Eşimle sürekli tartışıyoruz :( :(

Canim üzüldüm kisben benim gibisin tek fark ben iyi tartisma boyutuna getirmem kesimde zqtwn hep is hep is arkadaşlarla gezmesi yok evlendikten iki buçuk yil oldu hic bir yer bilmem ilk zamalarda arada yemeğe giderdik birde market alis verisine o kadar disari cikalim dediğim de nereye gidelim diyordu ben de bu konuda bir daha konuşmama kararıaldim ve ona bu konu da kirgin oolduğumu soyledim bir gün kalkti hani seninle şuraya gitmistik ya yine gidip kahvalti yapalin dedi bende anlatigi yere benimle gitmediğini soyedim hadi yaaaaa dedi başka uç dört yer daha anliti eeee buralara mi gidelim seninle gittik biz diyor ama ben bilmiyorum deyince üzüldü ve yasa ben seni hic cikarmadim mi dedi hayir dedim ben nasil biriyim dedi simdi söyler bundan sonra baskalarina para yyedirmek yok siz farsiniz artik diye iki buçuk yyol giitii tabi :KK74:

doguyla ne alakası var madem doğulular böyle evlenmeseydiniz doğulularla benim eşimde Doğulu is dışında ki tüm vaktini bana ve kızıma ayırır aşırı ilgili biridir ayrıca evde de eşit haklara sahibiz ama ben bayan olduğum için bana daha çok saygı duyar

herkes sizin kadar şanslı olmuyo işte ben doğuyla alakasını dedelerindede böle gördüğüm için dedeside hala doğuda yaşadığı ve kayınpederimde babasında öle gördüğünü sürekli dilledirdiği için bende böle davranıyorum diye göğsünü gere gere anlatır sürekli biz babamızdan böle gördük der benm eşimde babasından böle gördüğü için herkes kendi babasını örnek alıyor herkesin görüşü ve kendini kafasını geliştirmesi ayrı bişiy

yani, ben faat in yazdigi yoruma yuzde yuz katiliyorum. Once onu soyliyim. Kavgasiz olmaz bu is, ve kavga ettikce kavgada ne kadar ileri gidebiliecegini anlarsin. Deneme yanilma yontemi. Hic birimiz canim cicimle bu zamanlara gelmedik.

Esim Allah razi olsun dun ogleden sonra ben kizimla uyurken uc cesit yemek yapmis hafta ici yiyelim diye. Zaten iyiydi, ama bazi seyleri yaptiramazdim zamaninda. Simdi ise cok ama cok deyisti. Ama biz de az hir gur etmedik.

yani, ben faat in yazdigi yoruma yuzde yuz katiliyorum. Once onu soyliyim. Kavgasiz olmaz bu is, ve kavga ettikce kavgada ne kadar ileri gidebiliecegini anlarsin. Deneme yanilma yontemi. Hic birimiz canim cicimle bu zamanlara gelmedik.

Esim Allah razi olsun dun ogleden sonra ben kizimla uyurken uc cesit yemek yapmis hafta ici yiyelim diye. Zaten iyiydi, ama bazi seyleri yaptiramazdim zamaninda. Simdi ise cok ama cok deyisti. Ama biz de az hir gur etmedik.

bana zarar vermeyeceğini nerden biliyim ama bana zarar vermesnden korkuyorum kaç kez tartışmamaızda üstümede yürüdü korkuyorum yani

Canım sen şunu anlamıyorsun senin sorunların tartışmasız, cinnetsiz, kavgasız çözülecek sorunlar değil.

Tatlılıktan anlayan adam olsa seni buraya konu açacak kadar çaresiz bırakmazdı heralde.
5 aylık evlisin daha eminim yeterince tatlısındır.

Adamla 4 yıl çıkmışsın sana belli sözler vermiş şimdi evlendin diye seni köle ilan edemez.
Erkeklik verilen sözü tutmadadır.

Bence sen ağzının payını veremiyorsun herifin tepene çıkmış..
Yakında evet ben evli bir bayanım o erkek yapar modunda hayat enerjisi bitmiş bir bayan olarak takılırsın..

ne yapabilirim peki?

ne yapabilirim peki?

İnatlaşmaktan çekinmeyeceksin. Gerekirse yabancı olacaksın aynı evde
Kararlı olacaksın. Bana verdiğin sözleri tutmadan gözümde bir erkek olarak değerin yok.
Saygı duymamı da bekleme..

Ben senin annen ya da akrabalarındaki kadınlar gibi değilim.
Öyle bir kadın istiyorsan öyle birini bulup evlenecektin.

