Eşimle Tartışma Sebebimiz Sürekli Dokunmak İstemem

bizde sevgilimle öyleyiz sorun yok suan

benim de korkum bu işte. bu düşünceyle tutmaya çalışıyorum bazen kendimi. benim eşimde severken canımı acıtır. okşama bilmez ısırır vurur hafifçe bazen sertçe ama benim kadar değil. resmen kirpik hareketleri bile nefesimi kesecek gibi oluyo bazen. sizin iyi ikinizde aynısınız ben zorlanıyorum genelde

Ayy aynen ya ben kendimizi anormal zannediyordum. Bizim gibi olanlar varmış duyunca şaşırdım gerçekten. Çünkü etrafimdaki herkes çok sert kari koca birbirine aşkım bile demiyorlar. Başkalarının yaninda asla bu şekilde davranmiyoruz ama eve girer girmez kapinin önünde hemen bi sariliriz birbirimize.

biz yeni evli değiliz bende teması cok severım
yanı hıc bısey olmuyorsa parmagını tutmam gerekıyor
daha oncede yazmısım
evde nerede gorursem goreyım onu sıkıstırıyorum bır yerlerde
kacanda kovalanıyor
ama benım amacım cınsel tatmın

Aynı kuzenimle eşi gibi. Nasıl sevimliler görsen. Ama bunu insanların göremeyeceği şekilde yapmak lazım nazar olur.

geceleri esim sarilip uyumak ister.ama oyle uyuyamiyrm sicak basiyo bunaliyrm..o da biliyo zaten smdi sariliyrm ama 5 dkka snra kacarsn sen diye..rahat uyumayi seviyrm napim..sirf bu sebeple yatagn yarisindan fzlasnda ben yatarm..esim kucucuk bi yerde garibim..bazen gece uyandgmda bnm yastigmdaysa sikismissam kiziyrm ..uyku durumunda biraz tersim sanirim

yeni evlisin galiba

kesinlikle normal değil, kaybetme korkun var. bunu bu şekilde aşmaya çalışıyorsun. mutlaka destek almanı öneririm. Allah daha büyük dert vermesin.

Hey allahım bu hastalık olabilir bir an kendimi eşinizin yerine koydum cok sinir bozucu

evlenmeden önce böyle değildim ben evlilikten sonra aşık oldum . garip
Aynı durum değil ama bir benzeri benimki de adam işteyken sıkıntı yok ama izinli olduğu zaman sürekli Yanımda Olmasını istiyorum
Öyle ki tuvalete bile girse çıkana kadar gözüm kapıda
Biraz manyaklık galiba benimki ya da yalnızlıktan bilmiyorum
BaZen rahat bırak Adam'ı diyorum ama onsuz da yapamıyorum görücü usulü idi bizimde
Severek olsa tuvalete bile göndermezdim Allah bilir

işte bu benim esimin kadın versiyonu nefret ediyorum ya bi bayan olarak sürekli sarılmak ellemek ii sen daha yüzelsel sin ben daha esimle bi rahat balkonda kahve icemedin film izleyemedim sürekli sıkmak ee canm acıyıncada vuruyorum vuruncada kızıyo ee sende cıkma be arkadasım diyorum aman cinselige düskün erkekle evlenmicen valla

ya daha bir aylık evlisiniz bence normal ama bir süre sonra geçecektir eminin..gerçi bizim 1.5 sene oldu ama bendeki geçmedi
adamı bulduğum yerde sıkıştırıyorum sarılıyorum öpüyorum adam yeter da diyor erkekler sevmiyor pek böyle şeyleri bir iki azarlarsa vazgeçersin zati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…