eşimle pazar günü akşam tartıştık herzamanki gibi şiddetli bir tartışma..benim hiç bir şeyimi begenmiyor 4 yıldr evliyiz ve çoğunlukla tartışmalı geçti yani haftanın 3 günü iyiysek 4 günü kötü...eşim hiç birşeyimi begenmiyor ne ev hanımlığımı ne kadınlığımı ne de anneliğimi sürekli benim doğumdan sonra kalan göbeğime laf etti sonra dişlerime ve saçıma yani kısaca heryerime bir lafı var en son tartıştık ve ben artık bunun beni bu şekilde ezmesine dayanamadım ve benimde bir onurum grurum var dedim ertesi günde oğlumuda aldım çıktım ailemin yanına geldim ailem il dışında..ben halamla paylaşmıştım halamda sinirlenmiş beni çok sevdiğinden açmış telefonu buna kızmış vs daha sonra eşim benim babamı dayımı aramış ve en son işte 2 gündür hiç konuşmuyoruz o kendi haklı olduğunu düşünüyor
size sorum şu arkadaşlar bir insan evde temizlik yapmıyosa ki ben yapıyorum ama beğenmiyor ve kendi bakımını yapıyo fakat eşi sürekli vücuduna bir şeyler söylüyorsA nasıl mutlu olabilir ben şuanda hiç bir şekilde konuşmuyorum ama o da hatasını kabul etmiyo nereye kadar böyle gider bilmiyorum ve ne yapmam gerektiğini de bilmiyorumm

size sorum şu arkadaşlar bir insan evde temizlik yapmıyosa ki ben yapıyorum ama beğenmiyor ve kendi bakımını yapıyo fakat eşi sürekli vücuduna bir şeyler söylüyorsA nasıl mutlu olabilir ben şuanda hiç bir şekilde konuşmuyorum ama o da hatasını kabul etmiyo nereye kadar böyle gider bilmiyorum ve ne yapmam gerektiğini de bilmiyorumm