Hemen kendime iş bakmaya başlıyorum. Çalışcam.
Engel olmaya kalk hele bir bak ne büyük olay çıkarıyorum.
Yeter artık ben Allah'a kulum, kula kul olmam.

Erkeklik karısını evde bırakıp gezmekle olmuyor.
Git gerçek bir erkekten ders al.

Diyeceksin gerekirse.

Tatlılıkla yola gelmeyeni böyle yola getireceksin.

o kendisi erkek erkeğe çıkıp gezememzmiş insanmış o ben insan değilmiyim diyorum benm hiç çevrem yok gezebileceğim arkadaşım yok diyorum annemlere git yada çık tek dolaş diyor birlikte gezmeye gelince izin gülerinde gezemiyoruz uykuya çok düşkün olduğu için izin günlerinde öğlen 2-3'e kadar yatıyo o saatten sora hazırlan çık nereye gidicen gündüz gözüyle biyere çıkamıyoruz yani
saate takilmayin
ne zaman uyanioyorsa yapsin kahvaltinizi çikin disari,sinemaya gidin,yuruyus yapin,iki paket biskuvi alin poiknik yapin, bu saaaten sonra neteye gidecem dersen hiç çikamazsin evden
evlenmeden once nasildi ki bu adam ?

İnatlaşmaktan çekinmeyeceksin. Gerekirse yabancı olacaksın aynı evde
Kararlı olacaksın. Bana verdiğin sözleri tutmadan gözümde bir erkek olarak değerin yok.
Saygı duymamı da bekleme..

Ben senin annen ya da akrabalarındaki kadınlar gibi değilim.
Öyle bir kadın istiyorsan öyle birini bulup evlenecektin.

Hemen kendime iş bakmaya başlıyorum. Çalışcam.
Engel olmaya kalk hele bir bak ne büyük olay çıkarıyorum.
Yeter artık ben Allah'a kulum, kula kul olmam.

Erkeklik karısını evde bırakıp gezmekle olmuyor.
Git gerçek bir erkekten ders al.

Diyeceksin gerekirse.

Tatlılıkla yola gelmeyeni böyle yola getireceksin.

Çok haklısın yapıcam denicem en kısa zamanda konuşmaya başladığımızda yani şimdi dediğim gibi tartıştığımız için ne o benle nede ben onla konuşmam

saate takilmayin
ne zaman uyanioyorsa yapsin kahvaltinizi çikin disari,sinemaya gidin,yuruyus yapin,iki paket biskuvi alin poiknik yapin, bu saaaten sonra neteye gidecem dersen hiç çikamazsin evden
evlenmeden once nasildi ki bu adam ?

evlenmeden önce farklı şehirlerdeydik bazen 2 3 ayda bir bile görüştüğümüz zamanlar oldu oyüzden çok sık gezmeye fırsatımız olmadı.

evlenmeden önce farklı şehirlerdeydik bazen 2 3 ayda bir bile görüştüğümüz zamanlar oldu oyüzden çok sık gezmeye fırsatımız olmadı.

Ayrıca evet saat takıntın olmasın.
Gece 12 ye kadar da gezin ne olacak yanında eşin var.
İsterse uykudan akşam 5 te uyansın yine bile çıkın dışarı yemek yer dönersiniz en olmadı.

Ayrıca evet saat takıntın olmasın.
Gece 12 ye kadar da gezin ne olacak yanında eşin var.
İsterse uykudan akşam 5 te uyansın yine bile çıkın dışarı yemek yer dönersiniz en olmadı.

ya saat takıntım yok fakat gündüz gezebiliceğimiz yere niye günü öldürelim o uyuyo ben sıkılıyorum uyanana kadar oturup onun uyanmasını bekliyorum saatlerdir haftada bigün haliyle gündüz gözüyle bi çıkıp gezmek istiyorum akşama kadar hatta gece yarısına kadar

Hiiiiic ustune dusme bir muddet... ilgi gordukce adam saniyolar kendilerini....
Ha disarimi cikacak tam git gez ama cokta gec kalma banada vakit ayir gibi seni cok ozluyorum :KK48: cart curt biseyler denesen olabilir mi bi gelisme acaba

Evliligin cok basindasiniz, evlilik sureci boyke isliyor. Yalniz tartisma sırasında sarf edilen kelimelere ve ses tonlariniza cok dikkat edin. Bir defa delerseniz bu noktalari giderek büyüyor ve sonralari karsiniza koca bir saygisizlik.olarak cikiyor; ustelik çözümsüz!

