Eşimle Tartışma Sebebimiz Sürekli Dokunmak İstemem

Ya ben bu gece olayını çözemiyorum. Kırılır diye git öte diyemedim hiç :)

bence istemez çünkü bu daha çok böyle çocuk gibi ilgi bekleyen bir kadın hareketleri .
zaten adam şikayetçiymiş ki haklıda .

evet yorumlar geldikçe çözmeye başlıyorum kendimi . ilgi bekleyen çocuk gibi gerçekten . bunun kaynağı ne olabilir acaba

Ya ben bu gece olayını çözemiyorum. Kırılır diye git öte diyemedim hiç :)
Aslında kırılacak bir şey yok, uyku mühim yani aksi halde çok sinirli oluyorum ben.
Bir de hareketlerimin kısıtlanmasına gelemiyorum. Bununla ilgili bir anımı anlatırdım da burada ayıp kaçar yani az ok anlıyordur beni o yüzden pek sesi çıkmıyo İlla biri sarılacaksa da ben sarılırım

sevdiğine dokunmak kadar güzel bişey varmı ki bizde sürekli böyleyiz ben dokunmasam eşim rahat bırakmaz, yataktada öyle ille bi tarafları değcek. bi tek şu çok sıcaklarda aramız açıldı resmen neyse havalar serinledide eski halimize döndün bazen sarılınca diyorum sen hiç gitmesen ya hep böyle kalsak yapışık ikiz gibi diye, gitmem lazım ekmek parası diyo bide gece uyku arasında öpüyo sonra tekrar uyuyo yaa oyyyy

siz ne kadar zamandır evlisiniz

Ben kesinlikle her an tensel temas olmali diye dusunuyorum ve ben de boyleyim diyebilirim
Aynen!
Bu hastalıksa eğer bana kocamdan geçti.
Kızdığım bir konu varsa bile elini bacağımdan,saçımdan ayırmıyor.
İlk zamanlar garip geliyordu ama şimdi alıştım hatta daha çabuk tatlıya bağlıyoruz konuyu.
Herkese tavsiye ederim!

Benim eşim aynı pozisyonda saatlerce uyur. Bense sabaha kadar 50 defa dönerim. İşte etrafımda kol bacak olunca kısıtlanıyorum :)
Aslında duygularımı yazarak ve dokunarak ifade eden biriyim. Gayet dokunsalım da ama 5 dakika,fazlası yok

evet yorumlar geldikçe çözmeye başlıyorum kendimi . ilgi bekleyen çocuk gibi gerçekten . bunun kaynağı ne olabilir acaba
kaybetme korkusu bence . piskolog değilim ama öyle hissettim . çok sevdiğin için kaybetme korkun var . elinden kayıp gidecek diye korkuyorsun .sana kendimce tavsiye vermem gerekirse eşin bundan şikayetçi anladığım kadarıyla sevgini bu şekiilde gösterme .dur dur bir an aniden dokun ama çocuk gibi değil
gerçi eşininde ne tarz kadın sevdiğini bilmediğimiz için bu tavsiyem yarar mı bilemedim şimdi

Bendede var esim evlenmeden bana Asik oldu ana bende evlenince Asik olanlardanim..

Ben normalde de dokunmayı pek sevmem ama uyurken canavar oluyorum, kafeslere fanuslara giresim geliyor Hatta bana bakılınca bile uykum bölünüyor bakma bana diye kavga ediyorum, off anlatınca çok kötü bir görüntü oluştu

Bizde ayni Böyleyiz. Evliligimizin 5. Yilindayiz illaki ya sarilicam ya koklicam yada yaninda duracagim. Esimden alıştım eşimde dokunmayi çok seviyor sariliyor surekli hatta canimi acitiyor bazen ağlıyor um ne yapayim doyamiyorum diyor. Kucağında yatmazsam uyuyamam sarilmazsa eşim uyuyamaz. Bizim ikimizde ayni olduğumuz için sorun yasamiyoruz. Birde gün içinde 50 kere seni seviyorum diyorum. Bu huyumu çok sevmiyorum acaba sürekli soyledigimde anlamsizlasirmi ki diye. Ama her seni seviyorum dediğimde içimden gelerek söylüyorum laf olsun diye değil. Insan en çok sevdiği şeyle sinanir diye bazen korkuyorum. Çünkü bir insana bir nesneye bir şeye çok bağlı olmak iyi birsey değil biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…