz aradi beni hemde 3 defa bugün gelecekle ilgili planlarini anlatiyor ama inanin cok yoruldum. aklimda gitmiyor o hal ve tavirlari canim yansa cani yanan adam gitti canimi yakan bi adam geldi.
Kavga sebepleri incir çekirdeğini doldurmayacak mi derler o cinsten belli ki,ama anlaşılan 2 tarafta alttan almiyor. Esin sinirli birisi. Duvarlara yumruk atmasindan belli oluyor. Bizde cok buyuk kavgalar ederdik o sular duruldu ama. Umarim sizde de durulur
Yani pantolondan,sosyal medyadan kavga cıkmış. 2 tarafta susmayinca ya da biri kotu soz soylerken oteki daha kotu soz soyleyince bu sekilde bir manzara oluyor işte. Yine de kendini ezdirme derim. Seni bir daha kovarsa gitmesi gereken biri varsa oda sensin de evden kov ve kapiyi kilitleyip anahtari uzerine koy. Giremesin. Daha da kovamaz seni kovarsada durmazsin o evde
iliskiye giriyoruz simdi acik konusmak istemiyorum ama tam anlamiyla girmedik yani aramizda cinsel problem yok. 2 güne bi yakinlasiyoruz zaten.Çok saçma bir sebeple kavga başlamış ve öyle de devam etmiş.
İlişki sizi birbirinize bağlayacak şey ama o da yok, bu şekilde bu evlilik ne kadar sürer bilmedimki
insallah öyle olur, zaten hic bi zaman böyle büyük sebeplerimiz olmadi hep ufak sebepler önceden altdan almaya calisiyordum ama böyle üzerime geldikce artik dayanamiyorum ezdirmek istemiyorum kendimi. zaten bi önceki kavgadada dedim bize erkek evden gider diye ögretildi kadin evden kovulmaz dedim sustu birsey demedi. ama ne yapsam bilmiyorum cok yoruldum inanin tükendim.
cok kez sordum cidden gitmemi istiyor musun diye beni bosver dedi ama gitmek istersen seni durdurmam dedi pisman olacagimida bilsem dur demem sana ben böyleyim dediAllah yardimcin olsun.. bu adamla boşanmak da sıkıntı olur demedi deme!
Boyle sinir mi olur yaw? Oldu, ben git desem de gitme demis yuzsuz. (Ben gitme diyemem boyun egemem,sen kal diyor)
Valla sinir oldum.
Ailesi falan yok m bunun.baban bilio mu?
Daha cicim aylarindasiniz yahu,cok erken bu kavgalar icin..
Bir sure ailenin yaninda kalsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?