Ne olur söylediklerimi dikkate alin; Oncelikle söylenmeyi kesin. Asla sinirlenmeyin. Hosunuza gitmeyen bir durum oldugunda esinizin en rahat aninda karsilikli konusacak sekilde konuuu acin. Ozellikle cozum uzerine konusun, daha cok onu konusturun. Konusma istemediginiz bir hal alirsa " tamam birbirimizi kirmamadan kapatalim, sonra konusuruz" deyin ve susun. Inanin cok konusup soylenipte elde edeni gotmrdim daha. Olsada zorla olur yine bozulu

ASLA aglamayin onun yaninda. Giderek gozyasiniz bile kiymetsiz olur.

Zaman taniyin. Kendinizede, onada. Ilk zamanlar boylr olmasi cok normal. Kabullenmeyin, fakat cokta dile getirmeyin.

Siz vakit geçirmek istemeyin, birakin o sizinlr vakit geçirmek istesin. Bunu basarmak istrmemekten gecer.

Bir kadinin "ilgi"diye basladigi an eblilik erkegin eline gecer.

Gozunu kulagini alistitmayin. Daha yazacak cok sey var sıkmak istemiyorum.

Dikkate alin. Kisa bir sure uygulayin. Sonucunu mutlaka goreceksiniz.

ya saat takıntım yok fakat gündüz gezebiliceğimiz yere niye günü öldürelim o uyuyo ben sıkılıyorum uyanana kadar oturup onun uyanmasını bekliyorum saatlerdir haftada bigün haliyle gündüz gözüyle bi çıkıp gezmek istiyorum akşama kadar hatta gece yarısına kadar

Ee gündüz görmüyorsan hiç görmeyeyim mi diyorsun?
Böylece onu kolaya itiyorsun.
Versin kendini uykuya kurtulsun ohh!

Baskıcı ol ki baskı ne kadar kötü bir şey anlasın..

Hiiiiic ustune dusme bir muddet... ilgi gordukce adam saniyolar kendilerini....
Ha disarimi cikacak tam git gez ama cokta gec kalma banada vakit ayir gibi seni cok ozluyorum :KK48: cart curt biseyler denesen olabilir mi bi gelisme acaba

malesef olmaz sora hep çıkıp gezmek isticek yüz buldukça bu sefer izin almaya bile tenezzül etmeden ben gidiyorum geziyorum ediyorum diyecek çünkü amaç zaten dediğini yaptuırmak

Evliligin cok basindasiniz, evlilik sureci boyke isliyor. Yalniz tartisma sırasında sarf edilen kelimelere ve ses tonlariniza cok dikkat edin. Bir defa delerseniz bu noktalari giderek büyüyor ve sonralari karsiniza koca bir saygisizlik.olarak cikiyor; ustelik çözümsüz!

Ne olur söylediklerimi dikkate alin; Oncelikle söylenmeyi kesin. Asla sinirlenmeyin. Hosunuza gitmeyen bir durum oldugunda esinizin en rahat aninda karsilikli konusacak sekilde konuuu acin. Ozellikle cozum uzerine konusun, daha cok onu konusturun. Konusma istemediginiz bir hal alirsa " tamam birbirimizi kirmamadan kapatalim, sonra konusuruz" deyin ve susun. Inanin cok konusup soylenipte elde edeni gotmrdim daha. Olsada zorla olur yine bozulu

ASLA aglamayin onun yaninda. Giderek gozyasiniz bile kiymetsiz olur.

Zaman taniyin. Kendinizede, onada. Ilk zamanlar boylr olmasi cok normal. Kabullenmeyin, fakat cokta dile getirmeyin.

Siz vakit geçirmek istemeyin, birakin o sizinlr vakit geçirmek istesin. Bunu basarmak istrmemekten gecer.

Bir kadinin "ilgi"diye basladigi an eblilik erkegin eline gecer.

Gozunu kulagini alistitmayin. Daha yazacak cok sey var sıkmak istemiyorum.

Dikkate alin. Kisa bir sure uygulayin. Sonucunu mutlaka goreceksiniz.

sinirlenmeden yapamıyorum işte sinirlerim okadar çok bozulduki sürekli ağlıyorum çok yıprandı sinirlerim ben sölemesem söliyo gidelim gezelim fakat neymiş işte kaynıma görümceme falan gitseymişiz hem klırmışız onlarda gezme çözümü bu yani hiç böle hayal etmiyodum yani evlenmeden önce konuştuğumuz hayal ettiğimiz şeylerin neredeyse çoğunu göremiyorum diyebilirim..

Back
X