• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle tartışıp ailemin yanına geldim

eşimle pazar günü akşam tartıştık herzamanki gibi şiddetli bir tartışma..benim hiç bir şeyimi begenmiyor 4 yıldr evliyiz ve çoğunlukla tartışmalı geçti yani haftanın 3 günü iyiysek 4 günü kötü...eşim hiç birşeyimi begenmiyor ne ev hanımlığımı ne kadınlığımı ne de anneliğimi sürekli benim doğumdan sonra kalan göbeğime laf etti sonra dişlerime ve saçıma yani kısaca heryerime bir lafı var en son tartıştık ve ben artık bunun beni bu şekilde ezmesine dayanamadım ve benimde bir onurum grurum var dedim ertesi günde oğlumuda aldım çıktım ailemin yanına geldim ailem il dışında..ben halamla paylaşmıştım halamda sinirlenmiş beni çok sevdiğinden açmış telefonu buna kızmış vs daha sonra eşim benim babamı dayımı aramış ve en son işte 2 gündür hiç konuşmuyoruz o kendi haklı olduğunu düşünüyor
size sorum şu arkadaşlar bir insan evde temizlik yapmıyosa ki ben yapıyorum ama beğenmiyor ve kendi bakımını yapıyo fakat eşi sürekli vücuduna bir şeyler söylüyorsA nasıl mutlu olabilir ben şuanda hiç bir şekilde konuşmuyorum ama o da hatasını kabul etmiyo nereye kadar böyle gider bilmiyorum ve ne yapmam gerektiğini de bilmiyorumm
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Eşin nasıl biri vücudu fln kendine çok bakımlı mı

Ailenizi dahil etmişsiniz işin içine,
Maksat boşanmak mı ,burnunu sürtmekmi ?
Ailenizin yanına geldiniz ne düşünmekteler,ya sizin kararınız nedir ?

Kendi Kıvanç Tatlıtuğ mübarek.
Sen de ona yapsaydın mutlaka zaafını biliyorsundur her insanın kendinde beğenmediği bi yeri olur, ordan vursaydın.
Gerçi ailenin yanına gelmişsin ama.

Bence doğum, temizlik bahane adamın kendi içinde ya senle ya da başka bişeyle sorunu var.Evlenmeden önce nasıldı?

konuyu okuyunca aklıma çook eski bir şarkı geldi ' ben hiç mükemmel değilim, belki de sıradan biriyim işin aslı sevgilim sen bana fazla iyisin..' esasına bakarsan benim de durumum farklı değil senden.. benim tavrım hep net; ben senin eleştirilerini hiç iyi niyetli ve yapıcı bulmuyorum..sadece beni kırmak amaçlı konuştuğun için söylediklerini ciddiye almıyorum o yüzden boşa nefesini tüketme diyorum..erkekler karşısında ezemedikleri kadın görünce bir süre sonra pusuyorlar..evliliğinizi böyle bir sebep yüzünden yıpratmayın, duruşunuzu ve özgüveninizi yükseltin derim..saygılar :)

eşimle pazar günü akşam tartıştık herzamanki gibi şiddetli bir tartışma..benim hiç bir şeyimi begenmiyor 4 yıldr evliyiz ve çoğunlukla tartışmalı geçti yani haftanın 3 günü iyiysek 4 günü kötü...eşim hiç birşeyimi begenmiyor ne ev hanımlığımı ne kadınlığımı ne de anneliğimi sürekli benim doğumdan sonra kalan göbeğime laf etti sonra dişlerime ve saçıma yani kısaca heryerime bir lafı var en son tartıştık ve ben artık bunun beni bu şekilde ezmesine dayanamadım ve benimde bir onurum grurum var dedim ertesi günde oğlumuda aldım çıktım ailemin yanına geldim ailem il dışında..ben halamla paylaşmıştım halamda sinirlenmiş beni çok sevdiğinden açmış telefonu buna kızmış vs daha sonra eşim benim babamı dayımı aramış ve en son işte 2 gündür hiç konuşmuyoruz o kendi haklı olduğunu düşünüyor
size sorum şu arkadaşlar bir insan evde temizlik yapmıyosa ki ben yapıyorum ama beğenmiyor ve kendi bakımını yapıyo fakat eşi sürekli vücuduna bir şeyler söylüyorsA nasıl mutlu olabilir ben şuanda hiç bir şekilde konuşmuyorum ama o da hatasını kabul etmiyo nereye kadar böyle gider bilmiyorum ve ne yapmam gerektiğini de bilmiyorumm
senın nasıl olmanı ıstıyorsa oyle davransın ozaman
hem kendısı cok bakımlı temız tıtız olsun hemde senı severek guzellestırsın
bunca zaman sorun yoktuda begenerek severek aldıda
sinir edıyor adamı valla ya...
keske sende aılene yansıtmasaydın

