Eşimle tartışmam

Ela kaya

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
5
0
1
31
Selam arkadaşlar bende sizlerden biriyim uzun süredir burayı takip ediyordum ve şimdi çözüm bulamadığım sorunumda bana yardımcı olursanız sevinirim ben 27 yaşında 5 yıllım evli ve çocuklu bir kadınım aynı zamanda memurum eşimde benimle aynı yaşta ve oda benimle aynı işte çalışıyor sorun şu ki eşim her zaman bana yardımcı iyi bir eş iyi bir babadır bazen arkadaşlarıyla dışarı çıkmak ister gider geç dönünce elimde olmadan sinirleniyorum yine öyle bir günde bir anda bana vurmaya başladı ne olduğunu bile anlayamadım ailesine haber verdim geldiler ikimizede kızdılar ben evimdeyim eşimde evde bir haftadır yatakları ayırdık kesinlikle konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum artık nasıl güvenebilirim ki bana yeniden vurmayacagına evi terketsem yada ailemin yanına gitsem nasıl olur yada onun benden özür dilemesini mı beklemeliyim bilmiyorum değerli fikirlerinize ihtiyacım var

Aşırı strese girmeyin.hersey olacağına varır. Ama bu bir haftada kendi kendinizi organlarımızı hasta etmeyin açık ve net konuşun ayriluyorsa ayrılsın barisiyorsa barışın belirsizlik süreci mahveder insanı hayırlısı neyse o olsun.

Yani sizin kızmanıza hak veremeyeceğim tabii ki ama sonu neden şiddet, o her şeyi silip süpürüyor. Güvenemezsiniz tabii ki bugün size şiddet uygulayan yarın çocuğunuza uygular. Özür dilemesi silecek mi her şeyi?

Evet kesinlikle silmeyecek hiçbir şeyi en çokta buna üzülüyorum ya

Umarim oyle olmaz ama siddetin devami gelir her zaman. Hele ki hakettigi dersi vermediginiz surece.

Ayda yılda bir gider aslında o günde bir kaç saat gitmişti sanırım bende çok büyüttüm

Ayda yılda bir gider aslında o günde bir kaç saat gitmişti sanırım bende çok büyüttüm
Sizin konuyu büyümeniz eşinizin yaptığı öküzlüğü ört pas etmez. Ben olsam o gece yolları ayırırdım. Belki bir ihtimal aldatma vardır onla ilgili bir şeyler arayın diyecektim ama öyle bir durumda yok gibi. Üzgünüm ama bu başlangıç şiddet burda kalmaz artarak devam eder.

Size vurmus ve siz konunun basinda yine esinizi övüyorsunuz.
O yuzden baska yorum yapmaya gerek yok gibi.
Ayrica ailesini neden ariyorsunuz ve gelip niye size kiziyorlar?
Nasil hayatlar bunlar ya, polisi arasaydiniz ya!
Uzaktan soylemesi hos geliyor diye dusunmeyin, yapamayacağım hicbir seyi yazima dokmem, isin var gucun var, ikinci siddeti beklemek yerine derhal yok et hayatindan

Selam arkadaşlar bende sizlerden biriyim uzun süredir burayı takip ediyordum ve şimdi çözüm bulamadığım sorunumda bana yardımcı olursanız sevinirim ben 27 yaşında 5 yıllım evli ve çocuklu bir kadınım aynı zamanda memurum eşimde benimle aynı yaşta ve oda benimle aynı işte çalışıyor sorun şu ki eşim her zaman bana yardımcı iyi bir eş iyi bir babadır bazen arkadaşlarıyla dışarı çıkmak ister gider geç dönünce elimde olmadan sinirleniyorum yine öyle bir günde bir anda bana vurmaya başladı ne olduğunu bile anlayamadım ailesine haber verdim geldiler ikimizede kızdılar ben evimdeyim eşimde evde bir haftadır yatakları ayırdık kesinlikle konuşmuyoruz ne yapacağımı bilmiyorum çok üzülüyorum artık nasıl güvenebilirim ki bana yeniden vurmayacagına evi terketsem yada ailemin yanına gitsem nasıl olur yada onun benden özür dilemesini mı beklemeliyim bilmiyorum değerli fikirlerinize ihtiyacım var
Şiddeti asla affetmeyin ama uzun sürede yatak ayrı kalmaz aile büyüklerini toplayıp konuşun derim uzlaşmacı olacak

Bir anlık öfke nelere kadir. Bence eşiniz size dolduğu için böyle davrandı.Elbette yaptığı kesinlikle doğru değil ama adamı biraz da siz doldurmuşsunuz gibime geldi.

1 haftada özür dilemeyen adam özür dilemez. Şiddetin telafisi de özür olmaz. Aslında hiçbir şey olamaz. Durup dururken el kaldırmamıştır ya sözlü tartışmanız çirkinleşmiştir ya da eşiniz zaten önceden sözel şiddetle küfür vs ediyordur. Ha bu yaptığını haklı çıkartmaz ama sanki bir şeyleri atlıyor gibi anlatmışsınız ondan yazdım.

Kendinizi suclu hissetmeyin. Siddeti mesrulastirmayin. Disari cikma olayini buyutebilirsiniz, esiniz bundan rahatsizsa bosanmak ister ve rahat rahat gezer. Siddet uygulayarak sizi sindirmeye calisiyor, devamida gelecektir.

Yani büyüttünüz diyelim, adam özür bile dilememiş. Siz dayak yediğiniz halde içinizde kendinizde hata buluyorsunuz adam hala muhtemelen kendini haklı görüyor.
Yapmayın, canınıza yazık. Lütfen evliliği sürdürme kararınızı bir daha düşünün.

Şiddet görmüşsünüz ve olayı kahvaltı etmiş gibi anlatıyorsunuz. Ailesi gelmiş oğullarına göstermelik kızmış hmm seni seni der gibi. Alttan alta da oğlanı sen delirtmişsin diye sizi suçlamışlar. Siz de kendinizi suçluyorsunuz. Tepkinizde haksız olsanız da size fiske bile vuramaz. Hadi dolmuştur bağırır çağırır küser ortamdan uzaklaşır tonla seçenek varken neden şiddet? Bir hafta boyunca özür de dilememiş. Ben altından direkt ihaneti sorgularim. Hatta ailesinin de haberi olabilecegini düşünürüm. Böyle rahatlık, pişkinlik olmaz.

Back
X