• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimle sürekli kavga ediyoruz

Merhaba arkadaslar daha öncede yazmistim, ben suan 4 aylik evliyim ama esimle hala iliskiye girmedik ben kullandigim agir bi hap yüzünden hamile kalmam cok riskli oldugundan esim bi türlü korunma yöntemiyle bile istemedi.

Ama sorun suan bu degil esimle dün cok büyük kavga ettik, okadar ki birbirimizi ittik felan.

Ilk kavga sebebi neden kot pantolonlarini baska camasirlarla atiyormusum. Daha öncede uyarmis beni boya gecermis. Ama bunu öyle sesli bagirarak söyledi ki cok kirildim bende gectim odaya kitap okudum sonra kendi geldi yanima konstuk felan.

Neyse sonra telefonumu aldi birinin instagramdaki story'lerini bakmami istemiyordu istemedigi kiside kiz gicik oluyor ona biraz kibirili bi kiz. neyse bende yanlisklikla baktim siradan giderken bu sefer basladi sen inadima yapiyorsun diye kavga ettik. bende of cok sIkIldim dedi ozaman s*ktir git dedi öyle mi dedim bidaha dedi bende toparlandim gidiyordum esyalarimi dolaptan cikarip firlatmaya basladi. sonra eger bu kapidan cikarsan yemin ediyorum bosanirim dedi. benimde gözüm karardi iyice. sonra yine biseler oldu ben kendimi banyoya kilitledim sonra geldi ac su kapiyi dedi agliyordum o ara git seni görmek istemiyorum dedim öyle mi ozaman kapi orda dedi tkrr beni kovdu. bu sefer ayakkabilarimi giydim yine ayni seyleri söyledi snra balkona gittim oturdum agladim birden beni seven beni ailesine karsi bile koruyan adam gitti acimasiz bi adam geldi sonra balkona sigara icmeye geldi git esyalarini yerlestir topla dedi bende cok üsümüstüm gittim yattim bu sefer geldi ben sana kalk demedim mi dedi sonra ben ona senin kölen miyim ben dedim oda evet dedi. bende bundan sonra hic birsey eskisi gibi olmayacak dedim buda pesimden geldi beni tehdit mi ediyorsun dedi dur esyalarini toplama ben gidiyorum döndügümde evde olma dedi biz bu sefer baya büyük kavga ettik ben onu o beni itti. kavga sirasindada duvarlari yumrukladi. sonra sakinlestik ama aramiz yok. bana ben onun inadina yapiyormusum herseyi öyle dedi. bilerek yapiyormusum yapma dedigi seyleri. gurumu cigneyip hatta yaptim kusura bakma diyemiyormusum. beni evden kovarken sanki gururumu ayaklar altina almadim!

Normalde cok iyi anlasiriz kavga edersekte bu denli büyük kavgalar ediyoruz. ne yapicam bilmiyorum. okadar agirima gittiki sözleri aklimdan hala cikmiyor yaptiklari. ben onun icin okadar cok sey yaptim ki, kendiside biliyor.

icimi dökmek istedim uzun oldu kusura bakmayin siz olsaydiniz ne yapardiniz. ya bide ilk degil bu bisefer daha bana git dedi sonra barisinca ben git desemde gitme ben sinirliyken ne dedigimi bilmiyorum dedi
Kufurlerle evden kovuyor, esyani alip kapiya kadar cikiyorsun, gidersen bosanirim diye tehdit ediyor, kös kös geri dönüyorsun, sonra banyoda aglarken bi kez daha kovuyor, sonra ayni sahne tekrarlaniyor, yine tehdit ve içeri dönüş..
Allah aşkına bu ne?
Saygı, kaybetme korkusu, seviye hicbiri kalmamış ki aranızda..
"Nasilsa ayrilmaktan korkuyor, hicbir yere gidemez" düşüncesi oturmuştur iyice bu adamda..
Ne yaparsın bilmiyorum ama evliligin adina üzüldüm..

Back