sizin adınıza çok üzüldüm
eşiniz size resmen psikolojik şiddet uyguluyor
ayrıca ben eşinizin gerçekten eş olduğuna inanmıyorum
dış görünüşe bu kadar takan adamdan bi nane olmaz. neden mi? allah korusun ama siz hastalık geçirip yatalk vs olsanız demek ki anında terkedecek
ayrıca madem sizin dış görünüşünüzü beğenmiyorsa bastırır parayı siz de dişlerinizi yaptırırsınız, estetik operasyon geçirirsiniz,eve yardımcı alırsınız vs

ailemi dahil etmemek için çok uğraştım ama benim psikolojimi bozdu 3-4 kez intihar etmeyi düşündüm en son ailemin yanına geldim beni bu raddeye getiren o oldu kimse yuvasını yıkmak istemez ama bu şekilde mutsuz bir yuvayı da kimse istemezz
eger hatasini kabul ederse iyi bir psikatriye gitmesini sagla bi tip mukembeliyetciler genelde hep yanliz kalmaya mahkumdur. kabul etmezse sen bilirsin ama mutsuz evlilik nereye kadar.

Hiç üzülmeyin Aynısını siz de ona yapın görsün bakalım psikolojik baskı nasıl oluyor
Ayy aşkım göbeğin çıkmaya başladı
sacındada beyaz var
göz kenarlarında kırışmış gibi
off bu aralar da ne giysen yakışmıyor
tarzını mı değiştirsen artık bana hitap etmiyor
vs. vs.
Eminim kendisi de vasat bir şeydir

Kusur bulmak da neyin nesi ? Kendi çok mu 4 4 lük... Anne olmuşsun destek oalcağı yerde yermeden anlatabilir. İnsanlar konuş konuşa demiş ama sizin ki nasiplenmemiş. Hatasını anlayana kadar bekleyin.

Canim eşin çok insafsizca davranmis.evlenirken seni alirken dişlerin ve saçların sorun olmamışta 4 yil sonrami sorun olmus.bu ayri tmm ama kendini de sorguladin mi hiç?erkekler bakimli ve temiz bayanlardan hoslanirlar.acaba evini ve kendi bakimini fazlaca mi ihmal ettin?

ben sırf gırtlağımı tutamadığım için stresli dönemimde 15 kilo aldım. sevdiğim adam gık demedi. seven insana itici gemez bunlar ya. allah korusun ilerde kortizon kullanmanızı gerektirecek bir hastalığınız olsa, kilo alsanız vücudunuzda ödem birikse seni kapı dışarı edecek herhalde.

Allah allah esin normalde bakımlı midir ?

E her şeyinize laf eden adam sizinle niye evlenmiş?
Beğeneceği biribi bulsaymış madem.

Arkadaşlar sormuş ama cevap vermemişsin bende sorayım, çok mu saldın kendini? Göbeğin çok mu mesela? O zaman akşamları o gelsn çocuğa baksın sen spora git. Öyle bedavadan laf söylemesin.

Saçın yağlı bakımsız falan mı diye laf ediyor? Eşlerin kendilerini salma durumunu bende yanlış buluyorum. Yani derli toplu olmalı, göze hitap etmeli insan 40 yıllık evli ol fark etmez.

Uzuldugunu gorunce insanin ustune gelen tiplerden. Sana dislerin kotu deyince, sende kulaklarin uydu gibi alnin desen otoban mubarek de. Sende ona eksiklerini goster.esin cok mu mükemmel? Erkeklerinde elleri genelde cirkin oluyor ellerin kurek gibi de ne biliyim bi suru sey bulursun yani.

Back
X