Eşimle tartışmalarımız hep beni azarlaması

Kızlar ben 7 8 aydır evliyim sürekli eşimle tartışıyoruz ben 3 4 günlüğüne annemgile geldim hastaneye felan gidecektim o yüzden neyse bugün geri gelecektim eşim akşam gidiyor işe 8 gibi uyuyup kalmış uyanınca arayıp bana bağırdı yok beni niye uyandırmıyorsun bilmem ne bende bakmadın telefona saatin bile farkına varmadım bağırdı senin yüzünden ben bişey sahibi olamam felan filan dedi bende sinirlendim defol git başımdan bıktım artık senin çocuk bakmıyorum ben dedim sonra sen şerefszsn babamı bile arayıp kutlamadın babalar gününü dedi bende sende benim babamı aramadın dedim zaten ailesiyle aram kötü işte bana eve gel senin ağzına sıçıcam göreceksin sen dedi başıma bela mısın sen bıktım senden dedi iyi görüşürüz bende dedim oda sik…ime değil dedi bende kapattım telefonu o kadar sinirlendim ki eve uzaklaştırma cezası almayı düşünüyorum artık çok yoruldum bıktım şimdi de mesaj atmış ben geldim işe aşkım diye cevap dahi vermedim ne yapacağım siz olsanız ne yapardınız bu durumda ayrıyetten sorumsuz umrunda değil ev bi faturayı ödemez anca hepsini ben takip edeceğim bırakın faturayı evde herşey varken kalkıp hazırlayıp yemez bile ekmek almaya dahi gitmez herşeyi ben koyacağım önüne sürekli söyleniyor bıktım hayattan söyle böyle benimde psikolojimi bozdu
Gerizekalı densiz kendini ne zannediyor ya kendi alarm kursaymus meğer uyanması lazim babalar günü olayı da bence babası demiştir gelindr arayıp sormadı diye buda dolmustur 5 para etmez adamlar

saygi yoksa hicbir sey olmaz o evlilikten. Karşılıklı olarak sayginin s'si kalmamış daha simdiden.
Mantikli olan bosanmaniz ve karakterlerinizi birazcik olsun iyileştirmeden kimselerin hayatina girmemeniz.

İşe gitmek için vaktinde uyanmanın sorumluluğunu size mi yüklemiş? Böyle küfür ve aşağılama ile hayat geçmez.

Back
X