Eşimle sürekli tartışıyoruz:((

cok zor gunler gecirmissin belli arkadasim, hele lohusayken cok zordur bilirim.
ama o gunlerin gectigini kabul edip esinle guzelce konus. ve asla bebek yuzunden kavga etmeyecegiz diye anlasin.
bebek bu aglar aglamaz kendi kafasina gore yasiyorlar bir donem, bu ne senin suscun ne onun. bu yuzden kavga etmek olmaz.
eger esin niye bu cocuk agliyor diyip seni sucluyorsa once bunu bi unutsun, agliyorsa alsin doalstirmaya cikarsin nefe alir acilir cocuk. her kasam en az bir saat ilgilensin sende nefes al.
bu konuda ciddi kararlar alin ve uygulayin.
sende bir sekilde eskileri unutmaya calisve bugunu gecmiski olaylara baglama, bir sure konusunu bile acma. ama tekrar ayni zorluklarla senin yaninda olmazsa asla affetmeyeceginide bildir.

Bence esinizin karsisina kendinizden ödün vererek son bir kez daha gecin ve iyi olmadigimi görmüyormusun, o günki halim normalmiydi (yumruklamanizi kastediyorum) neden gecip karsima benle konusmuyosun birseyleri düzeltmeye calismiyosun, en azindan ben iyi olmak istiyorum kendimi kontrol etmek istiyorum sende destek ol bana diyerek yardim isteyin. Ruhsuz bir insan degildir umarim.

Ameliyatli halinle seni birakip calisan adamdan pek bir hayir beklenmez....

Eşiimde en sevdiğim şey onun şefkatli olmasıydı.bazen öyle şeyler yapıyor ki aynı adam mı diye durup düşünüyorum.Sürekli Özür dileyip aynı davranışları tekrarlıyor. Bebeğim ağladığında elimden alıp geri vermiyor.çocuk kucağında ağlıyor ver diyorum sırtını dönüyor vermemek için ve bunu insanların içinde de yapıyor. Belki konuyla alakasız olacak ama esim ve ailesinde ön planda olma olayı var.çocukları kadınlar doğurur diye bilimsel bişey olmasa ben doğurdum diyecek nerdeyse:) abartmıyorum gerçekten öyle.mesela bana neler süt yapıyor diye soruyorlar eşim oradaysa beni konuşturtmayıp kendisi sıralıyor, bunlar bunlar süt yapıyor diye:)

Merhaba . Eşiniz çocuk ağladığı zaman tartışmaya yöneliyorsa eğer , bu eşinizin annesinin ameliyatı ve sizin doğum yapmanızdan dolayı o dönemde oluşan endişesini yorgunluğunu içine attığından kaynaklanır. Peki sinirini kimden çıkaracak ? Tabii ki çocuğu bahane edip sizden çıkaracak.. Klasik sıkıntılı erkek psikolojisi .

Üç yaşında cocugum .sizin yaşadıklarınızı anlıyorum hepsi gececek demiyorum ama büyük bir kısmı gececek
Çocuk buyudukçe siz alıştıkça kavgalar azalacak.eşim çocuk düşse sanki ben yapmışım gibi üstüme yururuyordu şok oluyırdum.işten gelir gelmez nıye huysuzlandı bezını degıatırmedınmı ?kaç saat önce değiştirdin?ağzını yıkamadınmı kokuyor:))) saymakla bitiremem delirtiyordu ve ilk çocugum ciddi zordu.anlatsam örneklesem o kdr çokki.araba ile bir km gidemezdık çocuk yırtılırcasına aglar kocam aracı yumruklar.sanırım çözumu bılmedıklerinde sıyırıyorlar.bizler daha sabırlıyız anne olarak .işten gelmiş bir erkek ne kdr yorgun olsakta bunu anlayamayabiliyor ilk zmnlar.onlar babalığı biz anneliği öğreniyoruz.emın olun geçicek ben boşanmayı bile düşünmüştüm .o kdr delirmiştim.tek başına ayrı bir memlekette çocuk buyutmek zor yanlız olmak çok koyuyor.çocukla nefes alamıyırsun bzn.az kalmış buyusun çok güzel zmnlar geciriceksiniz üzmeyın kendınızı.

4 yıldır evliyiz ve evliliğimizin ilk zamanlarında da çok tartışırdık. Zamanla bir birimizin huyunu suyunu öğrendik ve herşey oturmuştu.çevremizdeki bütün arkadaşlarımız bizi örnek alacaklarını söylerlerdi evliliklerinde.beni çok kırdığı zamanlar oluyordu ama bi şekilde çözüme kavuşturuyorduk. Çok kırdığı zamanları unutamıyorum ama dile de getirmiyorum sürekli.5 aydır ne oldu bize bilmiyorum.düzelir diye umut ediyorum. Geçer sabret yazmışsınız inşallah geçer.çünkü çok Mutsuzum böyle devam etmesi bizi çok yıpratacak.

iste durum basit esinize izin alman gerek benimle ilgilenmeni istiyorum demeliydiniz oyle anliyor cunku.

Insanın sürekli onu yap bunu yapma yok bunu düşün böyle davranma demesi çok yoruyor . bilemiyorum belki de gerçekten izin al demem gerekiyordu

Aynen Ya neden böyle bu erkek ler hizmet isterler düşünmezler ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…