bizde sevgilimle öyleyiz sorun yok suanEşimle mutlaka bir temas halinde olmak istiyorum . Tartışma anında bile. Cinsel olarak değil daha çok sarılmak, elini tutmak, yüzünü okşamak vs. evde yemek yerken falan elim değmese ayağım değecek. ilk başlarda sevmezdi zamanla alıştı gerçi ama sanki hastalık bendeki. Çalışma saatlerimiz 8-5 hafta sonu tatil. iş saatlerinde kafayı yicek gibi özlüyorum zırt pırt aramıyorum tabi ki. zor tutuyorum kendimi
Dokunmasam özlüyorum. yüzüne bakmaya doyamıyorum . temastan bunalacağını hissedersem hırkasından gömleğinden falan tutmaya çalışıyorum. sadece gece yatarken rahat uyusun diye dokunmuyorum . zaten tahammül etmesi daha kolay oluyo bende uyuduğum için.
Sanki elini tutunca dünyanın en mutlu en huzurlu insanı benim uyuşuyorum resmen.
aşırıya kaçmamaya çalışıyorum bunalmasın diye . hastalık edinmekten de korkuyorum .
böyle olan var mı aranızda . normal mi.
Bizde ayni Böyleyiz. Evliligimizin 5. Yilindayiz illaki ya sarilicam ya koklicam yada yaninda duracagim. Esimden alıştım eşimde dokunmayi çok seviyor sariliyor surekli hatta canimi acitiyor bazen ağlıyor um ne yapayim doyamiyorum diyor. Kucağında yatmazsam uyuyamam sarilmazsa eşim uyuyamaz. Bizim ikimizde ayni olduğumuz için sorun yasamiyoruz. Birde gün içinde 50 kere seni seviyorum diyorum. Bu huyumu çok sevmiyorum acaba sürekli soyledigimde anlamsizlasirmi ki diye. Ama her seni seviyorum dediğimde içimden gelerek söylüyorum laf olsun diye değil. Insan en çok sevdiği şeyle sinanir diye bazen korkuyorum. Çünkü bir insana bir nesneye bir şeye çok bağlı olmak iyi birsey değil biliyorum.
Ayy aynen ya ben kendimizi anormal zannediyordum. Bizim gibi olanlar varmış duyunca şaşırdım gerçekten. Çünkü etrafimdaki herkes çok sert kari koca birbirine aşkım bile demiyorlar. Başkalarının yaninda asla bu şekilde davranmiyoruz ama eve girer girmez kapinin önünde hemen bi sariliriz birbirimize.benim de korkum bu işte. bu düşünceyle tutmaya çalışıyorum bazen kendimi. benim eşimde severken canımı acıtır. okşama bilmez ısırır vurur hafifçe bazen sertçeama benim kadar değil. resmen kirpik hareketleri bile nefesimi kesecek gibi oluyo bazen. sizin iyi ikinizde aynısınız ben zorlanıyorum genelde
geceleri esim sarilip uyumak ister.ama oyle uyuyamiyrm sicak basiyo bunaliyrm..o da biliyo zaten smdi sariliyrm ama 5 dkka snra kacarsn sen diye..rahat uyumayi seviyrm napim..sirf bu sebeple yatagn yarisindan fzlasnda ben yatarm..esim kucucuk bi yerde garibim..bazen gece uyandgmda bnm yastigmdaysa sikismissam kiziyrm ..uyku durumunda biraz tersim sanirimAslında kırılacak bir şey yok, uyku mühim yani aksi halde çok sinirli oluyorum ben.
Bir de hareketlerimin kısıtlanmasına gelemiyorum. Bununla ilgili bir anımı anlatırdım da burada ayıp kaçar yani az ok anlıyordur beni o yüzden pek sesi çıkmıyoİlla biri sarılacaksa da ben sarılırım
yeni evlisin galibaEşimle mutlaka bir temas halinde olmak istiyorum . Tartışma anında bile. Cinsel olarak değil daha çok sarılmak, elini tutmak, yüzünü okşamak vs. evde yemek yerken falan elim değmese ayağım değecek. ilk başlarda sevmezdi zamanla alıştı gerçi ama sanki hastalık bendeki. Çalışma saatlerimiz 8-5 hafta sonu tatil. iş saatlerinde kafayı yicek gibi özlüyorum zırt pırt aramıyorum tabi ki. zor tutuyorum kendimi
Dokunmasam özlüyorum. yüzüne bakmaya doyamıyorum . temastan bunalacağını hissedersem hırkasından gömleğinden falan tutmaya çalışıyorum. sadece gece yatarken rahat uyusun diye dokunmuyorum . zaten tahammül etmesi daha kolay oluyo bende uyuduğum için.
Sanki elini tutunca dünyanın en mutlu en huzurlu insanı benim uyuşuyorum resmen.
aşırıya kaçmamaya çalışıyorum bunalmasın diye . hastalık edinmekten de korkuyorum .
Eşimle mutlaka bir temas halinde olmak istiyorum . Tartışma anında bile. Cinsel olarak değil daha çok sarılmak, elini tutmak, yüzünü okşamak vs. evde yemek yerken falan elim değmese ayağım değecek. ilk başlarda sevmezdi zamanla alıştı gerçi ama sanki hastalık bendeki. Çalışma saatlerimiz 8-5 hafta sonu tatil. iş saatlerinde kafayı yicek gibi özlüyorum zırt pırt aramıyorum tabi ki. zor tutuyorum kendimi
Seni seven uzaktan sevsin :))Ben normalde de dokunmayı pek sevmem ama uyurken canavar oluyorum, kafeslere fanuslara giresim geliyorHatta bana bakılınca bile uykum bölünüyor bakma bana diye kavga ediyorum, off anlatınca çok kötü bir görüntü oluştu
Aynı durum değil ama bir benzeri benimki de adam işteyken sıkıntı yok ama izinli olduğu zaman sürekli Yanımda Olmasını istiyorumevlenmeden önce böyle değildim ben evlilikten sonra aşık oldum . garip
işte bu benim esimin kadın versiyonu nefret ediyorum ya bi bayan olarak sürekli sarılmak ellemek ii sen daha yüzelsel sin ben daha esimle bi rahat balkonda kahve icemedin film izleyemedim sürekli sıkmak ee canm acıyıncada vuruyorum vuruncada kızıyo ee sende cıkma be arkadasım diyorum aman cinselige düskün erkekle evlenmicen vallaEşimle mutlaka bir temas halinde olmak istiyorum . Tartışma anında bile. Cinsel olarak değil daha çok sarılmak, elini tutmak, yüzünü okşamak vs. evde yemek yerken falan elim değmese ayağım değecek. ilk başlarda sevmezdi zamanla alıştı gerçi ama sanki hastalık bendeki. Çalışma saatlerimiz 8-5 hafta sonu tatil. iş saatlerinde kafayı yicek gibi özlüyorum zırt pırt aramıyorum tabi ki. zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?