- 20 Mart 2008
- 141.933
- 213.858
- 1.423
- 60
bence istemez çünkü bu daha çok böyle çocuk gibi ilgi bekleyen bir kadın hareketleri .Enteresan bir takıntı
Her erkek böyle hatun ister belki de
bilemedim
Ya ben bu gece olayını çözemiyorum. Kırılır diye git öte diyemedim hiç :)O temas eden yerden bana ateşler basıyoÇok sıcaklarda yakın bile yatamadım ben "uzaklaşır mısın resmen buhar çıkıyo senden" diye Çok soğuklarda bile bi süre sonra daralıyorum gerçekten, hiç öyle hareketlerimi kısıtlayan şeylere gelemiyorum.
Ya ben bu gece olayını çözemiyorum. Kırılır diye git öte diyemedim hiç :)
bence istemez çünkü bu daha çok böyle çocuk gibi ilgi bekleyen bir kadın hareketleri .
zaten adam şikayetçiymiş ki haklıda .
Aslında kırılacak bir şey yok, uyku mühim yani aksi halde çok sinirli oluyorum ben.Ya ben bu gece olayını çözemiyorum. Kırılır diye git öte diyemedim hiç :)
E haklı ama. Ben de daralıyorum 5 dakika sonra ama kırılır diye söylemiyorum. Derin uykuya dalınca sıyrılıyorum.benimki diyo valla . uyuyamıyorum dokunduğunda diyo
sevdiğine dokunmak kadar güzel bişey varmı kibizde sürekli böyleyiz ben dokunmasam eşim rahat bırakmaz, yataktada öyle ille bi tarafları değcek. bi tek şu çok sıcaklarda aramız açıldı resmen neyse havalar serinledide eski halimize döndün bazen sarılınca diyorum sen hiç gitmesen ya hep böyle kalsak yapışık ikiz gibi diye, gitmem lazım ekmek parası diyo bide gece uyku arasında öpüyo sonra tekrar uyuyo yaa oyyyy
Aynen!Ben kesinlikle her an tensel temas olmali diye dusunuyorum ve ben de boyleyim diyebilirim
Benim eşim aynı pozisyonda saatlerce uyur. Bense sabaha kadar 50 defa dönerim. İşte etrafımda kol bacak olunca kısıtlanıyorum :)Aslında kırılacak bir şey yok, uyku mühim yani aksi halde çok sinirli oluyorum ben.
Bir de hareketlerimin kısıtlanmasına gelemiyorum. Bununla ilgili bir anımı anlatırdım da burada ayıp kaçar yani az ok anlıyordur beni o yüzden pek sesi çıkmıyoİlla biri sarılacaksa da ben sarılırım
kaybetme korkusu bence . piskolog değilim ama öyle hissettim . çok sevdiğin için kaybetme korkun var . elinden kayıp gidecek diye korkuyorsun .sana kendimce tavsiye vermem gerekirse eşin bundan şikayetçi anladığım kadarıyla sevgini bu şekiilde gösterme .dur dur bir an aniden dokun ama çocuk gibi değilevet yorumlar geldikçe çözmeye başlıyorum kendimi . ilgi bekleyen çocuk gibi gerçekten . bunun kaynağı ne olabilir acaba
Bendede var esim evlenmeden bana Asik oldu ana bende evlenince Asik olanlardanim..
Ben normalde de dokunmayı pek sevmem ama uyurken canavar oluyorum, kafeslere fanuslara giresim geliyorBenim eşim aynı pozisyonda saatlerce uyur. Bense sabaha kadar 50 defa dönerim. İşte etrafımda kol bacak olunca kısıtlanıyorum :)
Aslında duygularımı yazarak ve dokunarak ifade eden biriyim. Gayet dokunsalım da ama 5 dakika,fazlası yok
3 yıllık evliyizsiz ne kadar zamandır evlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?